Şimdi Ara

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL*** (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
1
Favori
151.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi nette var zaten youtube de ANKARA da ise gel bi iki tur atalım canlı gör valla bak
  • youtubedakı orıjınal haritalar degilmi şimdi siz haritaları kendiniz ayarlıyıp koyuyorsunuz ya ankarada degılım ama keger koyabıllırsen 2 dk bi videosunu çekip yollayabilirmisin teşekkürler
  • peki psp ye uygun deniz derinlik haritaları var mı ?
  • istediğimiz yere gitme özelliği çıkarsa bende almayı düşünüorum.
  • KARDEŞ PM ATTIM ELİNE SAĞLIK BEKLİYORUM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzzy104

istediğimiz yere gitme özelliği çıkarsa bende almayı düşünüorum.

geodata bilgisini içeren harita var mı şu an?
  • istediğimiz yeri göstermıyor suanda ama o programın özelliği var menusunde hersey suanda gayet net açık aslında BURADA DUSUNECEGIMIZ TEK ŞEY GPSLERİMİZİ STOKLAMAK suan bız nereye GPS imnz oraya gidecek bizimle ama adress belirtme özelliği zaten olmak zorunda yoksa GPS nın bı anlamı olmaz
  • dostum senden bi ricam var bu işi iyi bilenlerdensin.gps aparatını aldım ve bu konu hakkında sadece forumu okuduğum kadar bilgim var.gps cihazını taktım psp ye elimde istanbul haritasıda var ama psp nin menüsünde gps le alakalı hiç bi ibare yok.versiyonum 3.80 nasıl kullanabilirim acaba ben bu aleti .bilgilendirirsen sevinirim.teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

istediğimiz yeri göstermıyor suanda ama o programın özelliği var menusunde hersey suanda gayet net açık aslında BURADA DUSUNECEGIMIZ TEK ŞEY GPSLERİMİZİ STOKLAMAK suan bız nereye GPS imnz oraya gidecek bizimle ama adress belirtme özelliği zaten olmak zorunda yoksa GPS nın bı anlamı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 22 Ocak 2008; 21:36:09 >
  • GPS adaptörünü almadan bu haritayı kullanabilir miyim?Sadece deneme amaçlı,fw 3.80 m33-5 bu arada?
    4. sayfadaki haritayı indirdim ama corrupted data olarak gördü
  • cihazları 3.80 m33 yapmayın lutfen suan sakat bi version o hiç verimli değil 3.71 m33 yaparsanız takır takır GPS ınız çalışacaktır harıtaları program atmadan görmez arkadaslar
  • Hocam pm'den de söyledim,neyse zaten bir süre bekleyeceğim 3.80 için(bende istiyorum 3.71e geçmeyi).Bu arada Isparta için harita var mı?

EDIT: Map This için link alabilir miyim pm'den???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsk -- 24 Ocak 2008; 17:10:57 >
  • heryer için harita var istediğiniz şehirin harıtasını istediğiniz boyutta indirebilirsiniz sonuçta 3.80 ne de çıkacxak arkadaslar saygılarımla
  • nasıl we nerden hocam
  • İyi akşamlar
    PSP ilk çıktığında almıştım.Oyun ve video haricinde at gözlüğü takmışım meğer . Emek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Az daha pda alacaktım gps için. PSP 3,71 m33. IStanbul'da gps alıp tüm ayarlarını yaptırabileceğim bir yer var mı? Pek anlamıyorum bu işlerden? Birde adres girip bizi sesli yönlendirmesi olacak mı aletin? Belki forumda vardı atlamış olabilirim.
  • Mapthis programını indirdim ama psp içinde nereye kopyalayacağım/kuracağım?

Daha doğrusu,hangi klasörü nereye kopyalayacağım:
    -MapThis.v0.5.PSP.GPS.Nav.Program
    -gmdl0.5.00b
    -GMDL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsk -- 29 Ocak 2008; 13:25:58 >
  • kubi hocam harita nasıl indirecegiz bu gps için???? hangi programı kullanacagız ve google mapten nası alacagız ayrıntılı haritaları???
  • bence malesef tam ıstedıgım gıbı degıl gps demek gostermekten cok nerden nerye gıdecegını gosterıyor olması super olur normalıde bu zaten
  • merabalar, acaba 2.5 versiyon psp yi gps kullanacak duruma getirmek zormudur. forum içinde bu konuyla ilgili nereye bakmalıyım
  • arkadasar psp ye gps aldım bende baglanıo gayet guzel ama arabadayken 20 ıle gıderken bıle spped lımıt dıo bu speed lımıtı nerden ayarlarız acaba bılgısı olan warmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

bence malesef tam ıstedıgım gıbı degıl gps demek gostermekten cok nerden nerye gıdecegını gosterıyor olması super olur normalıde bu zaten

o özellikte eklenecek bu kesın çünkü GPS nın başka bı anlamı olamaz zaten.Bu arada artık gece görüşlü ve 3 boyutlu programlar uretılmeye başlandı suanda piyasada GPS sorunumuz var urun yok hiç bi yerde ellerinde olanlar da yuksek fiyattan satıor offf ya off :(
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.