arkadaşlar yeni psp fat aldım ölü pixel çıktı 3-4 adet normalde belli olmuyor sadece oyun açılırken siyah ekranlarda belli oluyor büyük sorunmu beni pek rahatsız etmedi diyebilirimde zaman geçtikçe büyürmü bu ölü pixel bide arkadaşlar bu genel sorunmu nadiren sorunmu şimdiden teşekkürler yanlız arkdaşlar alırken 5 dk boyunca inceledim hiçbişi yoktu eve geldim akşam baktım ölü pixel olmuş böyle anlık olaymı??
Alırken tam görememişsin o heyecandan dikkat etmemişsin. Bi günde pat diye oluşmaz. Üretim esneasında olur. Bir zararı yok çoğalmaz ancak gözüne batabilir ilerleyen zamanlarda sen görmesen bile ölü pikselin olduğunu bilmiş olman huzursuz olmana ve kafaya takmana yetecektir. Çaren LCD yi değiştirmendir. Bu da sana 50 TL'ye patlar.
ama hocam ben özellikle ekrana baktım ölü piksel aradım yoktu eve geldim oynadım fln sonra akşam oldu tekrar oyun açtım ölü pikseller war yok sorunm yapmıyorda hani diğer pikselleride tetikelrde ekranı kaybetme gibi bi sorun yoksa no problem
bendede var bir kac tanecik cokta goze batmıyor acıkcası oynamaya engel değilse bosver hiç ugrasma bence
quote:
Orjinalden alıntı: fenakesim
bendede var bir kac tanecik cokta goze batmıyor acıkcası oynamaya engel değilse bosver hiç ugrasma bence
ewy hocam saolun sizler olmasa iyi morel oldu bnm için ben o notacık büyür die biliyorum
Ölü pixel büyümez yada çoğalmaz merak etmeyin sadece göze batar rahatsız eder arzu edersenız degışir.