Şimdi Ara

Psp ile ilgili bir kaç soru ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Location Free PLayer nedir ne işe yarar ?
    Skype icin mikrofon gerekli pspde mikrofon yok demi 2000 kullanıyorum
    Internet Radio Nasıl Çalışır?

Yardım edermisiniz ?

• Basitçe anlatayım Location Free bi tür baz istasyonu, çalışma şekli ise şöyle.Sen evindeki tv yayınını(uydu,kablo her neyse) bu cihaza, cihazı da internete bağlıyosun, sonra evinden çıkınca kablosuz net (wi-fi) bulduğun bi yerde nete bağlanıp bulunduğun yerden evindeki yayınını izleyebiliyosun.
    Location Free cihazı Tr ye hiç bi zaman gelmedi.Gelmeme sebebini kimse bilmiyor, belki sayın Tr bakkalı Sony Eurasia yüzündendir.
    Yaptığım biraz araştırma sonucu şunu öğrendim ki Location Free fiyatı yurtdışında 80 $ dan başlayan bi cihaz, şayet Tr ye gelseydi Psp den daha pahalıya satılacaktı.
    Bu yüzden de düşünmeye gerek yok, boşver.

Skype için mikrofon gerekli, psp 2000 de dahili mikrofon yok, mikrofonlu skype kulaklığı alman lazım, yan sanayisini alabilirsin yaklaşık 25 tl ye satılıyor.
    Ama skype ile sadece sesli sörüşme yapabilirsin.

Internet Radio benim de çok sık kullandığım psp nin en sevdiğim özelliklerinden birisidir.Fakat fasulyenin faydalarına gelirsek ki internet radio sunu sağlayan servise erişim ülkemiz tarafından engellenmiş.Bu engeli aşmak için bilgisayarda yaptığın DNS ayarlarını psp den de yapıp kaydetmen gerek.DnS ayarları kısmında primary Dns: 208.67.222.222 ve secondary: 208.67.220.220 yazıp kaydetmen gerek.
    Bağlantı ayarını yaptıktan sonra About Internet Radio seçeneğine gir, biraz önce yaptığın bağlantıyı seçerek nete bağlan.
    Başta Internet Radio Player I i sonra zevkine göre istediklerini yükle.Şayet yabancı müzik seviyosan Internet Radio yu çok beğeneceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 17 Ağustos 2009; 1:27:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.