selamlar, PSP GO için TV out kablosu nereden alabiliriz teknosalarda göremedik buraya sorayım dedim bilen varsa link verebilirmisiniz sağolun
ya ign kusura bakma cevabı bilmiyorum ama şey sorucaktm psp go +10 hediyelimi alsam yoksa normal psp+eyeped mi alsam sence?[Kunye=]
quote:
Orijinalden alıntı: sanal465
ya ign kusura bakma cevabı bilmiyorum ama şey sorucaktm psp go +10 hediyelimi alsam yoksa normal psp+eyeped mi alsam sence?[Kunye=]
Aklın varsa bekleyip psvita al çünkü çıktığı zaman hiç bakmayacaksın satacaksın büyük ihtimal.Oyun da çıkmıyor artık çünkü.
ikiside güzel go aldı arkadşaım bnm oyunlar nefis bide go da skype çok zevkli abi direk bedava tel konuşuyosun skype üzerinden netten. resmen facebo vb internete arayüzüde güzel aletin sevdim çok
quote:
Orijinalden alıntı: ign
ikiside güzel go aldı arkadşaım bnm oyunlar nefis bide go da skype çok zevkli abi direk bedava tel konuşuyosun skype üzerinden netten. resmen facebo vb internete arayüzüde güzel aletin sevdim çok
Adam akıllı bir telefonun yoksa tabiki geçerli bunlar.
yo :) psp den skype başka :)) jostiği yeter psp go nun formula bir etkisi var kullanımda :)))
diğer psp de go olmayanda skype yokmu bide wıfı ikisinded var dimi
ankara da isen kule teknoloji den istanbul da isen khalkedon dan bulabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: sanal465
diğer psp de go olmayanda skype yokmu bide wıfı ikisinded var dimi
psp go da umd yok diyosun bende psp go var sence umd gerekiyo mu ? hayır ve aletin şarj ömrü iyi ekranı çok daha net,parlak oyunları herhangi bir anda pauselayıp başka bir oyuna geçebilirsin ya da pauselayıp aleti kapatabilirsin.16 gb katla birlikte 300x alsan daha pahalıya gelir(bu benim fikrim tabi)
doğubanktan bugün aldım yalnız tv nizde komponent giriş (kırmızı mavi yeşil ve 2 adet ses kablosu toplam beşli)varsa alın eğerki bu girişten yoksa tvde diğer üçlü girişten görüntü alınamayabilir ve tvde biraz küçük görüntü veriyor oyundan oyuna değişiyor ama çok harika bir görüntü alınmıyor.
not kablo yaklaşık 1.5 metre fazla oyun oynarsanız mahsun kırmızıgül gibi güneşi gördüm diye çıkmayın karşıma :) güzel yanı ps3 wireless joystick te kullanılıyormuş bir videodan gördüğüm kadarıyla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme