Şimdi Ara

PSP de online oyun ne alemde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar psp go var fifanin herhangibir serisinin online oyununu oynamak isdiyorum buyuk ihtimalle fifa 10 u yukleyecem acaba online sayisi nekadar? Fidanin en cok on oyuncu olan serisi hangisidir bide en son versiyon olmasi zorunlumu son soru ben psn bilgilerini salladim onu nasil duzelte bilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Online oynamak için bende günlerdir Pes 2012'de giriyorum hiç oyuncuyla karşılaşmadım.Sabah girdim yok,öğlen ve akşam girdim yok.Sanırım Psp'de artık online oyuncu bulunmuyor ya da uygun saati bulmak gerekiyor.Psn'e gir ayarlar bölümünden hesabını düzenle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Online oynamak için bende günlerdir Pes 2012'de giriyorum hiç oyuncuyla karşılaşmadım.Sabah girdim yok,öğlen ve akşam girdim yok.Sanırım Psp'de artık online oyuncu bulunmuyor ya da uygun saati bulmak gerekiyor.Psn'e gir ayarlar bölümünden hesabını düzenle...

Benim bildigim bi pes 9da online vardi oda berbatti psp de pes 12 de on varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes 2012'de wireless ile oynanabilen bir bölüm var.Bu bölümün multi olduğunu sanıyorum.Oyunun Türkçe versiyonunu kurduktan sonra daha net anlaşılacak multi var mı yok mu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    online oyun devri bitti mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.