Şimdi Ara

PSP Go aldım - Tavsiye ederim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende cafeci olduum için söyledım yanı elbette bi kötüü düşünce yok sadece soru :) çok sağol düşüncelern için bende bi ulaşsaydım psp go ' ma çok güzl olurdu :)
  • Hayırlı Olsun
  • Eski sistem pspler hızla gelişmekte olan mobil sistemlere ayak uyduramıyorlar(1000-2000-3000-GO), ki zaten 2010 da hepten düşük kalacaklar, bunun için Sony 2010 da(büyük ihtimal her sene gibi eylülde falan) yeni nesil portable oyun konsolu çıkartacağını düşünüyorum. Sony, PSP GO yu, eski sistemi daha mobil hale getirip son bir kaymağını yemek, yeni sisteme geçişte idarelik bir ürün olarak düşüp çıkardığını tahmin ediyorum. Yoksa seneye bu sistem hepten bitik hale gelecek. Koleksiyon için alınabilir tabiki.
  • aynen katılıyorum sana psp go falan hikaye psp2 çıksın ozaman görcem sizi çıkması kırılması en az iki sene psp slim satılıp go alınmaz siz makyaj seviyosanız başka tabi
  • aynen katılıyorum sana psp go falan hikaye psp2 çıksın ozaman görcem sizi çıkması kırılması en az iki sene psp slim satılıp go alınmaz siz makyaj seviyosanız başka tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutanay

yani ben mesela bi net cafede psn e bağlanıp oyun ındırsem cafeye gırer dımı para ??

• quote:

Orijinalden alıntı: kaplanmete

Bircok incelme videosunu izledim, acikcasi pek bir yenilik goremedim, Zaten inceleyenlerde ayni fikirde...

Ama artik 1 artisi varki bence en onemli sey, artik cebe sigabiliyor, %100 portable olmus.

Ben kot pantolonumun cebine sokabiliyorum Cidden portable diyorlar ama çok büyük , ekran küçülmüş işte o kötü olmuş
  • para bol galiba
  • joysticklerle kullanmak rahat mı ?
  • Psp-go gerçekten çok ergonomik ve bu sefer sadece adı değil kendi de portatif. Keşke eski modellerde ki gibi bir kablolu uzaktan kumanda olsaydı müzik dinlerken pilden çok tasarruf sağlıyor. Kutu içeriğinden çok çalmış Sony kulaklık, yumuşak kılıf vs. ama cihazın kendisi nefes kesici. Herkese tavsiye ederim.
  • Hayırlı olsun

psp3006 aldırdım yeni pedere psp go nasıl aldırcaz bakalım
  • psp fat'tan geçersen tabiki fark eder , slimden geçseydin fark etmezdi fazla
  • Psp Go'da PAL veya NTSC gibi bir şey söz konusu değil , değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

psp fat'tan geçersen tabiki fark eder , slimden geçseydin fark etmezdi fazla

Slim sadece ince, cihaz yine de çok büyüktü herhangi bir çanta olmadan cebe atılıp çıkılabilinecek bir alet değildi. Geniş ekranın tadı tabi ki iyi oluyordu ama rakiplerini düşünürsen PSP-go'nun ekranı hala en önde.
  • psp go genel olarak güzel ama ekranın küçültülmesi çok büyük bi dezavantaj bence
  • Bende psp go aldım , yarın gelince izlenimlerimi yazarım.
  • Güle güle kullanın foto bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Güle güle kullanın foto bekleriz.

Küçük bir inceleme yaptım , orada fotoğraf ekledim.
  • Arkadaşlar valla bayadır pspden uzak kalmıştım yeni pspyi görünce aşık oldum tabi asıl önemli olan pspyi almak değil benzinini koymak şimdi biz siteden 1 oyun satın aldık bunu diğer pspgosu olan arkadaşıma bluetooth ile atabilirmiyiz?(kırılmadan bu özellik olursa spr olur walla)
  • Bugün elime geçti . Aletin tasarımı mükemmel . Bir an önce kırılmasını bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.