Şimdi Ara

psp de windows 95

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar psp de windows 95 i yapabilir miyiz bilen biri varsa lutfen acıklasın

• quote:

Orjinalden alıntı: tekopino

arkadaslar psp de windows 95 i yapabilir miyiz bilen biri varsa lutfen acıklasın

wallah kardes ben duydum bunu adamin bir ipspye windows 95i kurmus calismisda ama bazi eksiklikleri warmis bir kaz aysonra belki onu da hallederler ama merak etme oyle birsey war
  • ben sadece ekranın tam oturmadıgını gördüm peki windows 95 olursa bize ne yararı olabilir mesela excel words gibi programları kullanabilir miyiz
  • ewt kuruluo
  • ewet kruluyor tabi pspnin açılması bi 10 dakka kapanmasıda cabası bide ekrana uymuyor sanırım bide mouse yani analogla oku oynatırken hassaiyeti inanaılmaz azmış hiç hareket etmiyo gibi bir yuarı yapıyoruz 10 15 saniye sonra tepki veriyormuş ben böle duydum okudum
  • Evet yavaş olması muhtemel ama çok yakında çözüleceğine inanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ba2

Evet yavaş olması muhtemel ama çok yakında çözüleceğine inanıyorum.

bence cozulmesi zor arkadasim cunku o yavaslik ramdan yani makinani rami artmadikca o isi yapmalari zor olur ya windows 95 i nin sistem gereksinemlerini azaltmilari gerekiyo yada iste artik onlar dusunsun ama yapilirsan ozaman cok iyi olur
  • arkadasım biraz arastırdım ve buldugum bilgiler psp nin ram i 4mb hızı 333mhz

ve bir windows 95 yuklü cep bilgisayarı 164 mhz 32 mb ram tahminen hız bakımından calıstırır gibi geliyor yani bence kaldırır peki windows 95 yapınca yine oyun oynayabilecegiz devhookla degil mi yani eski ozelliklere bişe olmadan artı ozllikler gelecek degil mi
  • çok garip olur belki sony psp2 yi çıkarırsa ona koyar ama koyarsa xp koysun eskidi 95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 10 Ekim 2006; 14:57:40 >

• buraları bir vakit dutluktu HORT
  • Kardeşim post kasmasana ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.