Şimdi Ara

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL*** (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
1
Favori
150.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

ok 4 gözle çözüm beklıos adamım saygılar bu arada GPS de ANkara İSTANBUL İZMİR vb sehırlerı full ındıren varssa rapidlesin ya lutfen ama

Nasıl indirildiğini detaylı anlatırsan ben indiririm,
  • hara p.m attım ama sen yıne de google dan bi kullanıcı adı al hemen...

BU ARADA GPS i iyice geliştirecekler yani artık ADRES verecegız o bizi yonlendirecek bazıları BU OLAYDAN UMUTSUZDU fakat GPS in bi anlamı olmalı++++++ programda o ÖZELLİK var zaten sadece suan kullanılmıor...

ama SUAN!!!
  • Googlemaps'den her türlü detaya sahip istediğim bölgenin haritasını üretmeyi başardım. Ancak, Mapthis programında adres aramayı mümkün kılan Geodata'yı nasıl elde edeğiz?

Ayrıca, diğer cihazlar için üretilmiş haritaları kullanma şansımız var mı?
  • hayır diğer cihazların haritaları olmuyor arkadasım
  • PSP'yi araca güvenle bağlamak için ne gibi bir ekipman öneriyorsunuz?
  • arkadaslar ben yeni bir psp ci olarak bu basligin biraz karistigini dusunuyorum. boole yeni bir baslik altinda su islemleri adim adim anlatabilmek mumkun mudur?? Bir de bu gps olayi icin illaki psp yi kirmak mi gerekiyor...ben ev arkadasimin aldigi orjinal oyunlar yuzunden henuz kirmis degilim de.

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinmert -- 8 Kasım 2007; 1:49:51 >
  • PSP STANDI var GG de de satılıo çok uygun ve çok sağülam bır urun bu arada VERSIONU KIRMADAN GPS kullanamazsın :D 3.52 m33 3.71 m33 olması gerekir
  • cok cahil oldugum icin soruyorum kusura bakma:

Neden sony nin kendi cikardigi gps modulunu psp yi kirmadan kullanamiyoruz??? Sony nin kendi yazilimlari filan yok mu bunun icin veya cikartmayi dusunmuyor mu?

saol cevaplar icin..
  • est. ADAMLAR ASLINDA BU gps OYUNLAR İÇİN URETMİŞ metal gear falan gibi(ilk duydugumda çok saçma gelmişti)

ama tabii boş duremayan hackerlar hemen Madem uyduya baglanıosun bi işe yara DEMİŞLER :D
  • Saol cevabin icin..ewt hakkaten oyleymis...ilk cikis amaci oyun oldugu ve henuz Sony in onayladigi harita datalari ve harita yazilimi olmadigi icin ancak kirarak oluyomus. Ama yanlis anlamadiysam yilbasi gibi veya yilbasindan sonra Sony icinde gerekli yazilimi ve gps modulunun oldugu bir paket piyasaya surucekmis. Hadi hayirlisi.

Cevaplar icin tesekkurler tekrar...
  • evet o paket yakacak ortayı suan turkıyede kımse bılmıyor dogru düzgün GPS in ne oldugunu :D
  • ya ben bu gmdl i indirdim ama burda bin obj properties vs.vs. dosyalar var.. bin in icine giriorum debug a giriyorum sonra burdada bi ton dosya var bu ikisine tikliyorum.. ama ikisindende ses yok hata verio...

Global Map Download Tool

Global Map Download Tool.vshost

bulara tikliorum hata verio.. ne yapcam bi yardimci olabilirmisinz.. harita indirmek istiyorumda...
  • cok saygi deger bi arkadas lutfen su harita indirme isini zahmet olmassa acilen bi anlatsin :) cok rica ediyorum...
  • sana P.M attım relaxxxxx msnden winrarları çakarım ustuste hallederiz hiçççç sıkma canını...
  • pasha_kubilay dostum yurtiçi kargo ile gps yi sana bugün yolladım, sana zahmet bir bakıver,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hara -- 21 Kasım 2007; 15:21:45 >
  • arkadaslar biri zahmet olmassa su gmdl 0.4.18 i rapid e koyabilirmi bende ordan indirsem... nette hic bi yerde bulamadim kafayi yicem yaa.... :(

yardimci olacak arkadaslara tesekkurler simdiden...
  • Merhaba,

Yurtdışından gelen bir arkadaşımın getirdiği PSP-290'ı keyifle kullanıyorum. Ancak Mapthis ile ilgili bir sorun yaşıyorum. (Versiyonu 0501.)

GPS'in uydulara bağlantısı mükemmel ve çok kısa sürede gerçekleşiyor. Evin içinde bile cam kenarında yaklaşık 5 dakikada bağlanıyor ve kolay kolay kopmuyor.
    Ancak, mapthis harita yüklerken ya da zaman zaman GPS bağlıyken harita üzerinde araştırma yaparken kilitleniyor ve bu oldukça can sıkıcı. (Bu arada yaptığım haritalarım 5'er parça halinde ve yaklaşık 500 mb civarında büyüklüğe sahip.)

Bunun çözümü var mı? PSP'nin sistem versiyonu 3.30 OE-A.
  • arkadaslar neden kimse su gmdl 0.4.18 icin bi link vermiyor???? bilinmio bulunmuyormu?? ben nette bulamadim ama bu konuya yazi yazan harita hazirlayan arkadaslarda mutlaka vardir die dusunuyorum..

zahmet olmassa rica ediyorum...
  • ya msnden attım ya yıne gel yıne atayım :D alla alla isyan yokki isyan yok bitek benim mucadelemle olmuyoki :) konu 5000'i gormuş :D
  • Biriniz ss koyabilir mi nasıl gösterdiğini merak ettim :0
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.