Şimdi Ara

Psp Go (Kırılma İhtimali)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir durum güncellemesi olsun psp go nun kırılması hakkında bir bilgisi olan var mı?son durum nedir?go ya yönelmelimiyiz yoksa 3000 lere devam mı?

• daha 3000 kirilmadi yani saglam bir crack gelmedi ne go su ?
  • Go nun kırılması en az 1 2 yıl alır.Daha benim psp kırılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cafraline -- 3 Eylül 2010; 12:53:43 >
  • eet go nun kırılmasına daha war
  • 3000 E devam Go Kırılması için daha çok zaman var
  • ama artık psp ihtiyaçları karşılamamaya başladı grafikler eskide kaldı.sonny bir 4 yıl daha psp ile gidiceğini söyledi eğer böyle yaparsa zaten ds den fark yemişlerdi 3ds ile iyice piyasadan darbe yiyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

ama artık psp ihtiyaçları karşılamamaya başladı grafikler eskide kaldı.sonny bir 4 yıl daha psp ile gidiceğini söyledi eğer böyle yaparsa zaten ds den fark yemişlerdi 3ds ile iyice piyasadan darbe yiyecekler.

Zaten çok adam akıllı oyun çıkmıyor artık, DS oyun zevki açısından hayli hayli geçiyor PSP'yi. Multimedyada tabiki PSP önde ama oyun konsolundan bahsediyorsak önde olan oyunlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle go alın 10 tane oyun şifresi veriyorlar indirip oynuyorsunuz ve paralı aldığınız oyunlarla psp 3000 lerden çok daha kaliteli verim alıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

kesinlikle go alın 10 tane oyun şifresi veriyorlar indirip oynuyorsunuz ve paralı aldığınız oyunlarla psp 3000 lerden çok daha kaliteli verim alıyorsunuz

Ne gibi bi fark oluyor? Bende 1000 fat var, arkadaşımda 3000 var, pek bi fark yok (ağırlık falan varda, oyun açısından bahsediyorum), gidip Go ya hem kendine para bayılıp hem oyunlarına para bayılacaksam, bu bahsettiğin farkın dağlar kadar olması lazım ?
  • quote:

Psp Go (Kırılma İhtimali)

Ben senin kırılabilme ihtimalini sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdmondDantes

quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

kesinlikle go alın 10 tane oyun şifresi veriyorlar indirip oynuyorsunuz ve paralı aldığınız oyunlarla psp 3000 lerden çok daha kaliteli verim alıyorsunuz

Ne gibi bi fark oluyor? Bende 1000 fat var, arkadaşımda 3000 var, pek bi fark yok (ağırlık falan varda, oyun açısından bahsediyorum), gidip Go ya hem kendine para bayılıp hem oyunlarına para bayılacaksam, bu bahsettiğin farkın dağlar kadar olması lazım ?

hocam yapma 1000 fat ile 3000 slim arasındaki farkı nası göremiyorsun aynı oyunu oynadığınızda hangisi daha erken yüklüyo hangisi daha hafif hangisi daha parlak cevap 3000 slim olur her zaman.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.