Şimdi Ara

PSP ALIYORUM Bİ BAKIVERİN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Playstation Portable PSP 1.50 1.5 Firmware RARE!
    sony psp 1001
    sony 98507

İşte alıcağım psp bunlardan birisi hangisinde internetten oyun oynanır , internetten oyun indirilir ??????? hiç bir sorun çıkmaz film izlerim müzik dinlerim falan kısacası sizin yaptığınız herşeyi yaparım hangisi daha iyidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakko -- 1 Eylül 2007; 7:21:43 >

• yaparsn yapars. 1.50'nin üstüne costum frimware yüklediin sürece herşeyi yapabilrisn ;)
  • 1.5 olması ii yükseltmek daha az dertli olur. 3.40 a fln yükselttikten sonra istediin şeyi yapabilirsin.

Bence Ucuz ve güvenilirse al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 1 Eylül 2007; 15:57:50 >
  • Arkadaşlar hiç bilgim yok şimdi benim PSP 1.5 alayım diyorsunuz demi direk ? hiç anlamam custom firmware falan ben oyunları internetten indircem direk bana şunu al diyin onu alayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakko -- 3 Eylül 2007; 7:36:43 >
  • şuanki en iyi versiyon 3.40oe dir herşeyi yapabilirsin bunda 1.50 olan psplerde tam bilemiyorum ama oyunlar çalışmıyor ve başka sorunlarıda var aldıgın yere sor yukseltme işlemleri yapıyolarsa onlara yaptır öyle al kendin araştırıp yapma psp en brick olur yani kullanılmaz hala gelir
  • bence kaçırma hemen al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.