Şimdi Ara

Psp alma mevzusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın Abd'ye gideceğim halihazırda elimde ps3 bulunuyor ancak evde olmadığım süreler oyun oynamak için bir alet istiyorum. Burdaki en büyük soru 3ds'i ve psp2 yi beklemeye değer mi?

• 3DS'i bekle ve onu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Yazın Abd'ye gideceğim halihazırda elimde ps3 bulunuyor ancak evde olmadığım süreler oyun oynamak için bir alet istiyorum. Burdaki en büyük soru 3ds'i ve psp2 yi beklemeye değer mi?

ne ds si birakin su aleti gidin aslan gibi psp alin

fakat bu memleketin evlatlarina tavsiyem kirilmadik hic bir aleti almayin elalemin gavurunu zengin etmek zorunda kalirsiniz orjinal oyunlarla
  • PSP2 nin yaza çıkacağını sanmam.Daha doğru düzgün şekli yok.
  • git psp al
  • bende arıyorum bu arada 200-300 tl arası satan varmı beyaz tercihim bence git bi psp 300x serisi al ve hayatın tadını çıkarr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Yazın Abd'ye gideceğim halihazırda elimde ps3 bulunuyor ancak evde olmadığım süreler oyun oynamak için bir alet istiyorum. Burdaki en büyük soru 3ds'i ve psp2 yi beklemeye değer mi?

Sana bağlı bildiğim kadarı ile psp 2 de pspden farklı olarak kamera mikrofon ve 2 tane joystick olacak bunlar azımsanacak özellikler değil ama orta seviyede bir telefonun varsa da bunları karşılayabilirsin.En önemlisi senin nasıl bir oyuncu olduğun mesela hardcore bir oyuncuysan psp ama arcade gibi basit ama oyun oynanışın öne cıktığı oyunları istiyorsan ds :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.