Bu Oyun İşini yapamadım. Oyun çektim rar lı olarak geldi. Rar ın içinde PSP_GAMES diye Bi Klasör Var. Onun İçinde USRDIR Ve SYSDIR Adlı iki Klasör var.Şimdi Benim Bu Oyunu Çalıştırabilmem için ne yapmam gerekli.
yaw arkadaşlar psp 1gb a kadar hafıza kartlarına uyumlu diye bişey okudum doğrumu?? 2 gb kullanan varmı aranızda?
4g'lıkları yapıldığına göre PSP'ye özel hdd olarak, yani en az 4gb desteklediği kesin ve de bende en fazla 4gb destekliyor diye bir yazı okudum..
arkadaşlar aklıma bişey takıldı. Şimdi almanyadan getirtsek psp yi almanca mı oluyo dili? Yoksa ingiliceye dönüşüm oluyomu alette?? Orda 250 euro filanmış heralde magazalarda (garantili). Ordan da alınabilir...
tamam ama almanyanın europa garantisi türkiyede geçmiyor almanyaya göndermen gerekir tekrardan
ewet onu göndermek sorun değil bir şekilde halledilebilir, benim gerçek sorum dil probleminin olup olmadığıydı aslında. Yani dilini değiştirmek mümkünmü psp nin? Ya da kendinden yüklü bir sürü dil varmı içinde aralarından kendimize uygun olanı seçebileceğimiz?
quote:
Orjinalden alıntı: mecoo
ewet onu göndermek sorun değil bir şekilde halledilebilir, benim gerçek sorum dil probleminin olup olmadığıydı aslında. Yani dilini değiştirmek mümkünmü psp nin? Ya da kendinden yüklü bir sürü dil varmı içinde aralarından kendimize uygun olanı seçebileceğimiz?
içinde avrupa dillerinin tamamını ve asya dillerinin bir kısmını barındırıyor.(TÜRKÇE VAR)
Diğer arkadaşlar olaylara ticari maksatla yaklaştıkalrı için sorunu tam anlayamamışlar.
cevap için teşekkürler arkadaşım. Bence bu durumda garantisiz spot almaktansa yurtdışından almak daha mantıklı (en azından bir garantisi var)
ELİMDE OLAN UMD LİSTESİ SATIŞ VE TAKAS YAPILABİLİR
MOST WANTED RİDGE RACER 2 adet WORLD TOUR SOCCER 2 adet F1 GRAND PRİX ATV OFFROAD DEAD TO RİGHTS 2 adet DEATH JR METAL GEAR ACİD 2 adet FROGGER FİFA SOCCER 3 adet THECON NBA TOCA RACE DRİVER DYTONA WARRIORS 3 adet İNFECTED APE ACADEMY NBA STREET SHOWDOWN FİFA 2006 WİPE OUT GUİLTY GEAR MEDİEVIL GRİPSHİFT WİNNİNG 9 2 adet BURNOUT 2 adet
BU listeye 2 mostwanted ve bır FİFA06 eklendi ladies and centelmen haberiniz olsun bu arada PSP DE SAHAN CEVIZKIRAN PLATFORMU IZLEMEK MANYAK OLUYO...
PSP UMD GÜNCEL LİSTESİ
NFS 3 MOST WANTED SOCOM PES 5 CRASH TAG TEAM GTA LİBERCİTY FİFA 2006 POPOLO CROİS HARRY POTTER ATEŞ KADEHİ WRC PURSUİT FORCE MARVEL NEMESİS WİNİNG 9 RİDGE RACER CODED ARMS DYNASTY WARRİORS WORLD TOUR SOCCER GUİLTY GEAR FROGGER APE ACADEMY NBA MEDİEVİL RESURRECTİON DEAD TO RİGHTS DEATH JR TOCA RACE DRİVER 2 SSX ON TOUR TONY HAWK REMİX 2 MİDNİGHT CLUB 3 NBA 2006 TWİSTED METAL LORD TACTİCS STALKER CHRONİCLES WAMPİRE CHRONİCLES
arkadaşlar biraz konu dışı oluyor ama sizin şarzlarınız ne kadar gidiyor?
quote:
Orjinalden alıntı: tunayttm
arkadaşlar biraz konu dışı oluyor ama sizin şarzlarınız ne kadar gidiyor?
biraz diil baya bi konu dişi olmuş neyse 4 5 saat kadar gidiyor sanırım tam olçmedım ama ...
quote:
Orjinalden alıntı: ankaralı pspci
PSP UMD GÜNCEL LİSTESİ
NFS 3 MOST WANTED SOCOM PES 5 CRASH TAG TEAM GTA LİBERCİTY FİFA 2006 POPOLO CROİS HARRY POTTER ATEŞ KADEHİ WRC PURSUİT FORCE MARVEL NEMESİS WİNİNG 9 RİDGE RACER CODED ARMS DYNASTY WARRİORS WORLD TOUR SOCCER GUİLTY GEAR FROGGER APE ACADEMY NBA MEDİEVİL RESURRECTİON DEAD TO RİGHTS DEATH JR TOCA RACE DRİVER 2 SSX ON TOUR TONY HAWK REMİX 2 MİDNİGHT CLUB 3 NBA 2006 TWİSTED METAL LORD TACTİCS STALKER CHRONİCLES WAMPİRE CHRONİCLES