Şimdi Ara

psp fat ve ölü pixel yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni psp fat aldım ölü pixel çıktı 3-4 adet normalde belli olmuyor sadece oyun açılırken siyah ekranlarda belli oluyor büyük sorunmu beni pek rahatsız etmedi diyebilirimde zaman geçtikçe büyürmü bu ölü pixel bide arkadaşlar bu genel sorunmu nadiren sorunmu şimdiden teşekkürler
    yanlız arkdaşlar alırken 5 dk boyunca inceledim hiçbişi yoktu eve geldim akşam baktım ölü pixel olmuş böyle anlık olaymı??

• Alırken tam görememişsin o heyecandan dikkat etmemişsin. Bi günde pat diye oluşmaz. Üretim esneasında olur. Bir zararı yok çoğalmaz ancak gözüne batabilir ilerleyen zamanlarda sen görmesen bile ölü pikselin olduğunu bilmiş olman huzursuz olmana ve kafaya takmana yetecektir. Çaren LCD yi değiştirmendir. Bu da sana 50 TL'ye patlar.
  • ama hocam ben özellikle ekrana baktım ölü piksel aradım yoktu eve geldim oynadım fln sonra akşam oldu tekrar oyun açtım ölü pikseller war yok sorunm yapmıyorda hani diğer pikselleride tetikelrde ekranı kaybetme gibi bi sorun yoksa no problem
  • bendede var bir kac tanecik cokta goze batmıyor acıkcası
    oynamaya engel değilse bosver hiç ugrasma bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenakesim

bendede var bir kac tanecik cokta goze batmıyor acıkcası
    oynamaya engel değilse bosver hiç ugrasma bence

ewy hocam saolun sizler olmasa iyi morel oldu bnm için ben o notacık büyür die biliyorum
  • Ölü pixel büyümez yada çoğalmaz merak etmeyin sadece göze batar rahatsız eder arzu edersenız degışir.

www.elektrotuning.com
    msn@elektrotuning.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 Görüntü Yok Yardım!
    16 yıl önce açıldı
    Ps3 fat ısınma sorunu ile bilgi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.