Şimdi Ara

PSP Go aldım - Tavsiye ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PSP Go çıkalı 12 gün oldu ama alıpta görüşünü belirten şimdiye kadar kimse çıkmadı. Bari ben görüşlerimi yazayıp. İlk çıkan PSP yi Japonyada çıktıktan 1 hafta sonra almıştım. Aradan uzun zaman geçtikten sonra PSP Go yu görüncede tabiki dayanamadım ve geçen hafta Çarşamba günü cihazı bir arkadaşım vasıtasıyla aldım. Şu kadarını söyleyebilirim PSP 1000 den sonra gerçekten cihaz inanılmaz ufak ve hafif geldi. PSP artık gerçekten mobil bir konsol olmuş. Koyun cebinize ve gezin. Tuşlar kesinlikle oyun oynamak için yeterli boyutlarda,insanı rahatsız etmiyor.
    Şu an cihaz kırılamadığı için dayanamadım ve 3 oyun aldım. Gran Turismo , Motorstorm ve God of War. PSP Go ile oyunları oynamak ayrı bir keyif oldu. (PSP 1000 hala duruyor ve söz konusu oyunları daha önce onda oynuyordum).
    Ayrıca cihaz'ın 16 gb lık dahili hafızasıda hem müzik hem resimler hemde videolar için yeterli. Eğer yetmez derseniz Micro Memory stick girişine bir 16 gb daha takarsınız olur biter (tabii ucuzlayınca)
    Neyse fazla uzatmıyayım. Ben gerçekten beğendim ve aldığıma hiç pişman değilim. PSP 1000 de şimdilik kalacak. Onun bende ayrı anıları var :)
    Bu arada yaşım 34 ve eski oyunculardanım...

Bunlar benim kendi görüşlerim. Tabiki benden farklı görüşte olacak arkadaşlarım olacak. Onlarada tavsiyem görüp incelemeden karar vermesinler.

• hayırlısı olsun arkadasım. inş. en kısa sürede kırılırda tadına varırsın tam olarak. kare üçgen çarpı ve yuvarlak tuslar basınca duyarlımı ? yani gt oynarken. yarım gaz tam gaz olabiliyormu ?.

birde kaça aldıgını öğrenebilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

hayırlısı olsun arkadasım. inş. en kısa sürede kırılırda tadına varırsın tam olarak. kare üçgen çarpı ve yuvarlak tuslar basınca duyarlımı ? yani gt oynarken. yarım gaz tam gaz olabiliyormu ?.

birde kaça aldıgını öğrenebilirmiyim ?
    İnan o kadarını denemedim ama duyarlı olduğunu sanmıyorum.Ama deneyip yazarım.
    Fiyat konusunda ise rakam söylemiyeyim ama amerika fiyatının az bir şey üstünde. Öyle rahatsız edici bir fark değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansarul

İnan o kadarını denemedim ama duyarlı olduğunu sanmıyorum.Ama deneyip yazarım.
    Fiyat konusunda ise rakam söylemiyeyim ama amerika fiyatının az bir şey üstünde. Öyle rahatsız edici bir fark değil :)

Alıntıları Göster
    kardeş yeni konsolun hayırlı olsun ama bişeyi merak ettim 3 tane oyun aldım demişsin peki bu oyunları nereden aldın, us psn den falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

kardeş yeni konsolun hayırlı olsun ama bişeyi merak ettim 3 tane oyun aldım demişsin peki bu oyunları nereden aldın, us psn den falan mı?

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.

Psp Go'yu kaça aldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Hayırlı olsun.

Psp Go'yu kaça aldın.

Alıntıları Göster
    Her zaman bi üst model daha iyidir.Hayırlısı olsun.Bizde slim le idare edicez artık :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolusyon

Her zaman bi üst model daha iyidir.Hayırlısı olsun.Bizde slim le idare edicez artık :P

Alıntıları Göster
    Ben diyorum psp go iyi diye hiç kimse beğenmiyor.Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

Ben diyorum psp go iyi diye hiç kimse beğenmiyor.Hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reinhardt

Hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada oyunları PSN den aldım. Amerika hesabım vardı.Sorunsuz aldım.
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada oyunları PSN den aldım. Amerika hesabım vardı.Sorunsuz aldım.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun hocam 2 tane sorum olacak,
    1- versiyon şu an kaçta hocam senin, veya psp go lar en düşük versiyon kaçtan başlıyor?
    2-anakart 3000 lerle aynı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk370

Hayırlı olsun hocam 2 tane sorum olacak,
    1- versiyon şu an kaçta hocam senin, veya psp go lar en düşük versiyon kaçtan başlıyor?
    2-anakart 3000 lerle aynı mı

Alıntıları Göster
    Resim olmazsa olmaz ama şimdi bu topik için.... bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tube Screamer

Resim olmazsa olmaz ama şimdi bu topik için.... bekliyoruz...

Alıntıları Göster
    Cihazın versiyonu aldığımda 5 küsürlü birşeydi,tam hatırlamıyorum. Ama PSN e girmek için update istedi. Şu an 6.10. Bu cihazı zaten şimdilik orjinal firmware ile kullanmak istiyorum. Zaten dediğim gibi psp 1000 var ve o kırılmış.
    Ana kart konusunda ise aynı değişdir tabiki. Zaten boyut olarak karşılaştırdığında aynı olamayacağını anlarsın.İnternette ve bu forumda okuduğuma göre işlemci hızı bile farklı psp go da.
    Resim konusunu ise inşallah en kısa zamanda koymaya çalışırım :)

• quote:

Cihazın versiyonu aldığımda 5 küsürlü birşeydi,tam hatırlamıyorum. Ama PSN e girmek için update istedi. Şu an 6.10. Bu cihazı zaten şimdilik orjinal firmware ile kullanmak istiyorum. Zaten dediğim gibi psp 1000 var ve o kırılmış.
    Ana kart konusunda ise aynı değişdir tabiki. Zaten boyut olarak karşılaştırdığında aynı olamayacağını anlarsın.İnternette ve bu forumda okuduğuma göre işlemci hızı bile farklı psp go da.
    Resim konusunu ise inşallah en kısa zamanda koymaya çalışırım :)

Alıntıları Göster
    Peki web tarayıcı nasıl birazda ondan bahseder misiniz?

Birazda olsa kullanılabilir mi?Yoksa öncekiler gibi lanet birşey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

Peki web tarayıcı nasıl birazda ondan bahseder misiniz?

Birazda olsa kullanılabilir mi?Yoksa öncekiler gibi lanet birşey mi?

Alıntıları Göster
    Web tarayıcı yine aynısı malesef. Zaten eski psp lerden sadece dahili hafıza ve dış görünüş olarak farklı. Onun dışındaki yazılım tamamen aynı. o da farklı olsaydı zaten psp go değil psp 2 diye çıkardı herhalde :)
  • quote:

Web tarayıcı yine aynısı malesef. Zaten eski psp lerden sadece dahili hafıza ve dış görünüş olarak farklı. Onun dışındaki yazılım tamamen aynı. o da farklı olsaydı zaten psp go değil psp 2 diye çıkardı herhalde :)

Alıntıları Göster
    Ah sony ah!

Neyse umut fakirin ekmeği belki çıkar yeni bir browser

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

Ah sony ah!

Neyse umut fakirin ekmeği belki çıkar yeni bir browser

Alıntıları Göster
    @hakansarul yeni el konsolunuz hayırlı uğurlu olsun İmzanızdan anladığım kadarıyla siz de benim gibi el konsollarına meraklı birisiniz orada ki modelleri okuyunca birden geçmişe döndüm zaten Game Gear, Gizmondo ve her ne kadar el konsolu olmasalar da zamanında benim de kullanmış olduğum ve hala elimde bulunan Sega Mega Drive , Sega Cd ve daha niceleri... Neyse ben Psp Go konusuna geri döneyim Bende sizin gibi Psp 1000 modeli çıkar çıkmaz alanlardanım ve hala da kullanmaktayım ama Psp Go'ya geçmeyi hiç düşünmüyorum açıkcası. Özellikle ekran boyutunun küçülmesi beni en çok sinirlendiren kısım olmuştu bir de analog kontrollerin D-pad in sağında olması oyun zevkimi sıfıra indirecek diye düşünüyorum. Tuşların konumlandırılması hiç iyi görünmüyor gözüme ve dahili hafıza olması da benim için iyi değil, keşke umd diski kaldırmasalarmış. Bu ürüne vereceğim para yerine Nintendo DSİ'nin fiyatının düşmesini bekleyip onu almayı planlıyorum gerçi onunda ciddi sorunları var ama DSİ'nin de kendine özel oyunlarını ve zamanında kaçırdığım DS oyunlarını oynamak için sabırsızlanıyorum. Geçmişte iki defa DS alıp sattım bazı nedenlerden dolayı şimdi de DSİ'ı alma niyetindeyim. Herneyse Go'ya geri dönecek olursak konsolun sürgülü yapısı çok hoş ama ekran boyutu ve tuş konumlandırılması beni rahatsız ettiği için bu ürünü alacağımı sanmıyorum. Ama yine de sizden kontrollerle ilgili yorum bekliyorum acaba analoğun D-pad in sağında olmasından dolayı oyun oynarken sorun yaşadınız mı? Zaten çok iyi kontrollere sahip olmayan Psp şimdi de analoğun Psp Go'da çok biçimsiz bir şekilde yerleştirilmesinden dolayı kullanıcılara oyunlarda zor anlar yaşatacaktır gibime geliyor yanlış düşünüyor olabilir o nedenle ürünü kullanan biri olarak analog kontrolüne sahip oyunlarda Psp Go'nun nasıl performans verdiğini açıklarsanız memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: venom800

@hakansarul yeni el konsolunuz hayırlı uğurlu olsun İmzanızdan anladığım kadarıyla siz de benim gibi el konsollarına meraklı birisiniz orada ki modelleri okuyunca birden geçmişe döndüm zaten Game Gear, Gizmondo ve her ne kadar el konsolu olmasalar da zamanında benim de kullanmış olduğum ve hala elimde bulunan Sega Mega Drive , Sega Cd ve daha niceleri... Neyse ben Psp Go konusuna geri döneyim Bende sizin gibi Psp 1000 modeli çıkar çıkmaz alanlardanım ve hala da kullanmaktayım ama Psp Go'ya geçmeyi hiç düşünmüyorum açıkcası. Özellikle ekran boyutunun küçülmesi beni en çok sinirlendiren kısım olmuştu bir de analog kontrollerin D-pad in sağında olması oyun zevkimi sıfıra indirecek diye düşünüyorum. Tuşların konumlandırılması hiç iyi görünmüyor gözüme ve dahili hafıza olması da benim için iyi değil, keşke umd diski kaldırmasalarmış. Bu ürüne vereceğim para yerine Nintendo DSİ'nin fiyatının düşmesini bekleyip onu almayı planlıyorum gerçi onunda ciddi sorunları var ama DSİ'nin de kendine özel oyunlarını ve zamanında kaçırdığım DS oyunlarını oynamak için sabırsızlanıyorum. Geçmişte iki defa DS alıp sattım bazı nedenlerden dolayı şimdi de DSİ'ı alma niyetindeyim. Herneyse Go'ya geri dönecek olursak konsolun sürgülü yapısı çok hoş ama ekran boyutu ve tuş konumlandırılması beni rahatsız ettiği için bu ürünü alacağımı sanmıyorum. Ama yine de sizden kontrollerle ilgili yorum bekliyorum acaba analoğun D-pad in sağında olmasından dolayı oyun oynarken sorun yaşadınız mı? Zaten çok iyi kontrollere sahip olmayan Psp şimdi de analoğun Psp Go'da çok biçimsiz bir şekilde yerleştirilmesinden dolayı kullanıcılara oyunlarda zor anlar yaşatacaktır gibime geliyor yanlış düşünüyor olabilir o nedenle ürünü kullanan biri olarak analog kontrolüne sahip oyunlarda Psp Go'nun nasıl performans verdiğini açıklarsanız memnun olurum.

İyi temenileriniz için teşekkür ederim. Bende sizinde fark ettiğiniz gibi bir koleksiyon merakı var. Oyunda oynamayı severim ama. PSP GO daki tuş konumlandırması açıkcası ilk başta yandırganıyor ama bir kaç oyundan sonra alışıyorsunuz. Ben bu aralar Motorstorm a fazlaca takılıyorum ve kesinlikle yadırgamadım. Alıştıktan sonra bence sorun yok. Ekranın kücülmesi ise belki sizi rahatsız etmiş olabilir ama hala DS den bir hayli büyük ekrana sahip ( Iphone ekranı ile karşılaştırınca ondan daha büyük hatta)
    UMDnin kalması ise benim açımdan olumlu. Zaten aramızda kaç kişi umd oyuna sahip ki. Artık neredeyse tamamımız oyunları memory stick üzerinden oynuyoruz. Sony bunu geçte olsa fark etti. Go kırıldığında eminimki umd nin yokluğunu hissetmiyeceksiniz. Ayrıca sony eski psp ye sahip olupta Go alanlarıda unutmamış. Aynı hesap üzerinden hem psp go ya hemde eski psp den girip orjinal bir oyunu kayıt ettirenlere 17 oyun arasından dilediği 3 tanesini bedavaya indirme olanağı sağlıyor.Yanlız tek sorun eski psp üzerinde custom firmware bulunmaması gerekiyor. ( Ben malesef bu yüzden faydalanamadım. Arkadaşlarımdan birisinden şimdi orjinal firmware li bir PSP arıyorum :) )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venom800

İyi temenileriniz için teşekkür ederim. Bende sizinde fark ettiğiniz gibi bir koleksiyon merakı var. Oyunda oynamayı severim ama. PSP GO daki tuş konumlandırması açıkcası ilk başta yandırganıyor ama bir kaç oyundan sonra alışıyorsunuz. Ben bu aralar Motorstorm a fazlaca takılıyorum ve kesinlikle yadırgamadım. Alıştıktan sonra bence sorun yok. Ekranın kücülmesi ise belki sizi rahatsız etmiş olabilir ama hala DS den bir hayli büyük ekrana sahip ( Iphone ekranı ile karşılaştırınca ondan daha büyük hatta)
    UMDnin kalması ise benim açımdan olumlu. Zaten aramızda kaç kişi umd oyuna sahip ki. Artık neredeyse tamamımız oyunları memory stick üzerinden oynuyoruz. Sony bunu geçte olsa fark etti. Go kırıldığında eminimki umd nin yokluğunu hissetmiyeceksiniz. Ayrıca sony eski psp ye sahip olupta Go alanlarıda unutmamış. Aynı hesap üzerinden hem psp go ya hemde eski psp den girip orjinal bir oyunu kayıt ettirenlere 17 oyun arasından dilediği 3 tanesini bedavaya indirme olanağı sağlıyor.Yanlız tek sorun eski psp üzerinde custom firmware bulunmaması gerekiyor. ( Ben malesef bu yüzden faydalanamadım. Arkadaşlarımdan birisinden şimdi orjinal firmware li bir PSP arıyorum :) )

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun.

kasım ayı gibi bende kavuşacağım sanıyorum PSPGO cihazıma, gün sayıyor gibiyim. cihaz şahane olmuş.

merak ettiğim, ses kalitesi nasıl acaba, IPOD TOUCH veya IPHONE a göre MP3 player özelliği kalite olarak nasıldır?

• gule gule kullan bide ss atarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gqhsoon

gule gule kullan bide ss atarsan sevinirim
    oyunları ne kadara aldın acaba.
    hayırlı olsun bu arada.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.