Şimdi Ara

psp fifa08 takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fifa08 i farklı iki yerden kurdum ama ikiside takılıyor bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim hafıza kartım 4gb hiç bir oyunda sıkıntı yaşamadım ancak fifa08 beni deli etti yardım......

• fifa 08 yeni çıkan 3.71 m33'lere yapılmış olabilir öle bir söylenti duymuştum yani versiyon dan kaynaklana bilir.
    ayrıca fifa 08 i nerden indirdin link atarmısın.
  • CPU Clock speed'den olabilir. Ya da oyun CSO ise takılıyor olabilir.
  • VERSİON olamaz.CPU hızı olabilir veya CSO oldugundan kaynaklanıo olabilir.

Son İhtımal KARTINIZ DUZ kart ise yani(HIGHSPEED olmayan kart)i helede kartınız kopya ise bunun olması normal...
  • Beyler bende de takılıyordu oyunu cso yaptım çok az bi takılma oluyor oyunu etkilemiyor.Benimde sahte 4gb kartım var sorunu cso ile aştım
  • .cso yu .iso yaptın heralde yanlıs mı yazdın ... .cso yapıp düzelmesi zor biraz
  • hayır tam tersi hem nba live 08 i hemde fifa 08 i cso yapınca yavaşlamada çok ciddi bi azalma oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps1 oyunu ps3te çalışır mı
    11 yıl önce açıldı
    PS3 Kutulu Orjinal Oyunlar
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

.cso yu .iso yaptın heralde yanlıs mı yazdın ... .cso yapıp düzelmesi zor biraz

sana katılıyorum
  • bende niye takılmıyo
    hatta online oynarken bile çok rahat
  • ya bu 2 oyun bende de takılma yapıyor..özellikle nba live oynanmayacak düzeyde. sanki mmx işlemcili bilgisayarda çalıştırıyorum gibi..

kartım da 4 gb sandisk..diğer oyunlarda böyle bir şey başıma gelmedi.. cpu hızını artırsam cihazda herhangi bir sorun yaşama ihtimalim var mı?
  • cpu 333 yap bide oyunu iso yap sonra bak takılma oluo mu :) ama genede oluyorsa oyunu baska yerden indir....
  • ya da kartının aktarım hızı düşük olabilir sanırım bu da etkiliyordu takılmayı. fake kart ya da dandik bir orjinal kart aldıysan olabilir.
  • Çok emin değilim ama benim kartta 7mb falan yer vardı ilk kez takılma hissettim biraz kartı boşalttım takılma gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.