Şimdi Ara

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL*** (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
1
Favori
150.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kubilay hocam bu harita yukleme işi nasıl oluyor biraz bilgi versen herkes bulundugu bölgenin haritasını yapıp buraya upload etse guzel bi arşiv olur bizim için
  • kubılay hocam anada yardımcı olurmusun ben gps kullanııorum pspnın sorunsuz calsııo ama ben aractayken 20yı de gecınce speed lımıt warnıgın dıo we sureklı tekrarlıo buda cok sınır bozucu oluo bunu nasıl ayarlayabılırım acaba yardımcı olabılırmısn lutfen?wede araba ıcın standa arıorum psp slımıme nerden bulabılırım acaba gg dısında
    tesekkurler sımdıdıen
  • güzel bir cihaza benziyor ihtiyacım olsaydı alırdım(n95ten giriyorum gpse)bu arada herkes gidiceğimiz yeri gösterse falan demişte bu programla alakalıdır heralde yoksa donanımsal olarak değildir çünkü gps gps tir başka program alternatifi yok mu???

bide bu cihaz nerden takılıyo merak ettim usb çıkışından mı
  • evet hocam usb cıkısından

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL***
  • saol kucukkuray kamerada aynı yerden bağlanıyo dimi
  • beyler su speed lımıt olayını nası kaldıracam lutfen yardım edın acıl..
  • 3.90 version da GPS daha hızlı çalışacagına emınım.artık SKYPE özelliğide eklendı.ya bu cıhaza artık her yenı version da nasıl bir devrim yapacaklarını merak ediyorum...

bişeye dikkat edin bu sefer 2 version arka arkaya patladı 3.80 3.90 hiç bu kadar ust uste çıkartmamışlardı KOMPLO TEORİSİ :) gelio aklıma
  • Türkiyenin bu Topic dekinden daha geniş haritalısı olan varsa lütfen buraya eklesın arkadaslar vakti olupda indirenlere duyrulur herkese ıyı gunler dilerim...
  • Hocam başlığı öveceğine biraz sorulara cevap versen,kullanamadıktan sonra haritaları ne yapacağım
  • konunun içinde rapidler dolu herkese de açıklandı p.m den deli gibi yardımcı oluyorum zaten herneyse ben yıne de başlığı öveyim madem öle anladınız sizide kırmayalım hadi bakalım dediğiniz gibi olsun
  • kral-ytn'nin sorusuna bildiğim kadarıyla ben yanıt vereyim.

Hız limiti değeri iki yolla değiştirilebilir. Birincisi PSP'de Mapthis klasöründe yer alan system klasörü içindeki config.txt dosyası bilgisayarda notpad ile açılarak yapılabilir. Bu dosyadaki ''SPEEDLIMIT (number): '' satırının karşısındaki rakamı istediğin değeri girip tekrar aynı adla aynı yere kaydet ve programı yeniden başlat.

İkincisi Mapthis programı çalıştırılıp harita yüklendiğinde starta basılır ve açılan ayar penceresinden config seçilir ve orada karşımıza çıkan ayarlardan Speedlimit satırındaki beyaz yazılı rakam silinerek istenilen hız değeri yazılır ve kaydedilerek işlem tamamlanır.

Bu menüden hız birimimiz km ya da mil olarak da değiştirilebilir.
  • işte konunun en İYİ NİYETLİ mesaj atanlarından biri SUZİKİCİ tşkler arkadasım herkesi bu konuda aktif görmek ne gusel :)
  • hız birimini kmh e çavirmek için 1.151 i silip 1.8523 mü yazıcağız.
    birde orada FOR DOWNLOADING THE MAPS OVER WIFI diyor onun ne olduğunu biliyormusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 7 Şubat 2008; 23:26:56 >
  • Hız birimi değişikliği belirttiğiniz gibi yapılacak.
    THE MAPS OVER WIFI ise yazdğı gibi wifi üzerinden harita yüklemeye yarıyor.
    Bu işin ne kadar uzun sürdüğünü düşünürsek, PSP ile harita oluşturmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Belki birilerinin işine yarıyordur.
  • arkadaslar bu arada dikkat ederseniz haritalar devamlı guncelleniyor downloadı çok ama çoook uzun suruyor fakat iyice GPS in ustune dusmeye başladılar bu arada 3.90m33 deneyeen varsa bi rapidlesin ne olur yahu :)
  • Custom Firmware'larla sorun veriyor mu?bi de fiyatları ne durumda?
  • CUSTOMLARDA KESİNLİKLE SORUNSUZ ÇALIŞIYOR 100-120 YTL ARASI SATIŞ FİYATI HERYERDE BULABILIRSINIZ ARTIK
  • ya hocam biri su harita download işini anlatsın gözünü seveyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

o özellikte eklenecek bu kesın çünkü GPS nın başka bı anlamı olamaz zaten.Bu arada artık gece görüşlü ve 3 boyutlu programlar uretılmeye başlandı suanda piyasada GPS sorunumuz var urun yok hiç bi yerde ellerinde olanlar da yuksek fiyattan satıor offf ya off :(

quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

3.90 version da GPS daha hızlı çalışacagına emınım.artık SKYPE özelliğide eklendı.ya bu cıhaza artık her yenı version da nasıl bir devrim yapacaklarını merak ediyorum...

bişeye dikkat edin bu sefer 2 version arka arkaya patladı 3.80 3.90 hiç bu kadar ust uste çıkartmamışlardı KOMPLO TEORİSİ :) gelio aklıma

komplo terosisi mi, bence senin mesajların manipulasyon teorisi

hatitayı indiriyorum hocam, teşekkürler uploadın için

• zuhahah evet abi manıpulasyoni el tabi olayı(yeni uydurdum)

su an msnden LİVE YARDIMJ YAPIOM HATTA :d

ARKADASLAR BU ARADA 2 DİP NOT DAHA GPS EVDE(KAPALI ALNLARDA) ÇALIŞMAZ!!!

ŞARJINIZ EN AZ %75 VE USTU OLMALIDIR!!!
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.