Şimdi Ara

psp de şunu yapın vitada şunu yapmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vita için erken.. fiyatlar düşecek..konsol dünyasının kuralı budur..siz bir konsola yüzlerce oyun yüklemeye alışmış arkadaşlar üç beş oyunla asla doymayacaktır sıkılıp soluğu 2.el de almanız muhtemel revize fiyatlar fena halde canınızı yakacak..psp ise ömrünün sonuna yaklaştı ama psp sinde hala cps ve mvs emulator oyunu görmeyen varsa denemeden satmasın..

• evet bence vita için erken, psp 3'ün çıkmasını bekleyin o zaman 100 liradan alabilirsiniz
  • Valla bekleyen beklesin.Biz vitamız ile şimdi mutluyuz, ilerde çıkacak oyunlarla daha da mutlu olacağız.Benim için psp defteri 2 sene önce kapanmıştı.Daha da açmaya niyetim yok.Zaten 100'lerce oyun vardı.Toplasan 2-3 tanesini bitirmişimdir.Çoğu oyun oynanış bakımından epic faildi.Bir kaç kaliteli oyun dışında oyunlar birbirinin kopyasıydı.Analog zaten tam bir işkenceydi.Grafik olarak da ps2'nin çok gerisindeydi.Yani pspnin bende iyi anıları yoktu ps2 gibi.Vita ile psp arasında çok büyük farklar var.Tabi bunu ancak iki cihazı kullanıp tecrübe eden anlar..Gerisi bence bu alet gereksiz,şimdi çok erken,psp'de çok oyun var diye konu açar..
  • Beklemek isteyen zten beklesin.Maddi durumu olan veya vita ya kaynak ayirabilmis adama ne demeye bekle derler onu hic anlamam.Arkadasin dedigi gibi psp3 cikinca vita 100 liraya kadar duser..bekleyin bi 5 sene filan.

Simdi en ucuzu 700 kusur 800 den giden cihaz sanki 5 ayda 200 liradan satilmaya baslayacak...
  • bi forumda da çocuğun biri; "slim kasası çıkacak almayın vita" yazmıştı. hangi organımla güleceğimi bilemedim.
  • Abi ben psp aldım çk pişmanım 2 ay önce aldım birkaç kaliteli oyn var god of war coo vs gos split second metal gear solid PS3 kalın kasa ile takas etmek isteyen varsa edebilirim ha unutmadan benm psp 3006 slim lite denemeyen ler için...
  • Sahte kullandigimizi nerden cikardin pspde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Petrucci

bi forumda da çocuğun biri; "slim kasası çıkacak almayın vita" yazmıştı. hangi organımla güleceğimi bilemedim.

Slim çıkınca silim alan ve fat psp kere laf edenleri duymuştum fakat ortada Soyle bir durum var fat kullanıcıları oyun beklemiş , konsol çıkarken o heyecanı yasamış insanlar oluyor ayni zamanda slim bekleyenlerin oynamış olduğu oyunlari daha önce oynamış oluyor

Size katılıyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.