Arkadaşlar kendime bir psp almak istiyorum ama birkaç soruym var.
1.psp de 2000,3000 serisi nedir?farkları nelerdir?kopya oyun da hangisi kullanılır? 2.psp nin hangi modelini tavsiye edersiniz?tavsiye ettiğiniz modelin piyasa fiyatı ne kadardır? 3.psp ye oyun atılıyor mu?atılıyorsa oyunun diskini takmadan oynayabiliyor muyuz? 4.psp lerin hafızaları ne kadardır?bir oyunun ortalama boyutu ne kadardır?
arkadaşlar çok acele almam gerektiği için böyle bir konu açtım ve araştırma yapamadım.kusura bakmayın.şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.
1.genelde 2000 serisi 2.ben 2000 tavsiye ederim 400 liraya var 3.kırdırısan oyun atılır evet 4.hafıza kartını sen takıyorsun 32 gbayta kadaar var bir oyunun ortalama boyutu 100 ile 1700 mb arası değisir
teşekkürler.başka öneri vermek isteyen?
gayet ucuza psp 2000 serisi bulabilirsin, kırdırıp paşa paşa oyununu oynarsın, filmlerini izlersin, internetine girer, müziğini dinlersin.
bu 2000 serisi slim mi oluyor ya da slim mi tavsiye edersiniz? birde ucuza derken nee kadar bir fiyat isterler 2000 serisine?
sakın fat alma kesinlikle slim al slim süperdir kırarsın dilediğin gibi oyun oynarsın
birde psp ile incelemelerde oyun kalitesi ps 2 gibi denmişti.acaba oyunlar ps2 gibi mi yoksa ps 3 e daha mı yakın?
Arkadaşlar kendime bir psp almak istiyorum ama birkaç soruym var.
1.psp de 2000,3000 serisi nedir?farkları nelerdir?kopya oyun da hangisi kullanılır? 2.psp nin hangi modelini tavsiye edersiniz?tavsiye ettiğiniz modelin piyasa fiyatı ne kadardır? 3.psp ye oyun atılıyor mu?atılıyorsa oyunun diskini takmadan oynayabiliyor muyuz? 4.psp lerin hafızaları ne kadardır?bir oyunun ortalama boyutu ne kadardır?
arkadaşlar çok acele almam gerektiği için böyle bir konu açtım ve araştırma yapamadım.kusura bakmayın.şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.
birde psp ile incelemelerde oyun kalitesi ps 2 gibi denmişti.acaba oyunlar ps2 gibi mi yoksa ps 3 e daha mı yakın?
ps2'den birazcık daha düşük ama monster hunter, god of war, motorstorm gibi oyunlarda ps2 gibi grafikler var.. belki daha oyunlar vardır ben pek incelemedim diğerlerini.. youtube'da tonla oynanış videoları var inceleyebilirsin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme