Bildirim
psp ile ilgili bir kaç soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vitanın oyunları çok pahallı pspdeki comics ve sensme channel türkiyede kullanılamıyor ben psp e1004 aldım kırdırdım oldukça memnunum vitanın oyunları 70den başlıyor yani pahalı psplerinkide 25-50 arasında değişiyor(normal oyunlar) -
quote:
Orijinalden alıntı: sithyus
vitanın oyunları çok pahallı pspdeki comics ve sensme channel türkiyede kullanılamıyor ben psp e1004 aldım kırdırdım oldukça memnunum vitanın oyunları 70den başlıyor yani pahalı psplerinkide 25-50 arasında değişiyor(normal oyunlar)
saol fikrimi değiştirdim 3000 alıcam khalkedonda 350 lirada kırma işlemi nedir -
Kırma işlemi; PSP yi sağlam bir yere koyup eline çekici alarak PSP yi kırmaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: DRAG00N
Kırma işlemi; PSP yi sağlam bir yere koyup eline çekici alarak PSP yi kırmaktır.
-
psp hesaplı ama vita şimdilik çok pahalı.Psp için yeni oyun gelmiyor kolay kolay.Ama vita için ileride yeni oyunlar çıkacak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X