arkadaşlar bnm pspnin ekranı çatladfı anlayan varsa yardım etsin çok önmli İzmirde oturuyorum ::(
git bi psp servisine değiştirsinler garantisi varsa garantiye yollla ama unutma garantiye yollarsan yeni firmware yüklenir kopya oynayamazsın
100 lira masrafı var , geçmiş olsun.
KHALKEDON halleder
o zaman garantili psp almanın anlamı kalmamıs servis cfm yukluyorsa her seferinde. otomatik olarak sanal brick oluo makine yeni versiyondan sonra eheheh...
Benimde zamanında çatlamıştı. Ebay.com dan orjinalini getirttim, kendim değiştirdim. 40 Tl ye falan gelmişti.
bu arada kardesim gecmis olsun da nasıl oldu ya. durduk yerde olmaz her halde
100 lira civarı bir masraf çıkarıyorlar genelde bu türlü çatlamalarda.
arkadaşım e-bay dan getirttim diye sallamışında, yabancı siteler amazon,e-buy,best buy gibi siteler türkiyeye elektronik cihaz satmıyor.yani gümrükte takılma olayı falan değil adamlar direk türkiye ye satmıyor. biraz usturuplu salla.
quote:
Orijinalden alıntı: rogue_ass
arkadaşım e-bay dan getirttim diye sallamışında, yabancı siteler amazon,e-buy,best buy gibi siteler türkiyeye elektronik cihaz satmıyor.yani gümrükte takılma olayı falan değil adamlar direk türkiye ye satmıyor. biraz usturuplu salla.
Birilerini yalan söylemekle suçlamadan önce e-bay nedir bir öğren fazla zor değil google amcaya sor sana söyler sonradan komik duruma düşmezsin kimse görmeden sil yazdıklarını =)
bence kızmayın bilmiyor daha ama öğrenecek abileri..
Yeni okudum mesajı:) Önce ebay kullanmayı öğren, daha sonrada forumlarda nasıl dil kullanılır ona biraz çalış. Çok eksiğin var çok:)
quote:
Orijinalden alıntı: rogue_ass
arkadaşım e-bay dan getirttim diye sallamışında, yabancı siteler amazon,e-buy,best buy gibi siteler türkiyeye elektronik cihaz satmıyor. yani gümrükte takılma olayı falan değil adamlar direk türkiye ye satmıyor. biraz usturuplu salla.
Bunların ne olduğunu bildiğinden emin misin sen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme