Şimdi Ara

PSP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SA Beyler ben öyle aradan boş vakitlerimde takılmak için psp almak istiyorum bir kaç sorum olacak cecaplarsanız sevinirim.
    1. 1000 serisi ya da 3000 serisi arasında ne farklar vardır?
    2. İnternette gameplaylere baktığımda oyun kalitelerinin çamur gibi olduğunu farkettim sizce oynarken gözüme çok takılır mı? ben görsele pek önem vermem oyunda sadece beni eğlendirsin yeter oyun zevkim düşer mi? yani siz kendi pspnizden pay biçip artık görseller çok kötü gelmeye başlıyor mu size?
    3. 3000 serisinde bazı ekran sorunları olduğu söyleniyor. Sizce hangi seriden almalıyım?
    4. PSP oyunlarının birkaçının türkçe yamasını gördüm fakat bu oyunlarda türkçe altyazı desteği ne durumdadır?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.kocal -- 26 Ekim 2014; 20:06:45 >

• Hacı pspyi boşver ipad air 2 al rahatla hem çok iş görür :)
  • psp alinmaz bu saatten sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidip iphone ipad al 1000-1500 lira ver angry birds clash of titans oyna . psp alma çünkü pspde iphone ipadin 10 sene geçse dahi çıkartmıycağı tekken 6 - 5 final fantasy dissidia def jam ny ismini sayamıycağım süper grafiklere sahip oyunları.var boş ver pspyi iphone ipad al dokunmatik ekranda seneryosu 10 dk süren modern combat oyna.
  • God of war chain of olympus ve ghost of sparta serilerini eklemeyi unuttum psp pyunlarına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psp nin vediği keyfi dokunmatik veremez kardeş emin ol. üstelik aynı şeyler deiller...arkadaşlar neyle neyi kıyaslamışlar anlamadım. bi kere fiyatları farklı herşeyden önce.. hadi onuda geçtim 3ds le filan kıyas yapsalardı anlardım ama ipad ne alaka hiç anlam veremedim. bu aynen şuna benziyo ; bir kilo elma mı ağır? yoksa armut mu tatlı?

1; 1000vs3000 hafiflik.. oyun yükleme süreleri... pil ömrü...kızılötesi(yok)... alacaksan sakın 1000 alma en azından 2000 al. ben alsam 3000 alırım kesinlikle.

2; ekranı ufak oldugu için grafikler göze batmıyor 2??x4?? bir çözünürlüğü var 1080p 27inc monitörde gameplay izlersen grafikler tabi çamur gibi görünür. ha oyunlar psp de oynadığında göze batmıyor emin olabilirsin. eğer grafik umrumda deil diyorsan daha da iyi çünkü psp de çok fazla oyun var ne araran seni tatmin edecek bir oyun mutlaka bulursun rahat ol. emulatörler yeter bea...

3; valla ben 3000 serisiyle ilgili böyle bir sorun ben şahsen duymadım ama belkide vardır. ben 3000 serisi kullanmadım ama eminim o kadar önemli problem deildir veya bütün modellerde standart olan bir hata deildir. ghost olayından mı bahsediyorsun? yoksa tepki süresinden mi ? sorun olarak ne diyon onu bir bilsem?

4; bilmiyorum? forumlarda araman lazım ( ama bu forumda deil)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.