arkadaşlar bu gps yi nasıl yapacağımı bilmiyorum modelim 352mm olması lazım
konu gercekten yıllanmış şarap gibi oldu helal kubilay yıne yaptın yapacagını DH senınle gurur duyuyor
hala bılmeyen bıçok insan var abi hala ya :( toplumu bılınçlendırelim hatta ve hatta HER PSPYE BIR GPS KAMPANYASI BAŞLATSAK TUTARMI arkadaslar... :D
epey zamandır bu konuya bakıyorum oleydi boleydi diyonuz ama elle tutulur bişi hala yok bu isi yapan warsa bi kac ekran goruntusu alsın koysun surayada bakalım bos yere forum kirliliginjden baska bişi degil bence bizide heweslendirip durnayın yalan yere...
bu kadar insan yalan yazıo muhahahah murlkek gusel espirirydi raaaapidddler havada uçuşuo sayfalara iyi bakarsan görürsün herneyse bıraz arastır ben ce bu arada kubiiiiiii 3.80 m33 te nasıl kullancaz bu aleti :D gerçi daha çıkmadıda
artık GPS için özel standlar uretılmeye başlandı gozumuz aydın logic firması olmak uzere birçok firma geç bile kaldılar aslında bu işe soyundular super olacak super...
ben bişey soracam ya. bu psp ve gps i aracımda nasıl sabitlicem birçok sitede baktım bu iş için uygun alet bulamadım gittigidiyor da var bitane oda çok para 60ytl cik yazmış. değmez yane. gps i satan arkadaştan ricam madem bi iş yapıon tam yapıverde. bida araç içinde sabitliyecek bi aparat bul onuda sat. bende hemen (ucuzsa) alayım:)
ebayden 2-3 dolara alır 10-15 dolarda kargo verirsen 25-30 milyona maledersin
evet abi sakın o kadar parea vermeyın aman diyim ya bıldıgımız stand GG de bile 30 ytl heyecan yapmayın aman ha :D
Bendeki 3.71 ver. hangi klasörün içine atıyoruz. GAME3522ye attım. PSP'de programı nasıl çalıştırıyoruz? Çok cahilim PSP konusunda... :(
arkadaslar 2-3-4 bu konunun sayfalarında raaaappppiiidde var hersey linkinizi yiyim size butun lınkler feda ama hersey bu konuda zaten saygı sevgi hürmet bizden haaa illa diosanızki taraftarız biz çekeriz cefa pasa kubi bize yeni mapwiwer yukle ona bakarım onudsa bulurum :)
ekran görüntüsü yok mu yaw. resim eklerseniz çok iyi olur. ekranda nasıl gözüküyor bi görelim
direk you tuber den video izleyebilirsiniz MAPWİWER yaz yeter mapthis ne istersen
3.80m33 de geldi hadi hayırlısı GPS lerde artık rengını daha da farklı belli eder...
beyler ya turkıyede kullanan bırı bi video cekıp yollayabilirmi türkiye haritaları nasıl nasıl çalışıyor ona göre almayı planlıyorum