Şimdi Ara

Psp hakkında sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeğenime karne hediye alacağım.Şimdi bir psp çılgınlığı tutumuş gidiyor bana şu psp hakkında bilgi verebilirmisiniz bir normal psp diyorsunuz bir psp slim diyorsunuz bunların ilk ve son versiyonlarımı var? eski psp dedikleriniz şimdiki oyunları çalıştıyormuyormu?alacaksam hangisinden alayım
    arkadaşlardan bilgi istiyorum

• ust konuya bakabilirsin
  • al bir tane bırak o çözsün işi,

quote:

Orjinalden alıntı: roman abramovic

Yeğenime karne hediye alacağım.Şimdi bir psp çılgınlığı tutumuş gidiyor bana şu psp hakkında bilgi verebilirmisiniz bir normal psp diyorsunuz bir psp slim diyorsunuz bunların ilk ve son versiyonlarımı var? eski psp dedikleriniz şimdiki oyunları çalıştıyormuyormu?alacaksam hangisinden alayım

• quote:

Orjinalden alıntı: roman abramovic

Yeğenime karne hediye alacağım.Şimdi bir psp çılgınlığı tutumuş gidiyor bana şu psp hakkında bilgi verebilirmisiniz bir normal psp diyorsunuz bir psp slim diyorsunuz bunların ilk ve son versiyonlarımı var? eski psp dedikleriniz şimdiki oyunları çalıştıyormuyormu?alacaksam hangisinden alayım

hangisinden alacağın çok önemli değil bence nerden alacağın önemli çünkü satışını yapanlar. sana tüm özelliklerini neyi nasıl çalıştıracağını, kırılıp kırılamayacağını hepsini anlatacak ve sende öyle alacaksın. o yüzden nerden veya kimden aldığına dikkat et bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.