Şimdi Ara

psp go alacağım (ama bilgim yok) yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese iyi akşamlar ilk önce başlık açma özürlüyümdür kusura bakmayın şimdi ben biraz heveslendim ve görünüş olarak olarak falan olsun psp go çok hoşuma gitti yanlışım varsa düzeltin film müzik falanda izleyebilıyomuşum ama boyle cihazlar hakkında pek bilgim yok şimdi diyelim oyun atıcam nasıl atıcam? birde bu kırılma olayı falan var o nedir tam anlayamadım dün teknosaya gittim adam dedi istediğin oyunu yüklersin sorun olmaz falan dedi içinde zaten 10 tane oyun olcak dedi ben aslında ipod touch almayı düşünüyordum ama psp go da zaten hem müzik hem filmde izleyebiliyormuşum ayriyetten oyunda olunca psp go yu seçtim 16 gb mış bunun hafızası daha fazla çıkmıyormu birde şarjı ne kadar gider ? teknosa 500 lira dedi 2 yıl garanti dedi başka boyle garantisi olupda daha ucuza bulabileceğim bir yer varmı

• Teknosa'dan alma. Biraz bekle. PSP GO'larda kırıldı ama kalıcı CFW gelince çok daha ucuza alırsın.
    Ayrıca 16GB kartada ihtiyaç yok 8GB işini görür merak etme. Bekle biraz buradan takip et derim.
    Bir de zaten kalıcı olarak kırdırdığın zaman o iki yıllık garanti de yalan olacak. Kolay gelsin.
  • cevabınız için teşekkür ederim peki bu zaman yani o dediğiniz kalıcı CFW ne zaman çıkar belli mi birde fiatta ne kadar bir oynama olur
  • Bir-iki aya akdar çıkacağını düşünüyorum ama emin değilim. Bu haliyle bile birçok oyun var oynayabileceğin.
  • www.kule-teknoloji.com da pspgo versiyon işlemleri yapılı oyun full yüklü 465 tl pazarlık yapılsa dahada uyguna alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: princo0644

www.kule-teknoloji.com da pspgo versiyon işlemleri yapılı oyun full yüklü 465 tl pazarlık yapılsa dahada uyguna alınabilir.

Çok pahalı bir fiyat. Değmez.
    Kırdırmak zaten 10TL ve içine full oyun yüklü dediğinde kaç GB'lık kartta yüklü. 8GB'tır büyük ihtimal ve o da
    en fazla 5 oyundur.

Kısaca değmez! PSP3000'ler 300-350 arasından satıldı çünkü.
    Ayrıca 200TL daha koysan PS3 alınır ve tüplü tvde de çok güzel oynanır.

• psp 3000 alsan senin için daha iyi olur görüntü kalitesi olarak birşey söyleyemeyeceğim ama oynanış bakımından psp3000 daha güzel ekran da daha büyük.
    Benim bildiğim kadarı ile psp de bir hafıza problemi yok ama hiç 32 gb ms ile kullanan görmedim 16 gb ile kullanan gördüm.
    Bu arada hafıza kartı alırken orjinal olup olmadığına dikkat et ucuz diye kanma :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pspgo ların 16 gb hafızası var ortalama 10 un üzerinde oyun sığabilir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşım Teknosa'dan kazıklanmaya gerek yok, Sonysepetim sitesinde 435 TL.
    http://www.sonysepetim.com/?urun-619-SONY-PSP-Go-Promotional-Disc-PSPgo---10-Adet-Oyun-Hediyeli.html
  • Bildiğim kadarıyla bu bedava 10 oyunu internetten indiriyorsunuz ve bu promosyon 31 Ocak 2011'e kadar sürüyor. Sony'nin kendi sitesinde okumuştum, bu tarihten sonra bu 10 oyun bedava indirilemiyor.
  • teknosadan alma sebebim garantide bir sıkıntı çıkmaz evime yakın birde adam dedim bana oyun film vs atmamda yardımcı olurmusun dedim tamam dedi o yüzden orayı tercih etmiştim
    quote:

Orijinalden alıntı: battal852

Arkadaşım Teknosa'dan kazıklanmaya gerek yok, Sonysepetim sitesinde 435 TL.
    http://www.sonysepetim.com/?urun-619-SONY-PSP-Go-Promotional-Disc-PSPgo---10-Adet-Oyun-Hediyeli.html

• ya psp go ekranı çok önemli değil herkes ekran ekran diyip duruyorlar okadarda önemli dğeil benim için dediğim gibi benim için önemli olan şey şarjı uzun gidicek müzik video oynatacak e tabiki oyunda olacak ama ben şuanda alırsam psp go nun oyunlarına para verecekmiyim ? şuanda teknosada 499 sırf garantisi var diye ordan almayı düşünüyorum yine boyle bilindik iyi bir firmanın daha ucuz ve garantili ürün satan bir yer biliyormusunuz?
  • Sen bakma 3000 daha iyi diye atıp tutanlara. Yok ele daha iyi oturuyormuş falanmış filanmış. 3000 bide daha ucuzmuş gibi yapmıyorlar mı. Hafıza kartını eklediğinde yine go'dan daha pahalıya geliyor. Oyun konusunda bir sıkıntın olmasın. Hiçbir oyuna para vermene gerek yok, aldıktan sonra 2-3 dakikalık bir işlemle tüm oyunları oynayabilir hale geliyor.

Benim tavsiyem sonysepetim'den alman. Garanti olayında zaten servise yollarsın fazladan 60-70 lira vermeye ne gerek var.
  • bi kere hiç öyle ele oturmuyor demeyin benim elime gayet güzel oturdu.Ekrana gelince psp go nun ekranı daha iyi zaten yine iyi bir seviyde 3.8 ınch.Hızı daha yüksek.Ben denedim go yu tavsiye ederim ya go yada ipod touch
  • ya kafadan psp go nun ekranı parlamıyor ışıkta :D 3000 serisi parlamıyor diyen çıkacaksa şimdiden cevap veriyorum psp go ya göre yanyana koy psp 3000 serisinin ekranının nasıl parladığını görürsün.. :D

sadece cebe girmesi için bile go alınır.. psp 2004 te vardı bende cebe koymak ne mümkün.. bir de adı psp aletin.. playstation portable.. nerde portable kısmı 3000 serisinde bana biri açıklasın kazulet gibiydi valla.. sağa sola taşımaya gelmiyordu.. go yu ise at cebe telefon gibi seninle her yere gelsin..
  • ardakaşlar birazcık usluplarıma dikkat edersek sevinirim konunun uçmasını istemiyorum pek çünkü bilgi almadım daha tam olarak ama aklıma yatmaya başladı iyice psp go şubat 10 da alıcam inş.
  • ben kimsenin uslubuna özel olarak bir şey demedim genel olarak konuştum. konu sahiplenme konusuna gelince konu benim konum şuanda ve bilgi almak amacım bu tür işlerden pek anlamadığım için yardım almak istedim aldığımda kullanabilirmiyim yoksa zorlanırmıyım elimde patlamasın diye. konuyuda beğenmiyorsanız veya tartışma çıkaracaksanız bir daha girmezsiniz olur biter
  • bende psp go var 6.20 istediğim oyunu oynuyorum para ödemeden.
  • ne kadara nerden aldınız? oyunları nasıl hallediyorsunuz ? müzik vs attınız mı kalite olarak nasıl
    quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

bende psp go var 6.20 istediğim oyunu oynuyorum para ödemeden.
  • est benden etkilenmeyin üründen etkilenin.. go yu kırma işi kolay siz aleti almaya karar verin gerisi kolay.. malesef ben sabit satıcıdan almadığım için şurdan alın vs. diyemiyorum en ucuz bulduğunuz yerden alın.. gittigidiyor a bakın sahibinden e bakın forum un 2. el bölümüne bakın.. yaşadığınız yerdeki psp satan yerlere bakın neresi uygunsa artık.. araştırmanız gerekecek.. kulaklık ses kalitesi iyi ancak ses yüksekliği bana düşük geliyor belki sizi tatmin eder bilemiyorum kulaklığınız varsa ve mediamarkt gibi yerlerde deneme şansınız olursa deneyerek alırsınız..

umarım yardımcı olabilmişimdir ben yanlış anlamışım sizi siz de beni kusura bakmayın..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.