Şimdi Ara

Psp Fat V Psp Slim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisinin arasında bi fark vr mı yani hangisini önerirsiniz ben psp almayı düşünüyorum yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum bide size danışmak istedim

• slimde tek ses çıkışı var ama fatta çift sanırım amA SLİM daha ince ve şık
  • Dostum bu konu 39874632648762738468723 defa acıldı burada. Tartışıldı. Demek tücrübe mesaj sayısında değil baştaymış :)
  • Fat'ı alanların genelde metroseksüel oldugu yönünde haberler var. Fakat aynı şekilde slim'i alanlar İsmail YK dan nefret ediyorlarmış bunun gibi garip yönleri var.

Dip not : Sarhoş değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Fat'ı alanların genelde metroseksüel oldugu yönünde haberler var. Fakat aynı şekilde slim'i alanlar İsmail YK dan nefret ediyorlarmış bunun gibi garip yönleri var.

• bence de slim al.fat slime göre biraz daha kaba ve çirkin duruo.üstelik psp taşınabilir oyun konsolu olduğu için slim daha mantıklı.bi de sanırım slimin ana belleği 64 MB
  • ikisinide kullanmış biri olarak bana fat daha sağlammış izlenimi verdi birde slimin ekranına basınca çok garip bir tepki veriyor fatta bu sorun yok ama ikiside aynı işi aynı şekilde gördüğüne göre beğendiğini al gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony PSP 1003 Fat Model
    7 yıl önce açıldı
    ALINIK PS2 Fat SHCP3000x
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slim %19 daha hafif %30 ince ayrıca dahili hafızası 64mb birde televizyona bağlayabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 12 Temmuz 2008; 14:46:26 >
  • artık şöyle konular açmayın ya %19 daha hafif %30 daha ince piano kasası var parlak dahili hafızası 64mb . tv out çıkışı var , hoperlölerin yeri değişik bataryası daha ince ve daha hafif kesinlikle slim al o kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: srcn

Dostum bu konu 39874632648762738468723 defa acıldı burada. Tartışıldı. Demek tücrübe mesaj sayısında değil baştaymış :)

aynen katılıyorum sana paraya kıyan daha ince alet alır kendine daha rahat eder ama bütçeniz kısıtlıysa fat alırsınız biraz taşınması sorun olur o kadar geri kalan herşeyleri aynı hiç merak etmeyin siz psp için çıkan bütün oyunları fat ve slim oynatıyomu oynatıyo sorun yok o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Fat'ı alanların genelde metroseksüel oldugu yönünde haberler var. Fakat aynı şekilde slim'i alanlar İsmail YK dan nefret ediyorlarmış bunun gibi garip yönleri var.

çok şaşırdım şimdi ben metroseksüelmiyim (şaka )

neyse zuzzaylı hangisini alırsan al hiç farketmez bence

• kimse kusura bakmasın ama psp den anlamıyanlar gider slim daha yeni diye onu alır. tecrübeli insanlar her zaman fatin daha iyi olduğunu söyler. bi kere slimin tek farkı hafif ve ince olması. psp fatten ses daha güzel çıkar ayrıca. bu konu böyle gider ama tabi anlamıyan insanlar gider en yenisi hangisi diye slim alır. fazla tartışmak ,istemiyorum fat al slim neymiş ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

kimse kusura bakmasın ama psp den anlamıyanlar gider slim daha yeni diye onu alır. tecrübeli insanlar her zaman fatin daha iyi olduğunu söyler. bi kere slimin tek farkı hafif ve ince olması. psp fatten ses daha güzel çıkar ayrıca. bu konu böyle gider ama tabi anlamıyan insanlar gider en yenisi hangisi diye slim alır. fazla tartışmak ,istemiyorum fat al slim neymiş ya

ona buna laf savur sonrada tartışma yaratmamak iste bence Yaptıkların, söylediklerine uysun. peki ben bilmediğim için soruyorum kulaklıkdaki ses farkı ne kadar veya var mı?? birisi cevaplarsa sevinirim.bu arada o metroseksüel meselesi saçmalık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 14 Temmuz 2008; 9:31:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Surround

kimse kusura bakmasın ama psp den anlamıyanlar gider slim daha yeni diye onu alır. tecrübeli insanlar her zaman fatin daha iyi olduğunu söyler. bi kere slimin tek farkı hafif ve ince olması. psp fatten ses daha güzel çıkar ayrıca. bu konu böyle gider ama tabi anlamıyan insanlar gider en yenisi hangisi diye slim alır. fazla tartışmak ,istemiyorum fat al slim neymiş ya

Slimin rami 64 mb dır. Fat in 32 mb

Slimin UMD ön belleğide 64 mb dır fatte 32mb dır.

Slim ince dir Fat kalın

Slim hafiftir Fat ağır

Slimin ekranı daha parlaktır Fatın mat

Slimin hoparlörü el değmesin diye daha yukarıdadır ve ses daha iyi çıkar.

Slimin gamepadi daha rahattır.

Daha fazla özellikte var sayayim mi?

• ya tamam milletin zevkine kalmış ben olsam fat alırdım siz bilirsiniz slimi 5 camtimden yere düşürseniz bile kırılıyor fat çok dayanıklıdır o konularda, fatte 2 hoparlör vardır daha fazla ve iyi ses çıkar ayrıca

tabi alacak arkadaş kendisi karar versin ama ben fat al derim 3 yıllık psp kullanıcısııyım slim de kullandım fat de
  • Yuh nereye 5 cm'den düşürürsen kırılıo benim arkadaşım psp slim'ini 2 kattan düşürdü kırılmadı gerçi çimlere düştü ama kırılmadı
  • valla fat kullanıyorum... çok daha iyi.. slim bazı programları açmıyor fakat fat herşeyi açıyor ve gayet sağlam arkadaşın dediğinin aksine... ben şahsen kaç kere taşa düşürdüm yüreğim ağzıma geldi ama alet taş mübarek... bide slimi eline aldınmı içi boş kof geliyor fat öyle değil:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Winvrour

valla fat kullanıyorum... çok daha iyi.. slim bazı programları açmıyor fakat fat herşeyi açıyor ve gayet sağlam arkadaşın dediğinin aksine... ben şahsen kaç kere taşa düşürdüm yüreğim ağzıma geldi ama alet taş mübarek... bide slimi eline aldınmı içi boş kof geliyor fat öyle değil:D

fat'in ağırlığından hafife düşmek deniyor ona huzura eriyorsun

• iyce kafam karıştı..millet kendi kullandığını övüyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

iyce kafam karıştı..millet kendi kullandığını övüyor....

iyiyde bu forumda hep böyledir zaten, herkes ne kullanıyorsa ve ne alıyorsa onu över. Sanki kendi üretmişde şirketin ortağıymış gibi. İçine sineni al kardeş ve aldıktan sonra bir daha araştırma kullan ve keyfine bak..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.