Şimdi Ara

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL*** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
1
Favori
150.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilitlenmelere karşı çözüm olarak (kalın psp'de) 3.30'dan 3.52 M33-3 firmware'ye geçtim. Ancak problem büyüdü gibi. Şimdi cihazda Mapthis'i çalıştırınca gps290'ı görmüyor. Yeni firmwarede USB ile ilgili gözümüzden kaçan bir ayar mı var? Problem ne olabilir?
  • abi ona buna gecme 3.52 m33 de kal yada DİREK 1980 İHTİLALINI HATIRLA 3.71 M 33 YAP kurtul PSP ne el koy :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beriko

ya kubi bende baglanamiyorum su uydulara ya. butun haritalari indirdim . mapthis kurulu. cfw in 3.52 m33-4 uydulari goruyorum ama 1 saatte beklesem baglanamiyorum. bulunan uydu 2 dakika durmuyo listede ya. ne bicim is bu. bi yol goster uygun bi mapthis versiyonu oner veya lutfen sunu halletmem lazim
    Not: ayricana cok relax im :D ama arabada gps kullanma keyfini daha fazla erteletme bana

kubi bi yardim edicen mi yaa
  • abi yalvarırım 3.71 m33 e geçin ne olur ya gecmezsenız ÇOCUGUMU KESERİM...
  • ana kubi sakin ol
  • selamlar eskişehir'in merkezini ve haritanın sol tarafında kalan bazı ilçelerini indirdim,http://r a p i d share.com/files/74067622/_eskisehir-1.rar
    herkes oturduğu şehrin haritasını paylaşsa süper bi veritabanımız olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokarca01 -- 3 Aralık 2007; 21:28:15 >
  • iyi de burda yıldızlar görünüyo web sayfası kısmında.siteyi nasıl öğrencez arkadaş.bunu bi yolu yok mu
  • üstüme alındım-> site r a p i d s h a r e

bu arada marmaris içinde bi harita indirdim

http://rapidshare.com/files/74134980/_marmaris.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokarca01 -- 4 Aralık 2007; 3:36:28 >
  • işte bu ya İSYAN YOKKİ KARDESIM BITEK BENIM MUCADELEMLE olmuo basın her ilçenın rapidlerini bi SİNERJİ olsun ya ÇORUM falan Allah ne verdiyse...
  • pm attım...
  • gerek kalmadi yardima mapthisin 0.5.0ZZ versiyonu isi cozdu!!
    bu arada arkadaslar mapthis e alternatif program cikmis adi da goomap denemek isteyenler icin adres veriyim
    http://deniska.dcemu.co.uk/ bu sitede mapthisin diger versiyonlarida mevcut.
  • psp nin içine dosyaları atamıyorum....dosya bulunamadı diyor...birde psp nin içinde game diye 3 dosya var hangisine atacağız...ayrıca bu programı pc üzerinde nasıl çalıştırabilirz...selamlar
  • Psp almayı planlıyorum sırf şu navigasyon olayı çıktığı için. Birisi bana lütfen şu programın ve aparatın neler yapabildiğini doğru düzgün anlatsın.

Ben bu aleti aktif hale getirdiğimde elimde gittiğim yeri anlık olarak görebilecek miyim? İzmir - İstanbul yoluna çıktığımda map yüklüyse geçtiğim yerleri görebilecek miyim? Yoksa çıkmadan önce bilgisayarımdan işaretlemem mi gerekiyor. Eğer öyleyse bir navigasyon cihazı olarak süper kullanışsız olur (diğer özelliklerine tabi ki lafım yoktur).

Lütfen birisi doğru düzgün anlatsın, hatta mümkünse aracında çektiği ve gittiği sokakları gösteren bir video eklesin şuraya. İzmir'den yapan varsa buluşalım bir çay, kahve, nargile her neyse ısmarlayayım da bana şunu bir anlatsın gideyim, alayım. Nedir, ne değildir yahu? İsyan çıkarıcam şimdi!

Sonradan gelen başka bir soru için editliyorum post'umu:

Fat pspler çalıştırıyor mu bu gps'i? bunu da belirtirseniz sevinirim. Çalıştırmıyor diye biliyorum ama yanlış olmasın yine de.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrin -- 6 Aralık 2007; 1:32:51 >

• evet beyler lütfen ayrıntılı bir şekilde bu işin nasıl olduğunu anlatalım..valla ben de almayı düşünüyorum artık bu olaydan sonra...
  • Ben kalın PSP ile GPS kullanıyorum ve oldukça memnunum. Özellikle 3.71 M 33 versiyona geçtikten sonra yaşadığım bazı küçük problemleri de aştım.

Elinde PSP bulunanlar için USB GPS adaptörü oldukça iyi bir çözüm. Hele haritalara para vermemek ve istediğiniz bölgenin en ince detayına kadar haritalarını oluşturabilmek inanılmaz bir olanak.

Programın ve haritaların GPS ile şu anda sadece, o anda bulunulan yeri, aracın o anki hızını, yüksekliği göstermesi bile bence yeterli. Belki yakında yol tarifi bile alabileceğiz. Mesela ben uzun bir yolculuğa çıkarken Mapthis ayarlarından maksimum hız uyarısını 90'a ya da istediğim diğer bir hıza ayarlıyorum. Aracımla bu hız sınırının üzerine çıkıldığında PSP beni sesli olarak uyarıyor ve hız düşürüyorum. Yani yakıt tasarrufuna katkısı bile var

Mapthis'in yapımcısı Daniska, vektörel haritaların da destekleneceği Mapthis programı üzerinde çalıştığını açıkladı. Bu da yeni ufuklar açacak gibi gözüküyor.

• Selamlar herkese cahal bir kullanıcıyım (psp versiyon 3.30 oe) versiyon değiştirmeye uğraştım beceremedim sanırım önce 3.52 m33 sonra 3,71 m33 olmam gerekiyor ama versiyonu atamadım araştırdım açıklamalı anlatan biryer yakalayamadım forum uzayıp gidiyor bikaç bilgi buldum ama onlarlada beceremedim nasıl atarım veriyi nerden alırım bana bir yol gösterinde gideyim :) 3.30 oe de maptihs açılmıyor program görünüyor açıyorum mavi ekrana dönüyor. Bu konuda ermiş insanlardan yardım bekliyorum biz cahalları ezmeyin :)
  • Bence bu versiyon değiştirme işlerini, rastgele tarifler alarak değil, bu konuyla ilgili (PSP) uzman yerli-yabancı forumlara göz atarak yapmanız lazım.

Ayrıca bu kaynaklarda oldukça ince tarifler var. Ben de asla bunları okumadan bir işlem yapmadım ve yapmam. Bir forumda, bir başka forumun adresini vermek pek uygun olmaz ancak küçük bir çabayla bunlara rahatça ulaşabilirsiniz.

Diğer taraftan, Mapthis'de mavi ekrandan bahsediyorsun. Bu program açılırken harita seçimi yapılan ekran olabilir mi? Eğer cihazına harita yüklemediysen, zaten bu program bir işe yaramaz. Programla birlikte gelen ve MAPS klasöründe deneme haritaları newyork vb de gözükmüyor mu?
  • ya arkadaslar ALAYINIZ la ilgilenecegım GPS si olan ANkarada vey olmayan bana gelsin anında goruntu yapayım AMME hizmetine cevirdiniz :P haa di bakalım harıtacılar bıraz saldırın ya please yani...
  • Teşekkürler bu harita olayıyla alakalı sıkıntım var sanırım psp ye kavuşmayı merakla bekliyoru milk iş bunu deniyecem. Tekrar teşekküler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

ya arkadaslar ALAYINIZ la ilgilenecegım GPS si olan ANkarada vey olmayan bana gelsin anında goruntu yapayım AMME hizmetine cevirdiniz :P haa di bakalım harıtacılar bıraz saldırın ya please yani...

Sevgili pasha_kubilay böyle ilgilenicem edicem demek yerine 1 kişinin pm'ine cevap vereceğine o pm'e harcayacağın zamanla bir yol gösterici hazırlasan? "Şunu böyle yapıyoruz buradan bunu çekip şöyle hazırlıyoruz. Sonra PSP'nin şurasına bunu yapıyoruz" desen bize ne kadar güzel olur?? Boşu boşuna post kirliliği olacağına bir başlıkta doğru düzgün durur? oraya gelen teşekkür yorumlarının altına "bir şey değil " de yazabilirsin yorum sayısındaki artış da aynı olur.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.