Şimdi Ara

Psp hakkında Sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından psp istedim salı günü geliyor ama yurtdışında aletler 110 volt ile çalışıyormuş Türkiye'de ise 220 volt ile bu yüzden psp bozulur mu ve ayrıca şarjı bitince bir daha açılamıyormuş şarjı bitmeden yeniden şarj etmemiz gerekiyormuş bu doğrumudur ?

Dip: Hazır konu açmışken arkadaş bi soru soruyordu onuda sorayım. Psp kırdırmak zararlımıdır ?

• Çoğu kişi yurtdışından psp aldı forumda hiç böyle şikayetle karşılaşmadım volt işini tam bilmiyorum.Şarj bitince neden açılmasın telefonun şarjı bitince bidaha açılmıyor mu?Şarj işini şöyle anlatayım 5.03 versiyonlu 3000 model psplerde hack yaptıktan sonra şarjı bitene kadar oynarsanız geri açtığınızda hack bozulmuş olur baştan versiyon atmak zorunda kalırsınız.O yüzden şarjı bitene kadar oynamayın deniliyor yoksa başka birşeyi yok.Psp kırdırmak zararlı değildir alakası yoktur gönül rahatlığıyla kopya oyun oynayabilirsiniz ama servise giderken orjinal versiyonunuza geri dönmelisiniz yoksa garanti dışı kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pakaki*

Çoğu kişi yurtdışından psp aldı forumda hiç böyle şikayetle karşılaşmadım volt işini tam bilmiyorum.Şarj bitince neden açılmasın telefonun şarjı bitince bidaha açılmıyor mu?Şarj işini şöyle anlatayım 5.03 versiyonlu 3000 model psplerde hack yaptıktan sonra şarjı bitene kadar oynarsanız geri açtığınızda hack bozulmuş olur baştan versiyon atmak zorunda kalırsınız.O yüzden şarjı bitene kadar oynamayın deniliyor yoksa başka birşeyi yok.Psp kırdırmak zararlı değildir alakası yoktur gönül rahatlığıyla kopya oyun oynayabilirsiniz ama servise giderken orjinal versiyonunuza geri dönmelisiniz yoksa garanti dışı kalır.

Çok teşekkür ederim . Cevabımı aldım.
  • hangi model psp alicaksin ?
  • Arkadaş istedi konuyu açmamı o yüzden bilmiyorum hangisini alacak.
  • Bak : Yurt dışındakilerin fiş girişi farklı.Şarj için.Ama aletlerin çalıştığı içindeki pilin akımı heryerde aynıdır.Sen buraya gelip en basit elektirikçiden 5 liraya bir dönüştürücü alırsan her türlü şarj edersin.Pilin az kalana kadar oynarsın sonrada şarja takarsın tekrar oynarsın.şarj bitip kapanırsa sorun değil 1 dk de versiyon atarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.