Bildirim
Psp görüntü sorunu acil yardımm!!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: emo132
Arkadaşlar pspimi alalı 1 sene daha olmadı ve bayadır oynamıyorum geçen gün bi oynuyim dedim ama farkettimki görüntü kalitesi çok düşük atari oyunu oynuyor gibiyim acaba bu pspdenmi kayankalanıyor oyundanmı?? psp e1004 versiyonu acaba bu 3004 demi aynımıdır lütfen acil yardım??
3004 görüntü kalitesi daha yuksektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kemaloztin
quote:
Arkadaşlar pspimi alalı 1 sene daha olmadı ve bayadır oynamıyorum geçen gün bi oynuyim dedim ama farkettimki görüntü kalitesi çok düşük atari oyunu oynuyor gibiyim acaba bu pspdenmi kayankalanıyor oyundanmı?? psp e1004 versiyonu acaba bu 3004 demi aynımıdır lütfen acil yardım??
Yani oyundan kaynaklanmıyo öylemi?? :/ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kemaloztin
quote:
Yani oyundan kaynaklanmıyo öylemi?? :/
Olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X