Şimdi Ara

PSP Go aldım - Tavsiye ederim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wzzk

kardeş yeni konsolun hayırlı olsun ama bişeyi merak ettim 3 tane oyun aldım demişsin peki bu oyunları nereden aldın, us psn den falan mı?

psp go nun oyunları farklımı normal psp den ?
  • PSN'te PSP oyunlarının fiyatlandırması nasıl?.. Bunu netten inceleyebileceğimiz bir link verebilir misiniz?..
  • Hayirli Olsun
  • Oyunların fiyatları değişik. Ama size amerika PSN i tavsiye ederim. Arada bayağı bir fiyat farkı var.
    God of war ı 16 Dolar,GT yi 39 dolar ,Motorstorm u 34 dolar. Biraz fazla tuttu ama değer bu oyunlara... :)

Bu arada dediğim gibi aynı oyunlar almanya psn de çok daha pahalı.
  • O fiyatlar TR psn olunca (olursa) epey bir artacaktır.
  • hayırlı olsun biri alsada tanıdıklardan yakından görsek şu mereti.
  • güle güle oynayın, yorumlar için teşekkürler...
  • TR PSN çıkarsa bende alabilirim
  • Hayırlı olsun.Bende 3000 serisinden aldım 2.5 ay önce bu çıksın TR'de alıyorum yineDaha doğrusu kırılsın
  • eski psp oyunlarını destekliyor mu?
  • hayırlı olsn, bnm merak ettiğim analog kullanımı yeri fotolarda gördüğüm kadarıyla baya bi iç tarafta rahat kullanılıyormu acaba o şekilde?
  • hayırlı olsun
  • yazılım olarak aynı demiş arkadaş bu da yakın zamanda kırılacağına eşittir ama yine psp 3000 deki gibi sağlam bi güvenlik almış olabilirler. güle güle kullanın bende almayı düşünüyorum
  • Bircok incelme videosunu izledim, acikcasi pek bir yenilik goremedim, Zaten inceleyenlerde ayni fikirde...

Ama artik 1 artisi varki bence en onemli sey, artik cebe sigabiliyor, %100 portable olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenus42

eski psp oyunlarını destekliyor mu?

bu sorunun cevabını bilen "kırılmasını beklemek gerek" diyemi cevaplar acaba? ben de merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenus42

eski psp oyunlarını destekliyor mu?

Bu sorudan kastınız "eski orjinal umd oyunları oynatıyor mu" ise cevap Hayır. Çünkü umd driver'i yok.
    Şimdilik oyun oynamak için tek şansınız ya PSN den yada bulabileceğiniz herhangi bir siteden DEMO oyunları indirip cihaza atıp oynamak yada PSN den orjinal oyun satın almak. İlerki zamanda cihaz kırılır ise elinizdeki iso(yada cso) formatındaki oyunlarıda tabiki oynayabileceksiniz.Ama galiba ona biraz daha zaman var.
  • oyunları psn le indircez peki ama psn wireless lemi çalışıyor eğer kablosuz netle çalışıyorsa farklı bi modeme girip ordan indirebilirmiyiz ??

ayrıca hayrılı olsun Psp Go'nuz bende kısmetse Fransa'dan alıcam yakınlarda !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutanay

oyunları psn le indircez peki ama psn wireless lemi çalışıyor eğer kablosuz netle çalışıyorsa farklı bi modeme girip ordan indirebilirmiyiz ??

ayrıca hayrılı olsun Psp Go'nuz bende kısmetse Fransa'dan alıcam yakınlarda !!!

PSN 'e PSP niz ile herhangi bir kablosuz internet olan yerden bağlanabilirsiniz.Ayrıca PSP Go da Bluetooth da var. Bu sayede GO cep telefonu üzerinden internette ,dolayısı ile PSN e bağlanabiliyor (Gerçi ben Nokia 5800 üzerinden hala bağlanmayı başaramadım ama bağlandığını biliyorum :) )
  • yani ben mesela bi net cafede psn e bağlanıp oyun ındırsem cafeye gırer dımı para ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutanay

yani ben mesela bi net cafede psn e bağlanıp oyun ındırsem cafeye gırer dımı para ??

PSN den parayla alıyorsun, hatta şimdi kartlar çıkmış, onu alıyorsun parayla, hangi oyunun kartıysa sadece o oyunu indirebiliyorsun, karttaki şifreyle PSN den indiriyorsun. Yani net kimin üzerineyse ona fatura gelmiyor :D Kredi kartı kimin üzerineyse ona giriyor.
    Diyelim ki internet hizmeti abonesine giriyor olsun, gidipte cafe den veya herhangi bir tanıdığından-tanımadığından, izni olmadan indirip o kişiyi zarara uğratmak ne kadar kötü bir davranış olurdu, bunu düşünmen bile üzücü(cafeci falan değilim :D ).
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.