iyce kafam karıştı..millet kendi kullandığını övüyor....
ben ikipsp yi de kullandım ama fat daha orjineldir psp nin babasıdır diye düşünüyorum. psp fatte iki oparler olduğundan daha çok ses çıkar. çokdaha dayanıklıdır 5 kattan betona bile düşse kırılmaz. ama slim hemen kırılır cam bebek gibidir. bazı proglaramları da iyi açamaz. ama sen sonra neden slim almadım vs. konuşucam diyceksen al slimi başını yeme forumun. ben fat al derim. renk olarak da siyah veya beyaz al sakın gri alma tetris gibi o ne öyle.. neyse senin kararın tabi ama fat 4ever derim. ben slim de aldım ama hiç beyenmedim şahsen sattım
quote:
Orjinalden alıntı: oksit
quote:
Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra
iyce kafam karıştı..millet kendi kullandığını övüyor....
iyiyde bu forumda hep böyledir zaten, herkes ne kullanıyorsa ve ne alıyorsa onu över. Sanki kendi üretmişde şirketin ortağıymış gibi. İçine sineni al kardeş ve aldıktan sonra bir daha araştırma kullan ve keyfine bak..
kullandığını övmöesinin sebebi kaliteli bulduğu için almasıdır
ya bide hepsi her oyunu açıyo dimi yani mesela ps2 deki bazı oyunlar ps 1 için çıkmıyo fln öyle
Bende psp alıcam bayadır araştırıyorum.Öğrendiğim şunlar 3000'in ekranı iyi ama yazılımı kırılamıyor.Fat yani PSP 1000 ağır ve kalın kullanışsız.Ayrıca donanım özellikleri düşük.PSP 2000 yani Slim daha ince daha kullanışlı ve donanım özellikleri daha fazla.Ayrıca tv'yede bağlanabiliyor.Yine araştırıcam sonunda ne alıcağıma karar vericem.Ama Slim gibi görünüyor.Onunda yazılımı kırılabildiğine göre problem yok.Heralde o güzel oyunları çalıştırmayacak değil.Sonuçta yazılım yüklettinmi açıyor.(bahsettiklerim cod'du,gta'ydı,araba yarışları oyunlarıyla falan)
Psp Slim şuan için en iyi tercih.
Ve tabi ki Slim ile tüm oyunları açabilirsin.
(:
Telefon tamam da, psp ile camdan sarkmanın sebebi neydi acaba..?
Şaka bir yana, tüm sayfayı okuyunca karar vermeyi etkileyecek sonuca varmak zor... O zaman fiyata ve kullanılabilirliğe bakmak gerekiyor. Mesela devamlı cebinizde taşıyacaksanız slim olmasında fayda var. Ya da sakarım veya ellerim büyük derseniz fat'e bakarsınız...
hocam ben bunun hem bayisi hemde tamir yaban biriyim hem psp fat hem psp slim hemde psp 3000 kullnadım psp slim ile fatın geçin tabikide psp slim iyi ama psp slim ile psp 3000 mi dersen bende içlerinde eniyisi psp slim 2000dir sağlamlık olarak şunu söyliyim psp fat hep geniş parçalar var içinde o yüzden psp fat düşünce kırılmıyo sony psp slimde parçaları küçültmüş ve cihaz hem güçlü hemde küçük olmuş oyüzden kırılır bende psp yok ama hergün her çeşidi kullanıyorum alacaksan psp slim 2000 al
ya arkadaslar fat tv ye baglanıyormu?
Evet fat'te tv ye bağlanabiliyor
peki psp slimde açtıgım oyunları fat de açamayacagım die bir olanak varmı ?
Bütçen kısıtlıysa Fat al,keyfine bak.
sırf ekran için bile slim al derim ben,mükemmel parlak ekranı varrrr
Youtubedaki mavi kapaklı moddan mı bahsediyosun?
quote:
Orjinalden alıntı: Permanent.
quote:
Evet fat'te bağlanıyor bu konu çok açıldı..
İçini açıp birkaç parça eklediğin modu mu söylüyorsunuz yoksa yeni pratik kabloyu tak oyna gibi bir olay mı çıktı?
quote:
Orjinalden alıntı: cemsnt
quote:
Evet fat'te bağlanıyor bu konu çok açıldı..
Cevap gelmediğine göre fat tvye bağlanmıyor olarakta varsayabiliriz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme