Şimdi Ara

PSP HAYAL KIRIKLIĞIMI? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
5.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar dediklerinize katılmıorummm ...bnce psp şu an yapılan anketlerde %62 lik bi oya sahip...harika bi cihaz ....hiç pişman olmadım aldıımaaa...

• xzer msn linkini verirmisin?
  • arkadaşlar bnce psp süper bir makine karaköyden bir yer buldum orda istedim oyunu psp ye yüklüyorlar.kısaca süper bir makinee!
  • DS-Taşınabilir Oyun Konsolu
    PSP-Taşınabilir oyun destekli mutlimedia cihazı,

Benim fikrim....
  • ya arkadaşlar psp almayı düşünüyodum okuduklarım yüzünden kararsızım ben psp yi mp3 ve oyun için istiyorum mp3 kalitesi kötümü gerçkten iyi kulakluk alınca düzeliyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seb_gymn

ds zaten dandik bir alet. ayrıca dediğim gibi pspnin bir sürü alet edevatı zavazingosuydu derken 1 milyarı geçiyor. sonuçtada o kadarda harikulade bir alet çıkmıyor ortaya. bende psp yok. arkadaştan bi süreliğine alıp baya bi kurcaladım tecrübe ettim.

bakın alınabilirlik açısından demiyorum. alınabilirliği gayet yüksek bir ürün. ama ufak tefek eksileri yüzünden bi ton uğraşıosunuz. değer mi diye soruyorum. tamam, we9 gta fln çok güzel oyunlar, ama şu andan itibaren çıkan oyunları kopya olarak doğru düzgün çalıştırmak mümkün olacakmı? sony akıllıdır, açık falan bırakmaz, ancak birkaç sene sonra tam olarak kırılabilecek bence.

oyunları 60 70 e alan arkadaşa; o fiyata değmez bence. bir pc oyununun altında olmalıydı fiyatlar. şu zamanda pc oyunlarına para vermiyorsak, psp oyunlarınada sadece 2.0x versiyonlarda kopya çalışmıyor diye zorunluluktan veriyoruz. çünkü pcde her oyun korsan çalışabiliyor, bu nedenle orjinal almak ülkemizde hıyarlık sayılabilir, ama psp 2.x da korsan çalışmadığı için orjinal almak zorunda kalıyoruz. yani madem aleti aldık, aksesuarıydı oyunuydu para vermek zorundayız diye düşünüyoruz. ben buna yanlış demiyorum. ama oyunların ucuz olduğunu düşünmeyin lütfen.

pspyi evet alıyoruz, çünkü bir alternatifimiz yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: bbbxxx777
    memnun olup yetinmeyi bilelim...

işte böyle demek yanlış bence. biz para verip aleti alan bir tüketiciyiz. en iyisini görmek isteriz.

birde xbox360 ile kıyaslayanlar olmuş, bir diğer arkadaşın dediği gibi:
    quote:

Orjinalden alıntı: batuhanocbe

Dikkat edin PSP taşınabilir bir konsol X360 İse evde oynamak için

ve son olarak, teknik değerler bakımından tabiki iyi. ama bunu oyunlardan başka bir şeyde kullanamıyor. işte bu kötü.

Dostum sana yuh demekten başka diycek bişey bulamıyorum. Kendin diyorsun para verip aleti alan tüketiciyiz diyorsun sonra orjinal oyun almak enayilik diyorsun. Bu oyuna emek harcayan salakmı? yoksa hayrınamı yapıyor bu işleri? Bu aleti geliştirmek için yıllarca uğraşan adam sırf senden hayır duası almak için çalışıyor sanırım senin mantığınla.

• çok yanlış değerlendirmeler konunun ilk mesajında çok açık war

• bence bu alet verdiğin paraya DEĞER çünkü oyun delilerinin işi bu hava atmaya çalışanları DİİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.kale -- 1 Şubat 2007; 22:54:31 >
  • grafik olarak olumlu ama medya özelliklerinide kullanacaksanız bir tane nintendo ds bitanede super kart alınız hem daha ucuz gelir hemde gerçektende pspden cok daha keyifli
  • ds ile psp karsilatirma yapmak diyen arkadasim alan 33 milyon insana salak diyor resmen psp 11 milyon satis yapmis
    oyun acisindan hangisi zengin ?
    ayrica firmware olayi ulkemize mahsus bir olay ekonemisi iyi ulkelerde insanlar kopya oyuna pek bakmazlar ve cip olaylarida oldukca gizli yapilir firmware falanda insanlar korkuyor genelde ama genede yapanlar olur zaten genelde cocuklara hediye olarak alinir
    psp gercekden guzel bir alet ama iste bence hatalari
    sony memory stick pro dan insan kaziklamaya kalkmasi (sd kart destegi olmamasi ayrica)
    icinde dahili hafiza cok az olmasi
    dokunmatik ekran
    tv cikisi
    daha duzgun bir isletim sistemi (adam gibi bir linux javali vs vsli)
    umd yerine orjinal dvd olsa daha iyi olurdu zaten konsol buyuk isteseler dvd icin ayarlama yapilabilirdi
    umd kazik fiyatlarive sonrasinda batmasi magazlardan kalkti yeni umd flim cikartmiyorlar zaten magazalarin ellerinde patladi
    sarj suresi
    gps cipi neden olmasin artisi olabilirdi satis icin
    fiyatin hala ayni olmasi
    ds v2 cikmasina ragmen sonynin hala hatalarini gormemesi
    oyun azligi bazilari diyecek su oyunlar var ama o oyunlarin cogu oncedende baska konsollar icin vardi zaten ama dsi sattiran orjinalligi ve orjinal oyunlari
    gercekdende aslinda super bir alet grafik olarak ama sony iste su basit hatalarini duzeltmedi

bu sony telofonlari icinde gecerli cok guzel telofonlari var saglam kaliteli ama icindeki yazilim rezalet nokia 10000 lerce program kurabilirken sonynin yazilimina ne media olarak nede baska yonlerde fazla bir eklenti yapilamiyor

son olarakda makinaya 500 600 ytl vermis almis bir arkadas hayatinda orjinal oyun almamis netten cekip oynuyor burda simdi cikipda kotu makinami diyecek ? yapmayin yani o makinaya orjinal oyunlar icin para ver ondan sonra gorelim bazilarinizi arti media diyorsunuz mp3 harici hangi formati destekliyor eger bir hacker o firmware olayini yapmasa umd alip kac kisi seyredecekdi bilmem kac senelik flimleri ? adamlarin yazilim hatalarini bir kac hacker bulup gelisme yapti simdi siz yok media center yok vs vs makina basta internet gezmek (oda explorer degil yani cok yerle uyumsuzdu ve hala oyle) umd bakmak oyun ve mp3 harici neyi vardi sonradan firmware ve satisi artirmak icin bir ton dalga ekledi sony insanlarida firmware degistirmeye mecbur etmek icinde bunada mecburdu zaten umd converterler neden cikdi sanki sonymi cikardi bunlari ? birilerilerin yaptigi iyilestirmeleri sony size vermis gibi burada ovmekde hata yani ayni sey ds icinde gecerli elbette hepsi icin gecerli elamanlar sizler icin ugrasiyor umd formatinda videolari cevirip pspde seyretmeniz icin program yapiyor siz bunu sony size sunmus gibi burada ovmek icin kullaniyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakah74 -- 2 Şubat 2007; 0:37:08 >

• mcmert ds iyi olmasi onemli degil dostum yada psp nin ama malesef gercekden insani uzen psp ilk cikdiginda internetde belirli yerleri gezmek mp3 dinlemek oyun oynamak ve umd flim bakmakdi amaci
    sonra bir firma ticari kazanc icin bu sony firmasi degil umd converter cikardi yani bazi arkadaslar onu dahi bilmeden makinayi savunuyor

kopya oyun oynuyor saniyor bunu sony yapti drm siz mp3 dinliyor saniyor bunu sony verdi (sony mp3 calarlarin aac3 drm le yaptigi pislikleri dahi bilmiyorlar) her turlu medyaya dinliyor seyrediyor bunu sony yapti saniyor o firma umd converter cikartmasa hackerler makinayi gocertmese pspde sadece umd bakilicakdi oda 40 60 ytl arasiydi 3 4 senelik salak flimler explorer daki flash vs vs ve bazi net desteklerini homebraw yazan elamanlar yapti sony mecburen bunlari ust firmware eklemek zorunda kaldi ps1 emulatorunu sonyden once zaten 2 3 kisilik bir ekip bitirmisdi nerdeyse
    makina iyi olabilir kabul ediyorum bana gore cok eksigi var ama makinayi overken bunlari size sony sunmus gibi konusmak bence cok yanlis

• allaaaaaaam yahu arkadaşlar psp yi kullanmayı bilmiyorsanız bilmiyorum deyin...ds mi ya arkadaşlar siz hiç tüm metal slug ,king of fighters, samurai shodown ve snk oyunlarının tümünü bir karta koyup gerçek hallerini oynadınız mı ....bunu ds de yapabilirmisiniz ds i geçelim neyse bida yazıyorum bu alet bir mucize ama KUUUULLLLLLAAAAAANMAAAAAAAYIIII BİLEEEEENEEEEEEE bittiii konu kapanmıştır bu internet gibi dir kullanmayı bilmezsen zarar bilirsen mucizedir okey

• dediğim gibi çok doğru değerlendirme maymuncukya..ve pspsexer size katılıom.yoldan bi amca çevirsen ''ds mi psp mi '' desen adam sana ''salakk''der çünkü böle bi soru olmaz
  • yani yuhh diyorum başka birşey demiyorum koskoca PSP'ye resmen tetris muamelesi yapılmış ve k.çı kırık DS ondan kat kat iyi demişsiniz ya.Size söyleyecek söz bulamıyorum.Herşeyinde bir kusur bulmuşsunuz.Yani inanın cevap vermek bile çok gülünç
    DS mi PSP mi hee

• PSP için:
    1-Oyunların çoğu ps2 oyunları, ve pspye özel oyun az(mercury,locoroco...)fakat bir mgs ops oyna, bir cmr2005+ oyna fikrin değişir hatta çok eğlenceli. Nba live 07ı portable oynamak bence çok keyifli heryerde playof oynayabiliyorum
    UMD discleri alıp durmana gerek yok konsolu yaklaşık 2 yıl önce aldığımda ne çok cezbeden kısmı KORSAN!!! oynanabilmesiydi...şu an 1 demo discim var. VE şu ana kadar çıkan nerdeyse bütün oyhunları oynadım. İyiside vardı Kötüsüde...
    3-Hoperlörler kalitesiz değil ve Benimki cızırdamıyor....bence bir servisle görüş....Makinayı alırken kontrol etmeliydin yada güvenebileceğin yerden almalıydın....İlk 1004 makinam gasp oldu içinde street umdsi ve 2gig. ms vardı neyse....Şimdi 1000 capon sharp ekran kullanıyorum ve ilki temizken bunda 1 ölü pixel var. Adam ölü pixel varsa değiştir diyen bir satıcıydı. Yani ne olursa olsun yakınmaktansa GÜVENİLİR YERDEN AL!!
    4-Film kalitesi ve çok güzel bir likid kristal ekranı var, final fantasyden, lost'un bölümlerine(çook süper bir dizi lost...) herşeyi pspne atıp izlersin, çeviriciler sağolsun.Eğer hala hoperlör cızırdıyor dersen, bir kulalklık kullan...genede ses çıkışı zayıf seçilmiş böyle bir makina için sonynin ayıbı sayılır.
    5-Almanyadaki arkadaşlar haklısınız geçen sene eylülde frankfurttaydım orda giremedim ama pragta girdim Gerçekten içeri girince her şeyden çooookkkk boll var ve ağzımın suyu aktı...

BENCE HERŞEYE RAĞMEN PSP HAYAL KIRIKLIĞI DEĞİL!!!AMA İSTENENİDE TAM VERİYOR SAYILMAZ...sonynin özen vermesi lazım...

• yani bu topic biraz saçma siz insan beyni ile pc bir tutarsanız o zaman ds iidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyuv_ -- 3 Şubat 2007; 14:16:07 >

• ds mi çöpe atın haoi çabuk kaç tane oyunu var lan ds in 2 tane
  • quote:

Orjinalden alıntı: sony555

ds mi çöpe atın haoi çabuk kaç tane oyunu var lan ds in 2 tane

haoi nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyuv_ -- 3 Şubat 2007; 15:24:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.