Şimdi Ara

psp go alacağım (ama bilgim yok) yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

hayırlı olsun dostum güle güle kullan
  • versiyonu 6.35 mi?
  • Hayırlı olsun.Memnun kalırsın umarım

@AzRock
    Oyun için hiç vaktini harcama,sbs'ye çalış.Tatilde hertürlü oynarsın ama oyun sbs'den önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!
    Hayırlı olsun.Memnun kalırsın umarım

@AzRock
    Oyun için hiç vaktini harcama,sbs'ye çalış.Tatilde hertürlü oynarsın ama oyun sbs'den önemli değil

sağol zaten sbsye çalışıom denemelerdeki puanlarım 470-500 arası... Ama şu sbs
    kampada grym de. Neyse en çok korktuğum cihaz versionunun 6.37 olmasıki büyük ihtimal öyle olcak... İnşallah kırılırda sony bundaki açığı kapadğnı söyledi ama aynı şekilde hbl çalışıyor... Hemde imzalı direk XMBden...

• quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!
    Hayırlı olsun.Memnun kalırsın umarım

@AzRock

sağol zaten sbsye çalışıom denemelerdeki puanlarım 470-500 arası... Ama şu sbs
    kampada grym de. Neyse en çok korktuğum cihaz versionunun 6.37 olmasıki büyük ihtimal öyle olcak... İnşallah kırılırda sony bundaki açığı kapadğnı söyledi ama aynı şekilde hbl çalışıyor... Hemde imzalı direk XMBden...

güzelmiş puanların.İnşallah iyi bir liseye girersin.

• sağol!
  • versiyon 6.37 de neden ki sonuçta buda kırılmadımı ben mi yanlış biliyorum yoksa? bu arada sınav sonuçların iyimiş başarılarının devamını dilerim
    quote:

versiyonu 6.35 mi?

@The maXz! teşekkür ederim memlunum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@tWo
    versiyon 6.37 de neden ki sonuçta buda kırılmadımı ben mi yanlış biliyorum yoksa? bu arada sınav sonuçların iyimiş başarılarının devamını dilerim
    quote:

versiyonu 6.35 mi?

6.37nin suçu ne? Kırılamıor olması... Bide sınavlar için saol...
  • quote:

quote:

versiyon 6.37 de neden ki sonuçta buda kırılmadımı ben mi yanlış biliyorum yoksa? bu arada sınav sonuçların iyimiş başarılarının devamını dilerim
    quote:

versiyonu 6.35 mi?

6.37nin suçu ne? Kırılamıor olması... Bide sınavlar için saol...

Nasıl yani ben yanlış mı biliyorum ? Kırılmadı mı ?

• hayır kırılmadı. Sakın benimki 6.37 deme kendi açından hiç iyi olmaz. Psnden oyun satın alırsın... Weya hbl (half byte loader) ile mario tetris falan oynarsın...
  • nasıl ya bana kırıldı dedi ordaki adam benimkisi 6.37 peki bunun kırılması ne kadar sürer ve oyun satın alırsam bana kaça patlar oyunlar ?
    quote:

hayır kırılmadı. Sakın benimki 6.37 deme kendi açından hiç iyi olmaz. Psnden oyun satın alırsın... Weya hbl (half byte loader) ile mario tetris falan oynarsın...
  • yada bunun sürümünü 6.35 e indiremezmiyiz yani şu durumda en iyi ne yapabilirim?
  • arkadaşlar ben lcd tv de de oynamak istiyorum oyunları. Araştırdığım kadarıyla slimler lcd tv'lerde oynanıyormuş. Burada go ların daha iyi olduğu söylendi. go larda da büyük ekran oynatabilirmiyiz oyunları. Deneyen arkadaşlardan tavsiye alsak nasıl olur. Bende konunun acemisiyim. Belli olmuştur heralde.
  • quote:

yada bunun sürümünü 6.35 e indiremezmiyiz yani şu durumda en iyi ne yapabilirim?

sana kanka diyeceğim çünkü bu konu vasıtasıyla baya bi iletişimimiz oldu...

Kanka 6.37mi??? vallahi üzüldüm ne kırıldı ne bir şey yapıldı hiç bir şey yok bir half byte loaderla homebrew (tetris mario vs.) oynayabilirsin... vallahi yazık oldu bende haziranda alacağım ve benim kide galiba seninki gib olcak... teknosadakilere bakma ben dediğimde versionu kaç kırcam da diye adam resmen kızdı: dedi napcan yanında verio bir sürü oyun falan da Doğru veriyo ama ben de verdiği oyunlar var ve nerdeyse bitti hepsi... vallahi üzüldümama bir tek psnden kredi kartıyla oyun alabilirsin ha bide o 10 oyunu yükleyebilirsin...

downgrade yani indiremezsinde... 6.37

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 15 Şubat 2011; 21:20:25 >

• ya aslında çok üzülmedim zaten lys ye hazırlanıyorum çok fazla vakit ayıramıyorum zaten daha çok müzik dinlemek için kullanıyorum yaza kadar kırılır umarım ama kırılmassada artık kredi kartıyla alırız yükledim 10 oyunu şimdilik idare eder beni sınavdan sonra asıl kırılması lazım benim için tabikide konu sayesinde buradaki çoğu kişiyle yakınlaştım pm ler falan önemli değil yani kanka demeniz bu arada @mavibuzul adlı arkadaşımızın sorusunun cevabını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
    quote:

quote:

yada bunun sürümünü 6.35 e indiremezmiyiz yani şu durumda en iyi ne yapabilirim?

Kanka 6.37mi??? vallahi üzüldüm ne kırıldı ne bir şey yapıldı hiç bir şey yok bir half byte loaderla homebrew (tetris mario vs.) oynayabilirsin... vallahi yazık oldu bende haziranda alacağım ve benim kide galiba seninki gib olcak... teknosadakilere bakma ben dediğimde versionu kaç kırcam da diye adam resmen kızdı: dedi napcan yanında verio bir sürü oyun falan da Doğru veriyo ama ben de verdiği oyunlar var ve nerdeyse bitti hepsi... vallahi üzüldümama bir tek psnden kredi kartıyla oyun alabilirsin ha bide o 10 oyunu yükleyebilirsin...

• benim sorumda arada kaynadı arkadaşlar. Yokmu Lcd ekrana baglayıpda oynayan. Youtubede örneklerini gördüğüm için sordum.
  • quote:

ya aslında çok üzülmedim zaten lys ye hazırlanıyorum çok fazla vakit ayıramıyorum zaten daha çok müzik dinlemek için kullanıyorum yaza kadar kırılır umarım ama kırılmassada artık kredi kartıyla alırız yükledim 10 oyunu şimdilik idare eder beni sınavdan sonra asıl kırılması lazım benim için tabikide konu sayesinde buradaki çoğu kişiyle yakınlaştım pm ler falan önemli değil yani kanka demeniz bu arada @mavibuzul adlı arkadaşımızın sorusunun cevabını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
    quote:

quote:

siz 20li yaşlarda olmalısınız ben daha 14 yaşındaym size abi diyim yaw :)

• 6 37 icin 1-2 ay deniyor.ama belli olmaz. @mavibuzul evet lcd ve plazmalarda oynanabiliyor.slimlerde var tv icin giris.kabloyu 10 ile 20 arasi bir fiyata bulursun.ama pek tavsiye edilmiyor,performansli degilmis.go`da o giris varmi bilmiyorum ama buyuk ihtimalle vardir.
  • sagol max. Şimdi de görüntü performansını araştırayım. kullananların görüşleride önemli. Aslında bu iş için ps3 almak lazım ama hem pahalı hemde o kadar vaktim yok. Ps3 ün hakkını vermek lazım.
  • rica ederim.cok beklentiye girme bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.