Şimdi Ara

PSP'de yeni hafıza kartına yükleme hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başka bir yerli psp sitesinde de yazmıştım, ancak burada da yazmak istedim. Sonuçta fikir alışverişinden bir zarar gelmez. Efendim sorun şöyle God of War Ghost of Sparta adlı oyunda ara sinemasal videolarlar çok yoğun şekilde bir takılma mevcut. Bu sorunla ilk kez karşılaştım. Gerekli hız ayarlarını sırasıyla default ve 333mhz olarak sırasıyla denememe rağmen herhangi bir düzelme olmadı. Belki oyundandır diyerek silip, başka bir siteden yine ISO formatında yükledim. Fakat sorun halen devam etmekte. Bu sorunun çözümü nedir? ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 2 Kasım 2010; 21:00:24 >

• Kartında boş alan yoksa biraz takılabilir.Yada direk kartı formatla sonra tekrar yükle
    bide öyle dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Kartında boş alan yoksa biraz takılabilir.Yada direk kartı formatla sonra tekrar yükle
    bide öyle dene.

Bencede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 1 Kasım 2010; 14:52:12 >
  • Esasında 1Gb a yakın boş yer mevcut. Kartın formatlanması nasıl yapılıyor Sn. The maXz! ?
  • şöyle syliym wersionunuz kç? Hata bence versiondan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 1 Kasım 2010; 20:42:36 >
  • 5.03 Gen C yüklü. CFW ile çalıştırıyorum. Zira prometheus da tavsiye edilmişti. Denetim ancak bir takım sorunlar çıkartınca vazgeçtim.
  • Olacaklardan Herhangi bir mesuliyet kabul etmiyorum.

Önce olan oyunları yedeklemen lazım.İsoyu kopyada istersen.Sonra save dosyası varsa önemli onlarıda kopyala.

Şimdi format işlemine gelebiliriz.Bunu biliyorum ben 1-2 yol dahada var onları isteyen arkadaşlar önersin

Settings e gel oradan system settings

3-4 kez aşağı inince format memory stick var. Ona tıkla ve hallet.

Sonra oyunları ve save dosyalarını geri koyarsın.Tam bir çözüm degil ama bazen işe yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç kimse değinmemiş ama kuvvetle muhtemel kartın çakmadır.
    Çünkü aynı cfw ile hem cso hem iso olarak herhangi bir sorunla karşılaşmadım, yağ gibi aktı gitti oyun.
    Kart Magic Gate: Supported tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Olacaklardan Herhangi bir mesuliyet kabul etmiyorum.

Önce olan oyunları yedeklemen lazım.İsoyu kopyada istersen.Sonra save dosyası varsa önemli onlarıda kopyala.

Şimdi format işlemine gelebiliriz.Bunu biliyorum ben 1-2 yol dahada var onları isteyen arkadaşlar önersin

Settings e gel oradan system settings

3-4 kez aşağı inince format memory stick var. Ona tıkla ve hallet.

Sonra oyunları ve save dosyalarını geri koyarsın.Tam bir çözüm degil ama bazen işe yarar.

Sayın The maXz! yardımlarınız için öncelikle teşekkür ederim. Esasen sorunun karttan da kaynaklanabileceğini düşünerekten akşam üzeri 16 GB lık bir kart aldım. Velhasıl 8GB lık karttaki verileri önce bilgisayara, akabinde 16 GB'lık karta yüklediğimde ise Game bölümünde ve yine picture bölümünde resimler ve ekran parazitli bir hal alıyor. Nedenini çözemedim haliyle. Bu konuda ne yapabilirim?

• Öncelikle sorunu tam anlayamadım.Karttada sorun olabilir.

Öne kartta ne varsa hepsini yedekle.

Daha sonra geçen mesajımda anlattıgım şekilde kartı formatla.Versiyonunu yap.
    İso klosörüne attıgına eminmisin.Atmadıysanda formatlayınca ve versiyonu yapınca klasör oluşucak.
    Tekrar at ve yine dene.Gerisini bilemeyeceğim.

(Bu arada ayıptır sorması 16 GB yı kaça aldınız)
  • 16 GB kartlarda sorun olduğu konusunda çeşitli yorum ve görüşlerin belirtilmesi üzerine kartı geri vererek bir PS3 oyunu aldım.

Mevcut kartıma sizin yönergeleriniz doğrultusunda formatladıktan ve ardından tekrar yükleme yaptıktan sonra god of war'daki takılma sona erdi. Videolar artık akıcı şekilde oynuyor. Teşekkürler sn. The maXz!
  • PS3 oyunum ? O kadarmı pahlı 16 GB ? 8, 40 küsür bazı yerlerde. Çok fark var.

Beklemiyodum çalışmasını öyle yapınca ama çalıştıysa ne güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.