Şimdi Ara

PSP İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
17.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PSP İLE İLGİLİ TÜM BİLDİKLERİMİZİ HADİ BURAYA DÖKELİM

• alacaktım vazgeçtim grafik pek sarmadı beni hada çok şey bekledim çıkmadan önce görünce soğudum
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonalper

ARKADAŞLAR PSP İLE İLGİLİ TÜM BİLDİKLERİMİZİ HADİ BURAYA DÖKELİM

Pm atmıştım hala cevap gelmedi, bakarsan sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

alacaktım vazgeçtim grafik pek sarmadı beni hada çok şey bekledim çıkmadan önce görünce soğudum
    forumdan bi arkadaşda ölü piksel varmış değiştiriyomusunuz japonalper
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerembey

Alıntıları Göster
    hangi arkadaşın değiştirmemişiz kerembey lütfenn iyi okuyalım bizim için müşteri veli nimet!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: japonalper

hangi arkadaşın değiştirmemişiz kerembey lütfenn iyi okuyalım bizim için müşteri veli nimet!!!

Alıntıları Göster
    kardes nedir bu olay oyunları nasıl oyun fiyatları ne alemde zevklimi ne işe yarar biraz ayrıntıya inin.ne tür oyunlar var....oyunlarını rahat bulabilcezmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmannn

kardes nedir bu olay oyunları nasıl oyun fiyatları ne alemde zevklimi ne işe yarar biraz ayrıntıya inin.ne tür oyunlar var....oyunlarını rahat bulabilcezmi

Alıntıları Göster
    arkadaşım oyunlar 75 milyon baya bir çeşidimiz var yardımcı oluruz
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Hocam pme cevap atmayacaksan haber ver de beklemeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre

quote:

Hocam pme cevap atmayacaksan haber ver de beklemeyelim

Alıntıları Göster
    unformat cevapladık kardeş sen bak istersen
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Gelmemiş
  • quote:

Alıntıları Göster
    bugün gittim arkadaşlar armağan pasajına, çok ilgilendiler sağolsunlar, orda psp ceramic white edition ı inceledim, harika bi alet,ekran muhteşem, analog tuş tam bi tasarım harikası, tükandan 15 dakka ayrılamadım, zaten alet rüyalarma girer olmuştu, en yakın zamanda almayı istiyorum. şiddetle tavsiye ederim herkese, bu arada ankaradaki arkadaşlar için sölüyorum, metroda (market olan deil ) bi japon oyuncak sarayı war oraya yaklaşmayın, adamlar bi orjinal oyunla 590ytl ye satıyolar. bide teknosa broşürü koymuşlar burda oyunsuz 580 diye

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

alacaktım vazgeçtim grafik pek sarmadı beni hada çok şey bekledim çıkmadan önce görünce soğudum
    quote:

Orjinalden alıntı: erdaldarici1

portable bi aletten daha fazlası beklenemz zaten en azından şimdilik, yani sony daha iyisini yapana kadar, bence harika bişey daha fazlasını beklemek zaten saçma bence, özellikle diğer portable konsollarla karşılaştırıldığında bence muhteşem ötesi

• quote:

Orijinalden alıntı: hitmannn

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hitmannn

orijnal oyunlar tükana göre 75-120 arası değişiyo, ama internette(torrents, emule, easynews) oyunların iso ları kaynıyo, bunları memory sitck pro duo ya atıp loaderla açabiliosunuz, tabi en az 1gb lık bi memory stick alman gerekli ki ben 2gb öneririm, bunlar biraz pahalı olsada 3 orjinal oyun parası verip 2gb lık bişey alıp istediğin oyunu oynayabileceksin sonuçta. psp v1.5 almanızı öneririm, japonarmağan dakiler 1.5 mesela. tabi sadece oyunla bitmiyo yapılabilecekler, mp3 dinleyebilirsiniz, dvd ve divx lerinizi mp4 e çevirip izleyebilirsniz ki ben izledim gerçekten görüntü kaltesi harika, p4 3ghz bi bilgisayarda çalışmayan h.264 codec var psp de.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerembey

Alıntıları Göster
    Bahsettiğin kişi benmilyim bilemiyorum. Ancak daha tekrar gidemedim. Gittiğim zamanda bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Söz en büyük garantidir bence.

quote:

Orjinalden alıntı: kerembey

• quote:

Orijinalden alıntı: Radical_Dreamer

Bahsettiğin kişi benmilyim bilemiyorum. Ancak daha tekrar gidemedim. Gittiğim zamanda bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Söz en büyük garantidir bence.

quote:

Orjinalden alıntı: kerembey

Alıntıları Göster
    BEYAZ İLE DEĞİŞTİRMEK İSTERSEN VAR DEMİŞTİM MENEMENE AMA SİYAHI BEKLİYOR SİYAH ELİMİZDE KALMADI ŞU ANDA TÜRKİYEDE PSP SIKINTISI VAR ZATEN PAZARTESİYE KADAR KULLAN AMA GÜZEL BAK MENEMEN PSPYE PAZARTESİ VEYA SALI GELİNCE HABERLEŞERİM MESAJ ATARIM SANA SÖZÜMÜZ SÖZ. JAPONALPER.....ANKARA.....ARMAĞAN PASAJI 76-3 KIZILAY KOÇBANK YANI ALT KAT

• quote:

BEYAZ İLE DEĞİŞTİRMEK İSTERSEN VAR DEMİŞTİM MENEMENE AMA SİYAHI BEKLİYOR SİYAH ELİMİZDE KALMADI ŞU ANDA TÜRKİYEDE PSP SIKINTISI VAR ZATEN PAZARTESİYE KADAR KULLAN AMA GÜZEL BAK MENEMEN PSPYE PAZARTESİ VEYA SALI GELİNCE HABERLEŞERİM MESAJ ATARIM SANA SÖZÜMÜZ SÖZ. JAPONALPER.....ANKARA.....ARMAĞAN PASAJI 76-3 KIZILAY KOÇBANK YANI ALT KAT

Alıntıları Göster
    quote:

Onadan şüphen olmasın Japonalper. Alete çizik gelemsin diye kutusunda ve evde duruyor. Hiç dokunmuyorum bile. Pazartesi görüşürüz ozaman. Ama lütfen bana siyah psp ayarlaryın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cansoykal

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hallederiz ALIRIZZZZZ SAYGILARIMLA PİKSEL DEDİĞİN NEDİR YA ŞU 32 GUNLUK DUNYADA :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chef

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    saol chef cartmane sööle yemeyi bıraksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bende de 30 tane var arkadaşlar şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: chef

bende de 30 tane var arkadaşlar şu an

Alıntıları Göster
    maaşallah keşke biraz daha vaktim olsada bende iso laral uraşabilsem

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.