Şimdi Ara

PSP Go aldım - Tavsiye ederim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

aynı oyunu hem psp1000'de hemde psp go'da oynadığınıza göre tam sizlik bir soru bu. oyunlar arasında fark var mı bu iki alette ayrı ayrı oynayınca? özellikle görüntüde, çalışma hızında ve yükleme sürelerinde...
  • Yükleme süresinde ve oyun kalitesinde bir fark var bence.
  • Yükeleme sürelerinde bana sorarsanız çokaz da olsa bir fark var. PSP Go daha hızlı. Ekran kalitesi olarakta eski cihazım PSP 1000 olduğu için Go da çok daha güzel geliyor. Ama psp 3000 i olanlar renk kalitesinde bir fark göremiyeceklerdir eminim.
  • bende hem psp3000 hemde pspgo var 5 adet getirmiştim bir tane kaldı bende onu kullanıyorum ama kim ne derse desin tuş dizaynının birbirine yakın olması ve ekranın kucultulmuş olması biraz beni şaşırttı aslında ama ben oyun oynayacagım diyorsanız kesinlikle psp3000 ayrıca illegal sitelerde yayınlanan haberlere görede pspgoyu ingiltere ve almanyadaki buyuk alış veriş mağazaları satmak istemediklerini söylemişler cunki biz oyunlardan para kazanıyorus ama pspgoda oyun satamıyacagımız için cihazıda satmamıza gerek yk diye ifadeler kullanılmış.ilgilenen ark. için link verebilirim.
  • peki psp1000 ile psp3000 arasındaki görüntü farkını düşünürsek hangisi daha gerçekçi duruyor size göre? ben psp1000 sahibiyim. psp3000 kullanan arkadaşım var. kesinlikle o alet daha güzel kabul ancak bazı oyunlarda o görüntünün parlaklığı o derece beni rahatsız etmişti ki oyunun görüntülerini çizgi film kıvamına getirmişti.

bu fikrime katılan veya karşıt düşünen varsa yazarlarsa sevinirim. çünkü psp1000'imi 3000 ile değiştirme planları yapıyorum ancak hem kırılma sorunu hemde bu ekran parlaklığının bazen oyunun lehine işlemesi yüzünden çok kararsız kaldım.
  • Bak bu 2000'in ekranı ile 3000'in ekranının karşılaştırılması.1000'i var sen düşün.(Kontrast oranı 2000'dende düşük)
     PSP Go aldım - Tavsiye ederim

PSP Go aldım - Tavsiye ederim

• ben üyelik aldım girdim yükleye bastıktan sonra şu hatayı aldım

this disc cannot be used in your region hatası alıyom ne yapmam gerek bi yardım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.