Şimdi Ara

PSP HAYAL KIRIKLIĞIMI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
5.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben aletin bu kadar işe yaradığını bilmiyordum.Kablosuz internet bile var dmek.Aslında p910i telfona ile PSP arasında kararsızdım.Tamam çok kıyas edilecek şeyler değil ama ben işteyken zaman geçirme açısından düşünyordum.Anlaşılan PSPye döneceğiz. Var mı güvenilir 2. el satan versiyon 1.5
  • ya şimdi gidip te 2 üzeri versiyon alıp ta alete kötü dememek lazım. şu anda 1.50 için çalıştırılamayan çok az oyun var. en son runumd ile king kong gibi son çıkan oyunlar bile kırıldı. dax loader ile oyunu sıkıştırıp hafıza kartına atabiliyorsunuz. 850 mb lik pes5 550 mb 750 mb lik gripshift 75 mb ye sıkıştı. yükleme süresi çok az daha uzun oluyor ama farkedilmiyor bile.

bu aleti ds le karşılaştırmak saçma sapan bir olay. bunu yapan arkadaş toca race driver2, pursuit force, gta, king kong gibi oyunları oynanamış herhalde. her iki konsolu da oynadım arada büyük fark var.

videolarda inanılmaz kaliteli (25 ms lik yenileme hızı siyah ve kırmızı renklerde bir miktar shadow efekti yapıyor ancak gözardı edilebilir) izleyen tüm arkadaşlar dumur oldu resmen.

ben 30 yaşındayım 20 seneden beri (atari st lerden beri) fanatiklik seviyesinde oyun oynarım. şu ana kadar oyun oynadığım en müthiş cihaz bu.

• ben almstm psp buyuk hevesle hatta cebıt fuarında dıbım dusmstu... sonra aldm baktm oynadım ama ben bu aletı bı yere tasıyamıorm dedım ... buyuk fln fılan oyunları pahalı hafıza kartı para cart para curt para sattım... ıyıde yapmsm dıorm sımdı cok rahatım cunku o durdukca uzuluodm ben bosuna bı alet bence...
  • al ıste dozdoz sen oyun mudavımı olduguna emınmısın yahu oyun konsolu bu ben ps2 ımden cok psp oyunları oynuyorum cunku cok zevklı yatakta uyumadan once otobuste arabada balkonda plajda al gotur heryerde oyna yanlız bu oyun mudavımlerı ıcın adam zaten oyun oynamıyorsa psp ne yapsın vallahı oyun tutkunları ıcın bulunmaz nımet gereksız oldugunada katıyen katılmıyorum
  • bence hayal kırılığı değil şöyle bir bakıyom 3-4 aydır bende var ama 1. ayın sonunda sıkıldım bilmiyorum oyun için pc'ye alıştığımdan mıdır nedir bilmem ama büyük bir hevesle ordan burdan indirdiğim oyunların hepsini psp atıp 1 saat oynadım sildim ilk ay içinde ama sonra sıkılmaya başladım artık sadece video ve müzik için yanımda taşıyorumhalbuki ne heveslerle almıştım
  • oyun işi kişiden kişiye göre değişir yani kimi o kadar ekranda oynamak istemez kimi illa grafik ister kimine tarzı uymaz falan filan..herkesin dediği gibi taşınabilir oyun konsulu ve media player...O kadar sevmedim etmedim diyorsunuz ama satışları tavan yapmış yani insanlar ne olduğu bilmeden bile alıyor..Geçen gün Messenger yükledim arkadaşların yanında açtım, herkes ağzı açık izledi..halka açık bir yerde paşa paşa internetime girdim muhabbetimi ettim...Bunun dışında Seb_gymn .pdf görüntüleyici var hatta ilk çıkan homebrew(ev yapımı) programlardan biriydi ki kitaplar okunabiliyor çok rahatlıkla...E daha ne olsun PSone hızındaki, kalitesindeki aleti al ufalt içine media player ve internet koy, sür piyasa..kim satın almaz ki?

haydin oyuna:)
  • Uzun zamandır giremiyordum internete ama ben x360 ile psp yi karşılaştırmadımki game boylardan falan çok büyük zevk alıyordum eğlenceliydiler psp çıkınca bide o özellikleri görünce hemen atladım ama oyunları sıkıyor o oyunlar bence el konsollarına çıkmamalı çünkü istenileni tabiki yeteri kadar veremiyorlar ds özellik olarak dandik olabilir ama sanırım ds daha fazla satıyor çünkü daha eğlenceli
  • quote:

Orjinalden alıntı: xzer

oyun işi kişiden kişiye göre değişir yani kimi o kadar ekranda oynamak istemez kimi illa grafik ister kimine tarzı uymaz falan filan..herkesin dediği gibi taşınabilir oyun konsulu ve media player...O kadar sevmedim etmedim diyorsunuz ama satışları tavan yapmış yani insanlar ne olduğu bilmeden bile alıyor..Geçen gün Messenger yükledim arkadaşların yanında açtım, herkes ağzı açık izledi..halka açık bir yerde paşa paşa internetime girdim muhabbetimi ettim...Bunun dışında Seb_gymn .pdf görüntüleyici var hatta ilk çıkan homebrew(ev yapımı) programlardan biriydi ki kitaplar okunabiliyor çok rahatlıkla...E daha ne olsun PSone hızındaki, kalitesindeki aleti al ufalt içine media player ve internet koy, sür piyasa..kim satın almaz ki?

haydin oyuna:)

nasıl muhabbet ettın
    klavye sorunsalı ne oldu?

• programın kendi klavyesi var içinde ama yazmak biraz uzun sürüyor denemek istiyenlere link verebilirim
  • ben pdf falan yok derken, 2.00 üstü versiyonlar için bahsetmiştim. 1.50 si olana ne ala, yüklesin istediği programı ona bakarsan. ki şu anda sony pspleri 2.50 den üretiyor. yani ileride ne olacak diyorum.
  • yaw anlamıyorum daha düne kadar 3d bi el konsolu bile yoktu şimdi var ve biz bunu eleştiriyoruz
    bence sony bu boyuttaki bir makine için yapılabilecek en iyi makineyi yapmış
    gidip 2.0x firmware li psp alıp makineye bok atmayalım
    şarj konusuna gelince eğer çok oyun oynamak istiyorsanız 3,5-4 saatten fazla solar(ışık enerjisi) şarj cihazları var piyasadan temin edilebilir...
    EĞER SİZİN İÇİN OYUN OYNAMAK Bİ TUTKUYSA BU MAKİNEYİ ALIN VE HER YERDE OYUN OYNAMANIN ZEVKİNE VARIN...
    EĞER "AAA SONY PSP DİYE Bİ MAKİNE ÇIKARMIŞ Bİ ALALIM NASIL Bİ MAKİNEYMİŞ Bİ BAKAYIM DERSENİZ BU MAKİNE SİZE GÖRE DİİL...
    YOK O YAPILIYOMUŞ TA BU YAPILAMIYOMUŞ FAZLA KURCALAMAYIN UNUTMAYIN BAHSETTİĞİMİZ Bİ EL OYUN KONSOLU VE EN İYİSİ DAHA DOĞRUSU RAKİPSİZ
    TABİ BU BENİM YORUMUM

• BENCE SONY NİN EN BÜYÜK SORUNU PS1 ESKİ OLMASINA RAĞMEN OYUNU YOK
  • Oyunlarda bazı sahnelerde donmalar yavaşlamalar olsada bir pursuit force için bile bu alet alınır.Her ne kadarda sinirden kıracak gibi olsamda bu oyun bir harika.
  • Arkadaşlar açıkçası ev dışında çok vakit geçiriyorsanız uzun seyahatlere çıkyorsanız düşünülebilir.Yok ben bu cihazı evde oturuken oynarım diyorsanız tavsiye etmem.Çünkü evde oynamak istediğiniz zaman oynanabilirlik açısından ps2 veya pc gibi cihazlardan çok daha zayıf kalıyor ve dolayısıyla belli bir süre sonra bir kenara atıyorsunuz.Bende aynı şeyleri yaşadım ve cihazı sattım.Değinmek istediğim bir nokta daha var cihazın grafikleri gerçekten bir el konsoluna göre çok başarılı fakat oynanabilirlik çok kötü.Analog stick elinizde kalacakmış gibi hissediyorsunuz.Kare tuşu içeri kaçıyor.Bence eğer günlük hayatınızda kullanacaksanız almayın akşama kadar sabredin evde pc yada konsol oynayın.
  • Bizlerin en büyük eksisi ne biliyormusunuz.Bir konu hakkında adam gibi bir araştırma yapmadan bir çok konuda ahkam kesmek.

Başta PSP dediğiniz alet ne mp3 çalar ne video oynatıcısı nede internete girip sörf yapmak için dizay edilmiş bir alet. Yani esas yapım amacı budur.

Şimdi siz kalkıp bu alet şunuda yapsın böyle olsun falan derseniz bu alet konsol değil bilgisayar olur. Doğal olarak cep konsolu değil cep bilgisayarı olacaktır.

Şimdi siz tutupta Xbox360 aldınız. Oyun oynamak koltuğa kurulup keyif yapmak için. Ama siz istiyorsunuz ki aynı anda profesyonel bir müzik seti kadar keliteli ses versin,aynı anda microsoft ofice çalıştırayım, ütü yapsın ot çeksin. kafa bulsun.

Ya makine tek bir amaçla yapıldı KONSOL demek oyun oynamak demek. Madem oyun oynamayacaksın ozaman bilgisayar al.

Ayrıca sony PS serisi ya da Microsoft Xbox serisi istenilseydi bilgisayar gibi kullanıma tamamen açada bilirdi. Hemde bunu çok da iyi yaparlardı ama yapmadılar. Çünkü pc ile konsol ortamı oyunları eğlenceleri tamamen farklı. Bunu sentezlemek hem mantıksız hemde boş bir iş olacaktır.

Ayrıca millet olarak kopya olunca cici koruma olunca öcü gözüyle bakan bir millet olmuşuz. Buna önlem alan insanlarada tavır koymaya başlamışız. Adamlar afedersiniz ama bir oyun yapmak için bir traflarını yırtsın sonra siz gidin MALTEPE'den kopya alıp birde ahkam kesin. Ülkemizde orginal ürünlere talep olmasın ama fiyatları ucuzlasın.Hiç umd almayalım.Ama nasıl olacaksa fiyatı 80 milyondan 40 milyona düşsün. O zaman belki alırız. Bari bunu çıkıpta burada söylemeyin.

Umd işine gelince. Siz olsaydınız Umd yerine ne tasarlardınız? Her zaman daha iyisi olacakdır tabii. Ama bu daha iyisini bulma olayı öyle sanıldığı kadar basit şeyler değil. Adamlarında bir bildiği vardır. Yoksa kendi kafasından Hadi mini bir disk yapalım şöyle olsun tasarımı böyle olsun diye yapmıyorlar. O işler öyle yürümüyor.

Yazacak şey çok ama ses konusun da size ilginç bir olayı anlatıp kapatmak istiyorum.

Müzisyen olduğum için almanya'da Satürn mağzasından kaliteli bir kulaklık almak istedim. Size yalan borcum yok ama Almanya'ya gitmiş ve görmüş birileri varsa ne demek istediğimi çok iyi anlar. Sırf kulaklık reyonunda 100'den fazla kulaklık vardı. Neyse. Tektek olmasada bir çok kulaklığa baktım. Ama en çok garibime giden olay hepsinin farklı müziklerde farklı bir ses kalitesi vermesiydi. Sonra oradan çıktım ve sırf ses sistemleri satan bir mağzaya girdim. Adam bana bir kulaklığı denememi istedi. Fiyatı 6000Euro. İçimden dedim ki ayak üstü bu herif beni iyi edecek. Neyse kulaklığı taktım. Ve Kulklıkta Öyle çok sağlam bir makineye takılı değildi. Ama ses kalitesini sağır bir insan bile çok net anlar. İçimden son nokta bu dedim. Markasını adını sanını hiç duymadım bir kulaklık. İş makinede değil kulaklıkta kopuyor. Çok bariz ve net anladım.

Gerçekte ses kalitesi nedir bilmeyen arkadaşlar çıkıp ses hakkında bir çok şey söylemiş. bazı konularda haklısınız ama bir çok konudan yanlış düşünüyorsunuz. Başta psp'nin verdiği kulaklık iyi bir kulaklık değil.Ama bu makinenin ses kalitesi kötü anlamına kesinlikle gelmez. Gerçekten müzik dinlemek istiyen bir insan kulağa geçmeli bir kulaklık kullanmaz. Bundan da medet ummaz.

Son nokta:
    Başta hangi aletin ne amaçla kullanıldığını bilmek önemli. Eğer amacından şaşar pisliğin üzerinde boncuk ararsanız hayatta hiç bir şeyden keyif alamazsınız. Adam sana en kaliteli filmi izletecek bir tft ekran en temiz ses kalitesi verecek bir Ses işlemcisi ve kulaklık takımı sunsa bu alati sana 300 dolara satarmı? Hem sana bunları verecek hemde ucuz olacak. Eğer öyle birşey bulursanız bana haber verin hemen alayım.

Saygılarımla:MEN@MEN

• quote:

Orjinalden alıntı: MEN@MEN
    Müzisyen olduğum için almanya'da Satürn mağzasından kaliteli bir kulaklık almak istedim. Size yalan borcum yok ama Almanya'ya gitmiş ve görmüş birileri varsa ne demek istediğimi çok iyi anlar. Sırf kulaklık reyonunda 100'den fazla kulaklık vardı.

Satürn ve Media Markt (2'side burdan tanıdığımız Metro şirketler grubunun alışveriş merkezleri) elektronikte almanyanın en çok seçenek sunan ve en makul fiyatlara satış yapan yerleri. Gerçekten de dediğin gibi, herşey var ama herşeyden 'yüzlerce' var. İnsan nasılda keyifleniyor öyle yerlere girdim mi. Satürn ve media markt burda da açılacak önümüzdeki dönemlerde, istanbulda falan. Aynı kaliteyi ve standardı tuttururlar, aynı ürün yelpazesini de sunarlar ama aynı fiyatlar olur mu bilemem, sanmıyorum. Bakınız ep center. Süper bi yer. Ama ps2 oyunlarına dikkat ediyorum, genelde çok pahalı. Dvd filmlerde ve boş medialarda güzel kampanyalar oluyor. Ama yine de menemenin de belirttiği gibi 'belli bir standartta' ürünleri barındırıyor. Daha çok piyasa şeyler, öyle herşeyin en sağlamını isterseniz dediği gibi adını sanını duymadığınız yerlerde ne cevherler çıkar...

Neyse Satürn ile alakalı yazı görünce değinmek istedim, güzel bi noktaydı... Onun dışında alakasız yazdım

• pspyi sony die bir numaralı elektronik alet markası yapıo nintendo da kötü bi firma degil ama sonyle yarışamaz bu piyasada
    pspnin ölüsü ds yi yer ya adamlar resmen bilgisayar yapmış daha ne yapsınlar aletleri yan yana koyun ds plastik böle dandik gibi bişi duruyo pspye bakın görünüşünden bile yırtıyo ortalığı dagıtıyo şekli filan güzdel ben sadece psp nin bi şeyinden memenun degilim alışmışım ps2 de filan normal joistige ergonomik gelmnedi bana çok uzun süre oynarsanız r1 we l1 e basmak zorlanıo (yada benim parmaklar büyük ondan dolayı) ama tek kelimeyle mükemmel bi alet ama pspyi de geliştiricekler birkaç sene içinde daha iyisi gelicek ewde benim ps2 de war tw bozuldu bizim büyük ekran olan şimdilik 37 ekrana bagladım ps2 yi ama oynamıyorum 37 ekranda pspde görüntü daha güzel we daha zewkli gelio ps2 37 ekranda oynamaktan
  • Ya arkadaşlar makina boyutlarına göre çok kaliteli çok işlevli bir makina olabilir ama eğer sadece oyun oynamak için alıyorsanız oynanabilirlik o kadar iyi değil.Eğer creative zen player gibi kullanacaksanız hem daha ucuz hemde aynı işleri fazlasıyla yapıyor.
  • bok gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

quote:

Orjinalden alıntı: Hüsoin

Ben psp almadan önce mp3 dinlemek,video yada film izlemek için p910 + 512mb hafıza kartı kullanıyodum
    ama daha sonra anladımki psp p910 a göre hem daha kaliteli bi görüntüye sahip hemde p990 gibi wireless ağlara bağlanabilmekte o yüzden telefonu sattım ve psp ile beraber bi ericsson t29 aldım şimdi istediğimde yine mp3 ümüde dinliyorum filmimide izliyorum üstüne üstlük kablosuz internetin zevkini çıkarabiliyorum şimdi tek dert pilimin bitmesi ama onunda çözümü var psp ile gelen 1800mA lik pilin ebatlarında 2600mA olanı çıkmış onuda aldımmı dokunmayın keyfime

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.