Şimdi Ara

psp go alacağım (ama bilgim yok) yardım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiç unutmam.Psp 1000 vardı elimde yıllar önce.Cıktıgı gün sıraya girip almıstım.Sonra aldım.Aaa versiyon güncellemesi iyi bişeydir dedim ve güncelledim.Tam 8 ay bekledim son versiyonun kırılması için.Ne yalan söyleyeyim pek de hevesim kalmamıstı psp ye dair.God of war ayakta tutuyordu beni.Baştan baştan oynuyordum.Sonra hevesim kırıldı ve yıllarca bi köşede yattı.Cok da degerlidir bence 1000 serisini bulmak zor :P Sonra psp go cıktı.bu kez cok dikkat ettim versiyon olaylarına.her yerden arastırdım.en sonunda bir yer özel olarak 6.20 versiyonlu psp go getirdigini gördüm.Dayanamadım aldım.Sectigim 30 oyun+kırılma masrafıyla 520 Tl ye kavustum.Su an gayet memnunum.Ancak belirtmek isterim ki,shift ve assasin creed oynamak isteyen arkadas gördüm.Aman diyim sakın ziyan etme o oyunlarla psp go nu.İnan bana cok felaket.assasin tam bir sacmalık olmus.Grafikler cok basit ve sade.Shift de gercekten cocuk yarısı gibi.Bu iki oyundan uzak durmanızı öneririm.

• merhaba arkadaşlar. psp go almak istiyorum. http://sonysepetim.com/?urun-619-SONY-PSP-Go-Promotional-Disc-PSPgo---10-Adet-Oyun-Hediyeli.html adresinden sipariş ettim. ürün geldi. oyun hediyesi internetten etkinleştirilecekmiş. bilgisi olan vamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrop34

Hiç unutmam.Psp 1000 vardı elimde yıllar önce.Cıktıgı gün sıraya girip almıstım.Sonra aldım.Aaa versiyon güncellemesi iyi bişeydir dedim ve güncelledim.Tam 8 ay bekledim son versiyonun kırılması için.Ne yalan söyleyeyim pek de hevesim kalmamıstı psp ye dair.God of war ayakta tutuyordu beni.Baştan baştan oynuyordum.Sonra hevesim kırıldı ve yıllarca bi köşede yattı.Cok da degerlidir bence 1000 serisini bulmak zor :P Sonra psp go cıktı.bu kez cok dikkat ettim versiyon olaylarına.her yerden arastırdım.en sonunda bir yer özel olarak 6.20 versiyonlu psp go getirdigini gördüm.Dayanamadım aldım.Sectigim 30 oyun+kırılma masrafıyla 520 Tl ye kavustum.Su an gayet memnunum.Ancak belirtmek isterim ki,shift ve assasin creed oynamak isteyen arkadas gördüm.Aman diyim sakın ziyan etme o oyunlarla psp go nu.İnan bana cok felaket.assasin tam bir sacmalık olmus.Grafikler cok basit ve sade.Shift de gercekten cocuk yarısı gibi.Bu iki oyundan uzak durmanızı öneririm.

imzan kural dışı.

sen çok beklentiye girmişsin.Alt tarafı bir el konsolu ve hd grafikler bekleyemessin bunlar.sırf sen oynamayaı beceremedin diye o kadar para ve emek harcanan ve psp'nin harbi oyunlarından olan oyunlara laf atamassın.

• Arkadasım sen daha psp yi hayallerinde görürken ben elime almıs oynuyordum bana psp yi öğretme bu bir.ikincisi ben hd grafikler bekliyordum ifadesi kullandım mı? hiç sanmıyorum.Bilip bilmeden yorum yapma.Ne harbi oyun ne degil kendine sakla bu bilgini.Bilgisayarda god of war oynayıp psp de de oynayınca god of war psp acısından yeterince olaganüstü grafiklere sahip ve oldukca tatmin edici.Bir most wanted grafik ve oynanabilirlik acısından tatmin edici seviyede.Ancak shift ve assasin creed gerek grafik ve oynanabilirlinik acısından vasat görünüme sahip.Ayrıca bir diger husus kusura bakma da sanane arkadasım benim yorumumdan.Kişisel düşüncem bu benim farkında mısın bilmiyorum?Ben adama oynamamanı öneririm dedim.Oynayamazsın demedim ki senin ne haddine benim oynamayı becerip beceremedigime laf söylemek.İşinle gücünle ugras hadi bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Status Online -- 21 Şubat 2011; 1:14:55 >

• bende psp 3000 vardı sattım psp2 yi bekliyorum abd den getirticem :D
  • Şu an bu ürün ile ilgili bir kampany var. 399 TL den satıyorlar http://sonysepetim.com/?urun-672-SONY-PSP-Go-Promotional-Disc-PSPgo---10-Adet-Oyun-Hediyeli.html
  • zaten boyle şeyler biz aldıktan sonra olur. neyse sağlık olsun biz aldık artık bu arada konuyla pek ilgilenemiyorum soru olanlar falan varsa ben yada burdaki arkadaşlar cevaplayabildiğimiz kadar cevaplayalım.
  • arkadaşlar bende psp go almayı düşünüyorum. ama bir kaç sorum olcaktı.. şimdi psp 1000 2000 serilerinde orjinal oyunlar 100 tl gibi fiyatlarda ama kırdırdığında oyunları ucuza atabiliyordun. şimdi psp go da psp storeden bağlanıp indirebiliyorsun . you tubedeb izlediğim kadarıyla.. şimdi psp go için god of war, pes serisi, gta gibi oyunları kırdırmadan atabiliyormuyuz.. bu oyunları hiç indiren oldumu psp ye..
  • benim go da geldi 320 liraya maşallah çok memnun ediyor beni :) 20 tane iso oyun attım gül gibi kullanıyorum :D 6.20 versiyonu ile geldi onu kırması da çok kolay oluyor ve başarılı bir firmware yapmışlar. oyunlara loaderdan girmenin haricinde bir dezavantajı yok.

quote:

Orijinalden alıntı: oztek2323

arkadaşlar bende psp go almayı düşünüyorum. ama bir kaç sorum olcaktı.. şimdi psp 1000 2000 serilerinde orjinal oyunlar 100 tl gibi fiyatlarda ama kırdırdığında oyunları ucuza atabiliyordun. şimdi psp go da psp storeden bağlanıp indirebiliyorsun . you tubedeb izlediğim kadarıyla.. şimdi psp go için god of war, pes serisi, gta gibi oyunları kırdırmadan atabiliyormuyuz.. bu oyunları hiç indiren oldumu psp ye..

atabiliyoruz ben söylediğin oyunları indirdim
  • PSP go'ya kalıcı CFW geldi mi?
    gelmediyse uzak durmam gereken versiyonlar hangileri?
  • Arkadaslar sırf bu konu için üye oldum bu siteye Ya ben de psp go almayı düşünüyorum ama hangi sürümü alacağımı bilmiyorum. Teknosadan almak istiyorum 449 tl ve bir de ilk aldığımızda on tane oyun hediye yani psp yi alıp açtığımızda direk oynyabiliyomuyuz? yoksa internetten mi indirmemiz gerekiyo? yardımcı olrsanız sevinirim
  • oyun için alıyorsan 3004 al go ya zaten cd falan filan takamıyon internetten indirmen gerektiği için 1 gblik dosya için internet hızına bağlı tabi 2-3 4 saate kadar çıkablir ayrıca hiç yerin kalmaz go da çok yükleyince psp 3004 cd al al tak çıkar kırdırtcaksanda yinde psp 3004 al oyun konusunda grafikleri çok dahan et ve rahat go cep telefonu kadar bişi yani
  • internetten indirmen gerek bu arada
  • 3004 falan alma (: umd takılmasına gerek yok zaten kimse umd alıp oyun oynamıyor
    versiyon sıkıntısı çekmek istemeyen 6.20 nin üstündeki versiyonları almasın
    6.20 altı veya 6.20 ise sorun olmaz
    üstüne 6.20 TN-C yüklersiniz bütün oyunları çalıştırır hiç de para vermezsiniz
    sorusu olan özelden mesaj atabilir
  • En iyi versiyon 6.20 pro b9 dur hiçbir sorun yaşamazsın hem kalıcı hemde çalıştırmayan şey yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.