Şimdi Ara

***PSP GPS TÜM TÜRKİYE FULL*** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
1
Favori
150.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • youtube den goruntulu bakabılırsınız saygılarımla
  • ya msn malum cok problemli en iisi birinin bunu rapid e koymasi... ordan rahat rahat indirmemiz.. ayrica bu konusa sabitlense cok iyi olcak... herkes acisindan....
  • keşke sabitlense bende isterim bu arada ilk iki sayfada rapidler var oradan cekebilirsin arkadasım istanbul sefasıda gusel olur GPS le bi kumkapı yaparsın artık :)
  • Merhaba,

Mapthis ile ilgili bir sorun yaşıyorum. (Versiyonu 0501.)

GPS'in uydulara bağlantısı mükemmel ve çok kısa sürede gerçekleşiyor. Evin içinde bile cam kenarında yaklaşık 5 dakikada bağlanıyor ve kolay kolay kopmuyor.
    Ancak, mapthis harita yüklerken ya da zaman zaman GPS bağlıyken harita üzerinde araştırma yaparken kilitleniyorı. (Bu arada yaptığım haritalarım 5'er parça halinde ve yaklaşık 500 mb civarında büyüklüğe sahip.)

Bunun çözümü var mı? Neyi yanlış yapıyordum. PSP'nin sistem versiyonu 3.30 OE-A.

Lütfen bilen varsa yanıtlasın.
  • hocam 3.30 dan vazgec 3.52 yap cihazı bu sorun tamamen ortadan kalkacaktyır ben sana 2 mb bir prog yollarım şıppadak(ne demekse) çözeriz gönül isterki 3.71 yap ama
  • Hay ellerine sağlık kubilay paşa ne yardım ettin ne uğraştın be, PSP nin gps sinin adı TR'de pasa_kubilay olsun :)
  • valla elimden geleni yapıom HARA bu konu hiç bi forumda yok daha kimse bılmıo gıbı gelio valla anlamadım ya ilgi yok GPS ye yada kımse sarmıo bu işler
    biraz sabırla alakalı sanırım
  • Merhaba, Ben Map This'i PSP 150'nin altına attım. gmdl 0.5.02.a'yı mapviewer'ın içinde Maps'in içine attı. Sonra da çalıştırıyorum bana Loading USB Accesories Module yazısı geliyor sonra da ekran siyah oluyor. Ardından da ses yok. Bir yardım ederseniz sevinirim. (versiyonum 3.10 OE-A)
  • ya bu gps cihazı harita,koordinat veya nerde olduunu göstermeye yarıyosa ne gerek var bissürü para saymanın bu alete.başka özellikleri var mı?oyundan bahsetmişsiniz ama nasıl oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordsoftechno

Merhaba, Ben Map This'i PSP 150'nin altına attım. gmdl 0.5.02.a'yı mapviewer'ın içinde Maps'in içine attı. Sonra da çalıştırıyorum bana Loading USB Accesories Module yazısı geliyor sonra da ekran siyah oluyor. Ardından da ses yok. Bir yardım ederseniz sevinirim. (versiyonum 3.10 OE-A)

hocamm sende 3.52 vey 3.71 yaparsan TAM SUPER OLACAK(gaffur) :D

PSP GPS e verdiğiniz para sadece 120 ytl ve yakında sadece nerde oldugumu gostermekle kalmayacak biz nereye gitrmek istersen oraya yonlendırecek...
  • Hocam problem 3.10 olmasından kaynaklanıyor diyorsun. Doğru mu anladım. 3.52 veya 3.71 yapacağım. Yardımın için sağol
  • yaa..a., pasha_kubilay yurtiçi kargonun azizliğine uğradım, kargoyu sana geri yollamışlar,
    şu memlekette adamakıllı bir kargo yok mu yaa..
    sana zahmet ..
    kusura bakma...
  • VALLA yurt içi kargo yıne guzelliğini yaptı herneyse bugun tekrar yolladım bu sefer cebnını verdım yıne sana urun ulaşmazsa yakarım bu gezegenı yakarım herneyse ARKADSASLAR 3.10/3.30/3.40 bu CUSTOM larla gelmeyın bana (fatih terim gibi oldu)

YA 3.52 3.71 YAPIN HEM PSPNIZI DAHA VERİMLİ HALE GETİRİN hemde sizi için ızdırap olmasın ya herkes GPS ile YOLUNU BUILSUN YETER...
  • selam.

konuyu bir suredir takip ediyorum. elimde slim psp ve gps var. 3.71 m33 yaptirdim makinayi, mapthis programini calistirdim, elimde sadece pashanin turkiye karayollari haritasi var su an.

kocaelinin haritasi kimsede var mi veya nasil yapabilecegimi anlatabilir misiniz?

bu konuda hic tecrubem yok. tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogul -- 28 Kasım 2007; 21:57:14 >
  • tekrar selam.

benim arabada lcd ekran var ve bu ekranin av girisi var. bildigim kadariyla tv (av) kablosu ile psp den goruntu alabiliyoruz. fakat oyunlari tvden bu av kablosuyla goremiyormusuz.

benim sorum, mapthis programini calistirdigimiz zaman, bu goruntuyu ekrandan alabilir miyim, yoksa oyunlari goremedigimiz gibi bundan da goruntu alamaz miyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogul -- 28 Kasım 2007; 22:01:17 >
  • pasha senmi satıyon bundan?
  • satıom abi ne olsun işte elimizden geldiği kadar 1 haftada 40 a yakın sattım işte :D PSP de GPS si söledığım adam gece uyuyamıo gunduz kapımda...
  • harika bişeymiş ya süper valla satarsın tabi helal
  • valla yok satması gereken nadir urunlerden TAM EKRAN GPS olayı hiçbişeyle değişmem!!!
  • ya kubi bende baglanamiyorum su uydulara ya. butun haritalari indirdim . mapthis kurulu. cfw in 3.52 m33-4 uydulari goruyorum ama 1 saatte beklesem baglanamiyorum. bulunan uydu 2 dakika durmuyo listede ya. ne bicim is bu. bi yol goster uygun bi mapthis versiyonu oner veya lutfen sunu halletmem lazim
    Not: ayricana cok relax im :D ama arabada gps kullanma keyfini daha fazla erteletme bana
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.