Şimdi Ara

psp go alacağım (ama bilgim yok) yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok ne kusuru sadece yanlış anlaşılma ben bartın gibi bir yerde yaşadığım için burda bir tek teknosa var oda 500 liraya satıyor şimdi fazla para vermek benide rahatsız ediyor örneğin sonysepetimde 435 ama şimdi ben içine nasıl oyun atcam müzik atıcam onları bilmiyorum o yüzden teknosadan almak istemiştim aslında ordaki adamlar yardımcı olabilceklerini soylediler ve garantisi var 2 yıl ama fazlada para vermek istemiyorum garantisi olmasını istiyorum ve bu oyun müzik işlerini nasıl halledebilirim kendi başıma yapabilirmiyim? kırmasını nasıl yapıcaz burda ole bir yer yok psp go desem millet suratıma bakıyor. ikinci el alsam garantisi yok bir şey olsa tamir edicek yer yok ne yapacağımı şaşırdım doğrusu
    quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

est benden etkilenmeyin üründen etkilenin.. go yu kırma işi kolay siz aleti almaya karar verin gerisi kolay.. malesef ben sabit satıcıdan almadığım için şurdan alın vs. diyemiyorum en ucuz bulduğunuz yerden alın.. gittigidiyor a bakın sahibinden e bakın forum un 2. el bölümüne bakın.. yaşadığınız yerdeki psp satan yerlere bakın neresi uygunsa artık.. araştırmanız gerekecek.. kulaklık ses kalitesi iyi ancak ses yüksekliği bana düşük geliyor belki sizi tatmin eder bilemiyorum kulaklığınız varsa ve mediamarkt gibi yerlerde deneme şansınız olursa deneyerek alırsınız..

umarım yardımcı olabilmişimdir ben yanlış anlamışım sizi siz de beni kusura bakmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: ß@tWo

yok ne kusuru sadece yanlış anlaşılma ben bartın gibi bir yerde yaşadığım için burda bir tek teknosa var oda 500 liraya satıyor şimdi fazla para vermek benide rahatsız ediyor örneğin sonysepetimde 435 ama şimdi ben içine nasıl oyun atcam müzik atıcam onları bilmiyorum o yüzden teknosadan almak istemiştim aslında ordaki adamlar yardımcı olabilceklerini soylediler ve garantisi var 2 yıl ama fazlada para vermek istemiyorum garantisi olmasını istiyorum ve bu oyun müzik işlerini nasıl halledebilirim kendi başıma yapabilirmiyim? kırmasını nasıl yapıcaz burda ole bir yer yok psp go desem millet suratıma bakıyor. ikinci el alsam garantisi yok bir şey olsa tamir edicek yer yok ne yapacağımı şaşırdım doğrusu

tamam sorun hallolduğuna göre psp sorunsalınıza dönelim :D

şimdi hocam en ucuz sonysepetim de ise oradan alın gönül rahatlığıyla çünkü kırmak çok kolay bir işlem artık 5 sn içinde kırılıyor psp ler ve müzik vs atmak da flaş belleğe dosya nasıl atılıyosa öyle.. çok para vermenize hiç gerek yok..

• hadi ya flash belleğe atmak kadar kolaysa iyi çok sevindim kırma olayına gelince onu nasıl halletcez? istediğim oyunları nerden bulacağım ve ücret ödüyecekmiyim(kırdırdıktan sonra)? birde garantili almak istiyorum hani bir sorun olmasına karşılık sizinde bildiğiniz garantili ve uygun fiata satan bir yer var mı yoksa sonysepetim 435 iyimidir? ama orası garantilimi onuda tam bilmiyorum ama garantilidir heralde yani :)
    quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

quote:

yok ne kusuru sadece yanlış anlaşılma ben bartın gibi bir yerde yaşadığım için burda bir tek teknosa var oda 500 liraya satıyor şimdi fazla para vermek benide rahatsız ediyor örneğin sonysepetimde 435 ama şimdi ben içine nasıl oyun atcam müzik atıcam onları bilmiyorum o yüzden teknosadan almak istemiştim aslında ordaki adamlar yardımcı olabilceklerini soylediler ve garantisi var 2 yıl ama fazlada para vermek istemiyorum garantisi olmasını istiyorum ve bu oyun müzik işlerini nasıl halledebilirim kendi başıma yapabilirmiyim? kırmasını nasıl yapıcaz burda ole bir yer yok psp go desem millet suratıma bakıyor. ikinci el alsam garantisi yok bir şey olsa tamir edicek yer yok ne yapacağımı şaşırdım doğrusu

tamam sorun hallolduğuna göre psp sorunsalınıza dönelim :D

şimdi hocam en ucuz sonysepetim de ise oradan alın gönül rahatlığıyla çünkü kırmak çok kolay bir işlem artık 5 sn içinde kırılıyor psp ler ve müzik vs atmak da flaş belleğe dosya nasıl atılıyosa öyle.. çok para vermenize hiç gerek yok..

• evet flaş belleğe atmak kadar kolay.. kırma da aynı şekilde.. 435 e orası iyi garantilidir orası.. oyun konusunu paylaşmak yasak o yüzden pm göndereceğim birazdan size
  • @ilker burak sony sana para mı veriyor demişsin sen de go yu savunuyorsun go nintendonun mu.ekran kalitesi ile ilgili birşey söyleyemeyeceğimi de belirtmişim. go da piyasa da bir hüsran durumunda diye biliyorum yanlışta olabilir tabi
  • quote:

ne kadara nerden aldınız? oyunları nasıl hallediyorsunuz ? müzik vs attınız mı kalite olarak nasıl
    quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

bende psp go var 6.20 istediğim oyunu oynuyorum para ödemeden.

kırılmış versiyon olduğu için her türlü oyun oynanıyor. fiyatı 360 tl ye almıştım alışveriş sitesi sahibinden.com'dan.
    ayrıca bazılar psp 3000, go dan iyidir gibi yorumlar yapmış arkadaşlar her iki aletide kullandığım için söylüyorum GO kesinlikle psp 3000 den daha iyi kırılmış versiyon psp 3000 de yüzlerce sorun var psp go da tık yok ayrıca psp 3000 den daha hafif, daha hızlı ve daha net görüntü veriyor.

• quote:

quote:

ne kadara nerden aldınız? oyunları nasıl hallediyorsunuz ? müzik vs attınız mı kalite olarak nasıl
    quote:

bende psp go var 6.20 istediğim oyunu oynuyorum para ödemeden.

kırılmış versiyon olduğu için her türlü oyun oynanıyor. fiyatı 360 tl ye almıştım alışveriş sitesi sahibinden.com'dan.
    ayrıca bazılar psp 3000, go dan iyidir gibi yorumlar yapmış arkadaşlar her iki aletide kullandığım için söylüyorum GO kesinlikle psp 3000 den daha iyi kırılmış versiyon psp 3000 de yüzlerce sorun var psp go da tık yok ayrıca psp 3000 den daha hafif, daha hızlı ve daha net görüntü veriyor.

psp go ROCKS

• cevaplarınız için çook teşekkür ederim artık go alıcam hiç birşey kalmadı aklımda sadece artık ayın 10'una kadar garantili ve ucuz bi yer bulmam lazım müzikde falan sorun çıkmıyo zaten peki film izliyebiliyormuyuz? son olarak bildiğiniz garantili ve ucuz bir yer varsa yazarsanız sevinirim en son sonysepetimde 24 ay garanti 435
    @ilker burak sanada çok teşekkür ederim pm ini aldım cevap attım bakarsın
  • birde aklıma takıldı şimdi ben garantili ürün alcamda kırıldıktan sonra servis dışı kalcaksa garantinin ne anlamı kaldı ? onu halledebiliyormuyuz nasıl olacak o iş?
  • quote:

birde aklıma takıldı şimdi ben garantili ürün alcamda kırıldıktan sonra servis dışı kalcaksa garantinin ne anlamı kaldı ? onu halledebiliyormuyuz nasıl olacak o iş?

film izlersin hocam orda bi sorun yok.. garanti olayı biraz karışık anlatmaya çalışayım.. biz aletin kendi yazılımı yerine kırılmış yazılım kullanıyoruz yani kırmak demek bu.. kırınca da garanti dışı oluyor.. ancak ilerde donanımsal bi arıza tespit edersen (mesela pil az gitmeye başladı) ve eğer yazılımı kendi orjinal yazılımına geri döndürebilirsen o zaman yine garantiye yollayabilirsin.. garanti elinin altında olması iyi.. zaten kırılabilen yazılımlar şu an da aleti kapatınca gidiyor.. :D servise vermeden önce alete bilgisayardan format atıp kapatıp açınca ilk aldığın günkü gibi oluyor da garantilik başka bir durum olunca bunları yapabilir misin ? bilemiyorum.. mesela aleti downgrade yaparken brick oldu yani ne yazılım atılabiliyor ne de açılıyor o zaman garantiye yollayamazsın.. zaten o haldeki psp ler de tamir ediliyor ekstra para vererek yaptırırsın orda da tek sıkıntı bu..

çok kafaya takılcak bişey değil garantili alırım kafam rahat olsun diyosan çok dert edilecek bişey değil bu da..

• garantisiz alsam ne gibi sorunlar çıkar karşıma yaptırmaya kalksam çok ödermiyim mesela ona göre garantili yada garantisiz yurt dışındından getiriyorlar ucuza onlardan alayım siz ne dersiniz?
  • quote:

garantisiz alsam ne gibi sorunlar çıkar karşıma yaptırmaya kalksam çok ödermiyim mesela ona göre garantili yada garantisiz yurt dışındından getiriyorlar ucuza onlardan alayım siz ne dersiniz?

valla yazılımsal problem çıkmasında.Gerisi kolay hallolur.

1-2 fiyat vereyim duyduğum kadarıyla : Ekran tamiri montaj dahil 100 lira.Hafıza kartı yuvasının tamiri 40 lira. vs.
    Gerçi bunları korursanız kolay kolay arızalanacak şeyler değil.
  • garantili mi alsak garantisiz mi bir sorun olursa okadar para vermem heralde sony sepetime baktım 24 ay garantide fiat tek çekimde 457 falan yazıyor anlamadım ya neyse artık zonguldağa falan gidicez bu hafta oralardanda bakarım biraz denk gelirse yada başka bildiğiniz güvenilir bir site varmı tavsiye edebilceğiniz?
    quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

quote:

garantisiz alsam ne gibi sorunlar çıkar karşıma yaptırmaya kalksam çok ödermiyim mesela ona göre garantili yada garantisiz yurt dışındından getiriyorlar ucuza onlardan alayım siz ne dersiniz?

valla yazılımsal problem çıkmasında.Gerisi kolay hallolur.

1-2 fiyat vereyim duyduğum kadarıyla : Ekran tamiri montaj dahil 100 lira.Hafıza kartı yuvasının tamiri 40 lira. vs.
    Gerçi bunları korursanız kolay kolay arızalanacak şeyler değil.

• sony sepetimde stoklar bitmişti tekrar girmişte 4 taksit seçeneğine bakıyorum 470 lira bir şey olduğu zaman yok kargoyla garantiye yolla cart curt burdaki teknosan alıcam galiba o değil millet garantili ürünü 380-400 e alıyor ben 500 e alcam nerdeyse daha ucuz bir yer yokmudur ?
  • Cevap verildiği halde çok fazla ve gereksiz takıyorsun garanti durumuna. Sıfır olarak mağazadan kartla almak istiyorsan şimdilik en iyi fiyat sonysepetimde. Vade farkıdır vesairedir, onları bilemeyiz sıfır fiyatını baz alırız. Garanti konusunda daha önce 2 kere yazdım fakat sanırım okumamışsın, ürünün arızalandığında yada garantilik bi durum olduğunda kargoya verip göndermen neredeyse en son seçeneklerinden biri fakat o bile en kolayı. Herhangi bir yetkili sony bayiisi hemen hemen heryerde var artık. Teknosadan aldığında zannediyorsunki oradakiler hemen ilgilenecek, aa garanti ürün hemen halledelim müşteri memnuniyeti falan filan zannediyorsun galiba, yok öyle bir dünya.
  • şimdi dün birkaç pm geldi bana sizinle paylaşmak istiyorum buyrun;
    O-) sen nie psp go almak istiyorsunki psp 3000 varken ?
    ben-) neden almıyayımki ?
    O-) psp den tam verimlilik alabilmen için psp 3000 serisi sana en uygunu ve ilker burak ne ve birkaç kişinin konularına bakarsan zaten çogunun psp ile ilgili yakından uzaktan ilgisi yoktur.Sen tam oyun rahatlıgı ele tutuş tuşların el izasına yakın ve rahat bir oyun oynamak için ideal film müzik zaten harika ve hack işlemleri genelde 1000 2000 3000 serilerinde yapılır psp go ise psp için en hüsran sürümü oldu ele tutuşu zaten ilk küçük ve ele tam oturmuyor tuşları birbirine çok yakın ve karmasık ve elde tutuş ise berbat.Aslınca daha çok şey var ama ben sana derimki hataya düşme bir süre sonra skılırsın sonra kalır psp go kenarda
    ben-) ya ne farkı var görüntüsü dışında kimisi ekranı küçük diyor ekran iyi bence sonra gittim cihazı kullandm biraz elime gayet iyi oturdu hafızasıda iyi kart falan uğraşamam 16 gb müzik film izlerken ne fark ediyor anlamış değilim hack olayına gelince bütün psp serileri kırılıyor artık neyin hüsranı bu cihaz anlayabilmiş değilim
    O-)Sen hiç psp 3004 filan gördünmü aldınmı eline ?
    ben-)yok kullanmadım hiç onu gördüm ama elime alıpta hiç oyun vs oynamadım
    O-)keşke onun zevkini ayrı alsaydın ve ekran oyun için ideal küçük kare şeklinde filmi sence nekadar güzel izleyebilirsin ? oyunu nekadar iyi oynayabilirsin ? ve tüm versiyonlar kırıldı ewt ama gün gelcek bu versiyonların online oyun sistemi yine gitcek merak etme ve hacklerin bazılarına bakarsan eğer hepsi aynı degildir bazı özellikler ister ve kodlayıcılar geneli herkezin kullandıgı psp 2000 ve 3000ler üzerinde çalısır ve asıl şeye gelirsek psp 2000 3000 serilerinde istedigin görsellik veya ses düzeni modifiye ne bilim canın sıkılınca dış görünüşüne ve sesine birşey yapabilcegin alet ve psp go da okadar aksesuar mevcut degildir ama sana son birşey diyim ß@tWo senin bilcegin şey ama forumları bir gez derim youtubeye bak derim nede olsa sen alcaksın bunlar sana saçmalık gelir çünkü takmısın kafaya psp go yu ondan sen düşün taşın kardeşim.
    ben-)ya aslında psp go nun görüntüsü çok etkiledi beni kibar ve güzel görünüyor bakalım ne olcak ama ben go alırım heralde ama fırsatım olursa 3000 serisinide denerim
    O-)tamam ozaman şimdiden hayırlı olsun :)

bu kadar tabiki ben hala psp go almayı düşünüyorum ama bu forumda anlamış değilim psp go düşmanlığını bir kaç pm daha geldi onları yazmıyorum yoksa uzar gider adamlar kızıyorlar resmen bana utanmassa küfür edicek alma diye

@Nirv açıklamalarını okudum tabikide garanti işine takarım adam yurt dışından getiriyor 350 liraya sony sepetimde tek çekim bile kredi kartıyla 450 yapıyor arada 100 lira var benim için önemli bir miktar yani hem teknosadaki adamlar boş olduklarında neden ilgilenmesinlerki. hem hemen hemen heryerde sony bayi var demişsin malesef o heryer burda geçerli değil ama cevabın için teşekkür ederim

• ben de psp 3000 al derim bu arada garantili almana gerek yokki aleti hackleyince garanti dışı olacak nasıl olsa..
  • eski sürümünü yükleyebiliyormuşuz o zaman garantiyle ilgili bir sorun kalmıyormuş. psp 3000 neden işte herkez sadece ekran diyor genel olarak ama ben psp go nun ekranını daha çok beğendim yani
    quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

ben de psp 3000 al derim bu arada garantili almana gerek yokki aleti hackleyince garanti dışı olacak nasıl olsa..
  • quote:

eski sürümünü yükleyebiliyormuşuz o zaman garantiyle ilgili bir sorun kalmıyormuş. psp 3000 neden işte herkez sadece ekran diyor genel olarak ama ben psp go nun ekranını daha çok beğendim yani
    quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

ben de psp 3000 al derim bu arada garantili almana gerek yokki aleti hackleyince garanti dışı olacak nasıl olsa..

haklısın orijinal sürüm yükleyip garantiye verirsin ama ya aldıktan sonra senin yüklediğin sürüm kırılmamış olursa?? sürümü 6.35 olanlar 2 seneye yakın beklediler..

• beyler yeter PSP 2 geliyor ne go ne 3000 alıyorsunuz üstüne biraz daha para ekleyip sabredip çıktığı gün alıyorsunuz aleti benim gibi :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.