Şimdi Ara

PSP HAYAL KIRIKLIĞIMI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
5.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6000 euroluk kulaklıkmış bizim ziyada öyle derdi
  • psp ye Tekken çıkıyor varmı ötesi ????? halen siz kötü deyin
    mp3 de ses vermiyor diyorsunuzda şuan hangi mp3 çalarda süper ses varki jukeboxları saymayın onlar başlı başına pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MHos

psp ye Tekken çıkıyor varmı ötesi ????? halen siz kötü deyin
    mp3 de ses vermiyor diyorsunuzda şuan hangi mp3 çalarda süper ses varki jukeboxları saymayın onlar başlı başına pahalı

iriver t ve h10 serisi desem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atabanli

6000 euroluk kulaklıkmış bizim ziyada öyle derdi

• PSP derim başkada bişe demem STUFF dergisi bile araştırmış dünyada en çekici aletler diye 1. psp xbox360 ise 3. olmuş
  • karizma alet canım simsiyahh
  • arkadaşlar haklısınız da grafik ii ama çoğu özellik kötü bunu da sony nin el konsolu alanındaki deneyimsizliğine bağlamak lazım umarım ilerde bu sorun çözülecek daa ii bi version çıkacaktır
  • Arkadaşlar ben PSP'den pek anlamam, o yüzden bir kaç sorum olacak. şu 1.50, 2.00 versiyon dediğiniz şeyler tam olarak ne oluyor. Birde, PSP'nin oyunlarının korsanı varmı?, varsa fiyatı n ekadar? İstanbulda olanlar DOğu bank'ı bilir, orda PSP'nin beyazını gördüm, 350 ytl dedileri ama ben internette beyazına rastlamadım, acaba onlar gerçek PSP değilmi. Eğer gerçekse, mesela ben öyle bir yerden, kılıfı, üç tane oyunu, yedek piliyle filan, şöyle komple bir alet alsam, sizce kaça patlar, bir arkadaş 1 milyar demiş ama ben Doğu bank'taki fiyatını soruyorum. Son olarak, ben bu siteye fazla giremiyorum, bilen arkadaşlardan biri mailime gönderirse çok sevinirim. Teşekkür ederim. junior_eflatun@mynet.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junior_eflatun -- 2 Haziran 2006; 11:09:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarapci

tus takımı adimi ses cızırtılımı pardon ama sen ya kazıklanmısın bozuk vermısler yada bana en ıyısı geldı psp kalıte kokuyor arkadasım neden bole dıyorsunkı

psp nin tuş takımı çok hassas kalite kokmuyor hassaslık kokuyor
    ben aldığımda ps2 joypad i gibi sağlam pad beklerdim ama tam aksine çok hassas kalite falan kokmuyor narin olmanı istiyor senden
  • YA SEBGİMİN PSP Yİ KÖTÜLÜYONDA SENDE İSO SATIŞTAN AZ GÖTÜRMEDİN HANİ...BUNDANDA BAHSETSENE ARKADAŞLARA BİRAZ ZAYİN ELİBÜYÜK TE FORUMA MÜTHİŞ BİR GİRİŞ YAPMIŞ HANİ...SON OLARAAAK PSP HAKKINDA ÇOK ARAŞTIRMA YAPIP TA ALIRSANIIZ BAŞINIZ AĞRIMAZ AYRICA CİHAZ SÜPER BAŞTA SORUN OLSA DA...BİDE SEBGİMİNCİM KULAKLIKLARI TAK VE PSP NELER YAPARMIŞ ÖĞREN İZMİRLİM BENİM...AYRICA SEVERİM KENDİSİNİ.PSP İÇİN SON SÖZ .MAL İYİ MAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 28 Aralık 2006; 20:18:40 >
  • PSP, tasinabilir cihazlar içinde en iyi ekrana sahip. Hem büyük, hem detaylı, hem de en renklisi. Bu bile yeterli bence.
  • bence iyi. Ama bu iyilik beklentilerimi karşıladığı için.
    Yani ben psp yi oyun oynamak video izlemek için aldım. İkisinide güzelce yerine getiriyor.
    Oyun olayından kastım taşınabilir olduğu için karşılıyo. Yolculuklarda yanımda çok zevkli oluyo. üstteki arkadaşın dediği gibi taşınabilir oyun konsolları arasında en iyi ekran. (belki iyisi vardır ama zannetmiyom)

MP3 konusuna gelimce topic i açan arkadaşın dediği gibi daha başarılı bir menüsü olabilirdi hakkatten. Biraz kıl bir menü. Ama ebn mp3 için iPod kullanıyom beklentim yok o açıdan.

İnternette dolaşma olayı çok keyifli galiba ama daha bağlanamadım hiç

Oyun fiyatları gerçekten çok yüksek. Bir oyuna 135 YTL değmez yani. Ama korsan oyunları çok güzel oynuyo.

Fiyat gerçekten çok yüksek. Ama ben ikinci elden talih kuşu vurdu ve sıfır gibi bir makina aldım. Çok mutluyum. Ama PSP2 gibi bişi çıkana kadar en iyi taşınabilir oyun konsolu olacak gibi görünüyor.

benim görüşüm böle...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 30 Aralık 2006; 8:47:31 >
  • Walla psp taşınabilir oyun konusunda şu anda lider durumda (her ne kadar sony yi sevmesemde ) adamlar gerçekten taşınabilir bir medya istasyonu yaratmışlar yani.Mp3 kalitesi diyor bazı arkadaşlar burada sadece şunu sölicem iyi bir kulaklık ile mp3 yada farklı bir dosya formatını çalıştırdığınız anda gerçekten bir kulaklığın nelere kadir olduğunu anlarsınız (örnek vermek gerekirse kaliteli philips,sennheiser ve logitech kulaklıklarım var) bunların üçünüde hem psp hem ipod ile denedim şunu söleyim psp philips ve logitechte baskın çıktı .Oyun konusunda bişey demiyorum diyecek bişey yok psp kalitesinde şu anda oyun oynatacak taşınabilir el konsolu yok (gpx2 ve ds de güzel ama hikaye) ekran konusunda zaten tartışmasız lider.

Sonuç olarak lider bir cihaz psp şu anda rakibi ancak yeni çıkacak abisi psp2 yada ismi herne olursa o olacaktır...

• Versiyon hakkında düşüncelerin yanlış. Artık TA-082 2.71 bile download yapılıyor
  • benim şimdiye kadar pspye çok bir ilgim yoktu.geççen seneki teknoloji fuarından yarış oyunu oynamıştım.çok hoşuma gitmişti sadece öyle kalmıştı.bu aralar elime para geçince araştırma yapmaya başladım. nokia n80 almayı düşündüm.telefonda wireless olması beni çok etkilemişti.bir de symbian oyunları güzel oluyor bazıları.onu düşünerek n80 almaya karar verdim.

ama geçenlerde bir arkadaşım psp aldı.need for speed oynama şansım oldu ve alete hayran kaldım.oyundan gerçekten zevk aldım kısa süreli oynasamda.bende psp araştırmaya başladım.forumlardan falan yazılar okudum.her geçen dakika psp hevesim artarken bu konuya girdim ve hevesim oldukça kırıldı.şu an oldukça kararsız durumdayım.ben pspyi wirelessten internete girebilmek için bir de oyun oynamak için alacağım.sanırım bu ikisi için oldukça yeterli bir alet

herşeye rağmen her şeyi orjinal almaya kalkalrsam 1 milyardan aşağı çıkamayacağım.1 milyar veripte 2 gün sonra sıkılmak istemem.sanırım bu alet için en iyi seçenek ikinci el satın almak.

wirelessla ilgili bir soru sormak istiyorum.internet sitelerini dolaşırken sorunla karşılaşıyormusunuz?mesela java flash falan sorun çıkartıyormu?daha kesin bi soru sorayım youtubeden hiç video izledinizmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 31 Aralık 2006; 1:24:01 >

• arakadasım alete o kadar para weremem dıosan sende korsana sarılcaksın ayrıca muzık ızlemek ve dvd fılm seyretmek acaıp zevklı goruntu ses falan enfes bu aletı kesınlıkle tawsıye ederım hee mesela bız bulusucaz ıstersen oraya gelırsın orda takılırsın bızle konusurz artılarını eksılerını falan alır karıstırırsın benım makınayı bu da lınkı bulusma sıtesının http://forum.donanimhaber.com/m_11297163/tm.htm
  • alete geçekten iyi bir kulaklık gerekiyor. MP3 ve oyunlarda çok etkilitor. Birde dışarıya pek ses vermiyor gibi geldi bana. Evde se syokken falan bayağı se sçıkarıyo ama azıcık gürültüde etkisiz kalıyo. Hoparlörlerin sesini ultra derecede arttırma gibi bir olay varmı? (3. parti yazılımlarla falan filan)

ama alete hayranım
  • abı çoğu psp cı yok dıor ama bı kac arkadasım guwendıgım war dıorlar adamların mp3 lerı oyleydı kırdırttılar onu en yakın zamanda ogrenıp paylaşıcam sızınle arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.