Aldım ama pişman oldum sonra satıp x360 aldım değmez bence çok uğraşmak lazım
Alet güzel özellikler muhteşem ama çıkan oyunlar vs vs sıkıyor ben büyük bir heyeceanla almıştım 3 ay sonra unutmuştum bile satıp x360 aldım gerçi onada pek oyun çıkmıyor ama en azından alınca zevk alıyorsun zaten yakında çıkacak oyunlar manyak
Dikkat edin PSP taşınabilir bir konsol X360 İse evde oynamak için
PSP alan insanlar genelde müthiş grafikler falan bekliyor. Unutmayalım bu bir el konsolu
netice itibari ile grafik olarakta yeterli bi oyun konsolu bence..ama arkadaşın dediği gibi bi takım - yönleride war her elektronik ürün gibi.
Dostum yazın alıntı ise alıntı yaz yoksa çaldım falan yaz .Çünkü bu yazının aynısını 3 yerde gördüm
ds zaten dandik bir alet. ayrıca dediğim gibi pspnin bir sürü alet edevatı zavazingosuydu derken 1 milyarı geçiyor. sonuçtada o kadarda harikulade bir alet çıkmıyor ortaya. bende psp yok. arkadaştan bi süreliğine alıp baya bi kurcaladım tecrübe ettim.
bakın alınabilirlik açısından demiyorum. alınabilirliği gayet yüksek bir ürün. ama ufak tefek eksileri yüzünden bi ton uğraşıosunuz. değer mi diye soruyorum. tamam, we9 gta fln çok güzel oyunlar, ama şu andan itibaren çıkan oyunları kopya olarak doğru düzgün çalıştırmak mümkün olacakmı? sony akıllıdır, açık falan bırakmaz, ancak birkaç sene sonra tam olarak kırılabilecek bence.
oyunları 60 70 e alan arkadaşa; o fiyata değmez bence. bir pc oyununun altında olmalıydı fiyatlar. şu zamanda pc oyunlarına para vermiyorsak, psp oyunlarınada sadece 2.0x versiyonlarda kopya çalışmıyor diye zorunluluktan veriyoruz. çünkü pcde her oyun korsan çalışabiliyor, bu nedenle orjinal almak ülkemizde hıyarlık sayılabilir, ama psp 2.x da korsan çalışmadığı için orjinal almak zorunda kalıyoruz. yani madem aleti aldık, aksesuarıydı oyunuydu para vermek zorundayız diye düşünüyoruz. ben buna yanlış demiyorum. ama oyunların ucuz olduğunu düşünmeyin lütfen.
pspyi evet alıyoruz, çünkü bir alternatifimiz yok.
quote:
Orjinalden alıntı: bbbxxx777 memnun olup yetinmeyi bilelim...
işte böyle demek yanlış bence. biz para verip aleti alan bir tüketiciyiz. en iyisini görmek isteriz.
birde xbox360 ile kıyaslayanlar olmuş, bir diğer arkadaşın dediği gibi:
quote:
Orjinalden alıntı: batuhanocbe
Dikkat edin PSP taşınabilir bir konsol X360 İse evde oynamak için
ve son olarak, teknik değerler bakımından tabiki iyi. ama bunu oyunlardan başka bir şeyde kullanamıyor. işte bu kötü.
quote:
Orjinalden alıntı: Resident
Dostum yazın alıntı ise alıntı yaz yoksa çaldım falan yaz .Çünkü bu yazının aynısını 3 yerde gördüm
lafın banaysa bunun hepsini ben yazdım, alıntı veya çalıntı değildir.
Dostum birisi senden çalmış şimdi baktım
Afedersiniz ama g.t kadar alette nerdeyse ps2 kalitesinde oyun oynuyorsunuz. Taşınabilir oyun konsolu olarak bir çığırdır. Ses için kulaklık en iyi çözüm, ne gerek var external'a. Lütfen yani... Taş gibi alet.
bencede çok güzel alet dier taşınabilir konsollardan kat kat üstün ama okadar para verdikten sonra insan daha çok şey bekliyo
değil bence tam bır multımedya devi
görüntü kalitesi çok güzel ona kimse laf edemez zaten.Ama el konsolunda maksat oyun oynamak.Bence oyun kalitesi olarak zayıf kalıyor.DS daha yaratıcı bir cihaz olmuş..Online animal crossing, metroid prime hunter, mario kart filan acaip eglenceli.100$ masraflada her tür oyunu kopya oynayabiliyorsun. Amaç oyunsa DS, yok multimedya ise PSP ama sesini deneyin oyle alın.Bence ses kalitesi iyi degil.Yanında gelen kulaklık hiç iyi degil.Bass sıfır
Elde taşınabilir oyun cihazı olarak yeter.
quote:
Orjinalden alıntı: kumanda
+1 Yolculukta Filmimi izliyorum okulda pes5 oynayıp aksam nfs oynuyorum mp3 calar olarak kullanıyorum ses kalitesi kulaklıkla gayet ıyı saglam bı kulaklık takın içinden cıkan evet yetersız ama ipod un kulaklıktan daha ıyı oldugu kesın Ds ı bılememde nıntendo ılk goz agrımdı ama bırturlu ısınamadım ayrıca nıntendoda nıntendogs harıc ılgımı ceken oyun yok oysa psp de yazmaya kalkarsam burası bıter neyse zewk meselesı bnce psp de illede psp
ya arkadaslar bunu konusmamız bile sacma neden suan psp nın rakıbı yok olamaz ps2 kalıtesınde grafıkler en azından psp de bı ses kartı var oyun ucu sesler mukemmel pc xbox la karsılastırılmamalı herkez kabul etsın psp zamannımıızn ustunde daha psp ye yaklasmayı bırakın kıyısından gecemıyorlar son olarak evet stuff da bakıldı 70 ın en ıyısı daha ne dıyelım
arkdaslar bıkac sorum olucak baska bı baslık acmak ıstemedım burda sorduklarımı cevaplarsanız emenun olurum 1, versiyon 2,01 veya ustu aldıgımız zman 1,5 a cevırme sansızmız yokmu? 2, 1,5 versıyonda hafıza kartından ıso oyunlarını oynasaka kasarmı alet yanaı bı problem olurmu? 3, bide ıntenete tarayıcısı sadece 2,5 üsüt modellerde var dıyolar yanı 1,5 la nette dolasamazmıyım ( tabıkı wirelessle)
quote:
Orjinalden alıntı: maniac1987
arkdaslar bıkac sorum olucak baska bı baslık acmak ıstemedım burda sorduklarımı cevaplarsanız emenun olurum 1, versiyon 2,01 veya ustu aldıgımız zman 1,5 a cevırme sansızmız yokmu? 2, 1,5 versıyonda hafıza kartından ıso oyunlarını oynasaka kasarmı alet yanaı bı problem olurmu? 3, bide ıntenete tarayıcısı sadece 2,5 üsüt modellerde var dıyolar yanı 1,5 la nette dolasamazmıyım ( tabıkı wirelessle)
1-2.01 ve üstünden 1.50 ye geçemezsin :S şuanda yok yani 2-Kasmaz abi her kes öyle oynuyor zaten 3-1.50 ye de bi prog ram yükleyerek rahatça nette dolaşabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Die_SouL
quote:
Orjinalden alıntı: maniac1987
1-2.01 ve üstünden 1.50 ye geçemezsin :S şuanda yok yani 2-Kasmaz abi her kes öyle oynuyor zaten 3-1.50 ye de bi prog ram yükleyerek rahatça nette dolaşabilirsin
cok sagol
quote:
Orjinalden alıntı: sarapci
ya arkadaslar bunu konusmamız bile sacma neden suan psp nın rakıbı yok olamaz ps2 kalıtesınde grafıkler en azından psp de bı ses kartı var oyun ucu sesler mukemmel pc xbox la karsılastırılmamalı herkez kabul etsın psp zamannımıızn ustunde daha psp ye yaklasmayı bırakın kıyısından gecemıyorlar son olarak evet stuff da bakıldı 70 ın en ıyısı daha ne dıyelım
en önemliside bu zaten, başka alternatif yok. eğer bu tip bir alet istiyorsak, tabiki ilk seçimimiz. ben burda bundan bahsetmiyorum. ben aletin artı ve eksilerinden bahsediyorum. yoksa yukardada belirttiğim gibi alınabilirliği yüksek bir alet. ama bi sürü ıvır zıvır derken fiyat artıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: kumanda
Eh buda aynı cevap sayılır.
quote:
Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet
bencede çok güzel alet dier taşınabilir konsollardan kat kat üstün ama okadar para verdikten sonra insan daha çok şey bekliyo