Şimdi Ara

psp çatlşadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bnm pspnin ekranı çatladfı anlayan varsa yardım etsin çok önmli İzmirde oturuyorum ::(

• git bi psp servisine değiştirsinler garantisi varsa garantiye yollla ama unutma garantiye yollarsan yeni firmware yüklenir kopya oynayamazsın
  • 100 lira masrafı var , geçmiş olsun.
  • KHALKEDON halleder
  • o zaman garantili psp almanın anlamı kalmamıs servis cfm yukluyorsa her seferinde.
    otomatik olarak sanal brick oluo makine yeni versiyondan sonra eheheh...
  • Benimde zamanında çatlamıştı. Ebay.com dan orjinalini getirttim, kendim değiştirdim. 40 Tl ye falan gelmişti.
  • bu arada kardesim gecmis olsun da nasıl oldu ya. durduk yerde olmaz her halde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    PSP E1004 Aldım Kandırıldım!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100 lira civarı bir masraf çıkarıyorlar genelde bu türlü çatlamalarda.
  • arkadaşım e-bay dan getirttim diye sallamışında, yabancı siteler amazon,e-buy,best buy gibi siteler türkiyeye elektronik cihaz satmıyor.yani gümrükte takılma olayı falan değil adamlar direk türkiye ye satmıyor. biraz usturuplu salla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogue_ass

arkadaşım e-bay dan getirttim diye sallamışında, yabancı siteler amazon,e-buy,best buy gibi siteler türkiyeye elektronik cihaz satmıyor.yani gümrükte takılma olayı falan değil adamlar direk türkiye ye satmıyor. biraz usturuplu salla.

Birilerini yalan söylemekle suçlamadan önce e-bay nedir bir öğren fazla zor değil google amcaya sor sana söyler sonradan komik duruma düşmezsin kimse görmeden sil yazdıklarını =)
  • Garanti ekranı yapmıyor komple sıfır makine veriyorlar.Değişim ücreti 60€+KDV yani 180 lira.
  • quote:

arkadaşım e-bay dan getirttim diye sallamışında, yabancı siteler amazon,e-buy,best buy gibi siteler türkiyeye elektronik cihaz satmıyor.yani gümrükte takılma olayı falan değil adamlar direk türkiye ye satmıyor. biraz usturuplu salla.

bence kızmayın bilmiyor daha ama öğrenecek abileri..
  • Yeni okudum mesajı:) Önce ebay kullanmayı öğren, daha sonrada forumlarda nasıl dil kullanılır ona biraz çalış. Çok eksiğin var çok:)
  • quote:

arkadaşım e-bay dan getirttim diye sallamışında, yabancı siteler amazon,e-buy,best buy gibi siteler türkiyeye elektronik cihaz satmıyor. yani gümrükte takılma olayı falan değil adamlar direk türkiye ye satmıyor. biraz usturuplu salla.

Bunların ne olduğunu bildiğinden emin misin sen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.