eveettt.sonunda oldu.mapthis 0.5 0ZZ ile sonunda bağlandım ve uzun yolda denedim.Birkere yakaladımı tekrar kopmuyor olayı doğru.4 saatlik bir mesafede denedim ve kopma yaşamadım.Güzel tarafı 3 boyutlu moda geçince dönüşlerde psp ekranıda dönüyor.Bu olay süper!!Hız tahminlerinde bence okadar başarılı değil yani saatte 8-10 kmlik hız hataları mevcut.Olsun asıl amaç bu olmadığı için doğru.Haaa bağlanma hızı da 5 dakika falan hatta bazen daha az bile diyebilirim.111 mhz ye çekmedende direk 333mhz de bağlantı yapabiliyor bu program.
bende gittigidiyordan aldım.technicall satıcının adı 99 ytl.Aynı ürün üstelik.5 ytl de psp şeffaf filmi aldım.Piyasada neden 130 dan başlayıp 160 lara kadar çıkıyor anlamadım.Adam faurasıyla göndermiş üstelik.Cihaz babalar gibide çalışıyor.Üstelik 0 kutusunda ve isteğim üzerine denenerek gönderilmiştir.
ebayden herşey dahil 51 dolara aldım 15 gün olmadı...
Super fıyat valla kardes.eger beklemeyı goze alsam bende ebaydan alırdım ama malum bayram tatılı.yola cıkacaz.bırdew ebaydan alıanlar gumrukte takılırmı acaba dıye tırsıyor ınsan.aldıgım psp tutacagının honkong dan kırık gonderılmesı gıbı sorunlarda olabılıyor ve malesef para hesaplarına ebayda anında gecıyor ve yapacak bısey kalmıyor.
evet bu da buyuk bi risk GG yı yıyım ya o yeter bize ebaya falan gerek yok GG de havuz sistemi var en azından...
quote:
Orjinalden alıntı: apolloapollo
Super fıyat valla kardes.eger beklemeyı goze alsam bende ebaydan alırdım ama malum bayram tatılı.yola cıkacaz.bırdew ebaydan alıanlar gumrukte takılırmı acaba dıye tırsıyor ınsan.aldıgım psp tutacagının honkong dan kırık gonderılmesı gıbı sorunlarda olabılıyor ve malesef para hesaplarına ebayda anında gecıyor ve yapacak bısey kalmıyor.
ne aldığına balı ama gps için böle bi risk kesinlikle yok... kırık çıkma ihtimalide yok 10 gündede geliyo gümrük falanda yok...
bu arada googl map download tool'u kullanamıyorum harita seçiyorum download dediğimde something is missing in this map gibi bi hata veriyo 4 değişik versiyonunda denedim aynı hatayı verdi sorun bendemi programdamı acaba?
bence programda sorun var kokarca rahat olabılırsın...
Herkesin bayramını kutlarım yeni GPSli gunler dilerim
ya mesajlar gerçekten güzel. Su an bahsettiğimiz adaptör amacı dışında kullanılıyor anladığım kadarı ile ama su komplo teorisinede boşvermemek lazım sony kendı versiyonlarınında kırılmasına gayet göz yumuyor yani bu aletin gps iiçinde kullanılacağı gayet biliniyordurr diye sanıyorum.
Yalnız satıcıların kar marjlarını biraz dusurerek bu gps adaptorlerının promosyonlarını yapması lazım neredeyse sıfır gps alet fiyatına yakın bir fiyatta bu adaptoru satıyorlar ve adı ustunde bu sadece bir adaptor. Ekran lcd zaten senın elınde var.
Aynı zaman forumla cok alakadar olan pasha kubilay cok haklı sadece ooldugun yerı gostermekle kalmayaacaktır sesli yer yon ve gıdecegın yeri belirleme seceneklerıde eklenecektir.
yaw kubilay paşam şimdi bu gps için sana biri iki sorum olacak mesaj atıyorum yardımcı ol bekliyorum.
ama mesajın superdı yalnız hemen cvpladım zaten :)) ARKADASLAR SUBATTA YENBI GPS PROGGGRAMLARI GELIYOR GOZUMUZZZ AYDIN OHH BE :d
anlayamadığım şu:
biz ambulanslarda gps sistemini kullanmıştık bir laptop üzerinden ama onun için turkcell gprs kartı kullanıoduk int. bağlantısı için. bunda bulunduğumuz noktayı uyduya nasıl gönderecek alet. bunadamı gprs kartı gerekio?
o psp nin üstüne taktıgın alet gönderiyo sanırım
evet O Alet olmadan neye yarar küccücük PSP :=)
GPS algılayıcıyı alın gerisi yalan zaten :D
yaw bir psp im eksik gps için birde psp mi alsam olaylara bak ps3 ve xbox ta böyle değişik şeyler yok psp coşuyo
pm attım bakarmıısn ltf
bakmam mı hemen baktım hadi beyler hadiii PSP GPSSS kalmadı yok satıo alanlar uploadlaara baslasın :)