ARKADAŞLAR PSP İLE İLGİLİ TÜM BİLDİKLERİMİZİ HADİ BURAYA DÖKELİM
alacaktım vazgeçtim grafik pek sarmadı beni hada çok şey bekledim çıkmadan önce görünce soğudum
quote:
Orjinalden alıntı: japonalper
ARKADAŞLAR PSP İLE İLGİLİ TÜM BİLDİKLERİMİZİ HADİ BURAYA DÖKELİM
Pm atmıştım hala cevap gelmedi, bakarsan sevinirim..
quote:
Orijinalden alıntı: marjinaltr
alacaktım vazgeçtim grafik pek sarmadı beni hada çok şey bekledim çıkmadan önce görünce soğudum
forumdan bi arkadaşda ölü piksel varmış değiştiriyomusunuz japonalper
quote:
Orijinalden alıntı: kerembey
Alıntıları Göster
hangi arkadaşın değiştirmemişiz kerembey lütfenn iyi okuyalım bizim için müşteri veli nimet!!!
quote:
Orijinalden alıntı: japonalper
hangi arkadaşın değiştirmemişiz kerembey lütfenn iyi okuyalım bizim için müşteri veli nimet!!!
Alıntıları Göster
kardes nedir bu olay oyunları nasıl oyun fiyatları ne alemde zevklimi ne işe yarar biraz ayrıntıya inin.ne tür oyunlar var....oyunlarını rahat bulabilcezmi
quote:
Orijinalden alıntı: hitmannn
kardes nedir bu olay oyunları nasıl oyun fiyatları ne alemde zevklimi ne işe yarar biraz ayrıntıya inin.ne tür oyunlar var....oyunlarını rahat bulabilcezmi
Alıntıları Göster
arkadaşım oyunlar 75 milyon baya bir çeşidimiz var yardımcı oluruz
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Hocam pme cevap atmayacaksan haber ver de beklemeyelim
quote:
Orijinalden alıntı: Emre
quote:
Hocam pme cevap atmayacaksan haber ver de beklemeyelim
Alıntıları Göster
unformat cevapladık kardeş sen bak istersen
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Gelmemiş
quote:
Alıntıları Göster
bugün gittim arkadaşlar armağan pasajına, çok ilgilendiler sağolsunlar, orda psp ceramic white edition ı inceledim, harika bi alet,ekran muhteşem, analog tuş tam bi tasarım harikası, tükandan 15 dakka ayrılamadım, zaten alet rüyalarma girer olmuştu, en yakın zamanda almayı istiyorum. şiddetle tavsiye ederim herkese, bu arada ankaradaki arkadaşlar için sölüyorum, metroda (market olan deil ) bi japon oyuncak sarayı war oraya yaklaşmayın, adamlar bi orjinal oyunla 590ytl ye satıyolar. bide teknosa broşürü koymuşlar burda oyunsuz 580 diye
quote:
Orijinalden alıntı: marjinaltr
quote:
Orjinalden alıntı: erdaldarici1
portable bi aletten daha fazlası beklenemz zaten en azından şimdilik, yani sony daha iyisini yapana kadar, bence harika bişey daha fazlasını beklemek zaten saçma bence, özellikle diğer portable konsollarla karşılaştırıldığında bence muhteşem ötesi
quote:
Orijinalden alıntı: hitmannn
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hitmannn
orijnal oyunlar tükana göre 75-120 arası değişiyo, ama internette(torrents, emule, easynews) oyunların iso ları kaynıyo, bunları memory sitck pro duo ya atıp loaderla açabiliosunuz, tabi en az 1gb lık bi memory stick alman gerekli ki ben 2gb öneririm, bunlar biraz pahalı olsada 3 orjinal oyun parası verip 2gb lık bişey alıp istediğin oyunu oynayabileceksin sonuçta. psp v1.5 almanızı öneririm, japonarmağan dakiler 1.5 mesela. tabi sadece oyunla bitmiyo yapılabilecekler, mp3 dinleyebilirsiniz, dvd ve divx lerinizi mp4 e çevirip izleyebilirsniz ki ben izledim gerçekten görüntü kaltesi harika, p4 3ghz bi bilgisayarda çalışmayan h.264 codec var psp de.
quote:
Orijinalden alıntı: kerembey
Alıntıları Göster
Bahsettiğin kişi benmilyim bilemiyorum. Ancak daha tekrar gidemedim. Gittiğim zamanda bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Söz en büyük garantidir bence.
quote:
Orjinalden alıntı: kerembey
quote:
Orijinalden alıntı: Radical_Dreamer
Bahsettiğin kişi benmilyim bilemiyorum. Ancak daha tekrar gidemedim. Gittiğim zamanda bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Söz en büyük garantidir bence.
quote:
Orjinalden alıntı: kerembey
Alıntıları Göster
BEYAZ İLE DEĞİŞTİRMEK İSTERSEN VAR DEMİŞTİM MENEMENE AMA SİYAHI BEKLİYOR SİYAH ELİMİZDE KALMADI ŞU ANDA TÜRKİYEDE PSP SIKINTISI VAR ZATEN PAZARTESİYE KADAR KULLAN AMA GÜZEL BAK MENEMEN PSPYE PAZARTESİ VEYA SALI GELİNCE HABERLEŞERİM MESAJ ATARIM SANA SÖZÜMÜZ SÖZ. JAPONALPER.....ANKARA.....ARMAĞAN PASAJI 76-3 KIZILAY KOÇBANK YANI ALT KAT
quote:
BEYAZ İLE DEĞİŞTİRMEK İSTERSEN VAR DEMİŞTİM MENEMENE AMA SİYAHI BEKLİYOR SİYAH ELİMİZDE KALMADI ŞU ANDA TÜRKİYEDE PSP SIKINTISI VAR ZATEN PAZARTESİYE KADAR KULLAN AMA GÜZEL BAK MENEMEN PSPYE PAZARTESİ VEYA SALI GELİNCE HABERLEŞERİM MESAJ ATARIM SANA SÖZÜMÜZ SÖZ. JAPONALPER.....ANKARA.....ARMAĞAN PASAJI 76-3 KIZILAY KOÇBANK YANI ALT KAT
Alıntıları Göster
quote:
Onadan şüphen olmasın Japonalper. Alete çizik gelemsin diye kutusunda ve evde duruyor. Hiç dokunmuyorum bile. Pazartesi görüşürüz ozaman. Ama lütfen bana siyah psp ayarlaryın.
quote:
Orijinalden alıntı: cansoykal
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
hallederiz ALIRIZZZZZ SAYGILARIMLA PİKSEL DEDİĞİN NEDİR YA ŞU 32 GUNLUK DUNYADA :)
quote:
Orijinalden alıntı: chef
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
saol chef cartmane sööle yemeyi bıraksın
quote:
Orijinalden alıntı: bynedim
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
bende de 30 tane var arkadaşlar şu an
quote:
Orijinalden alıntı: chef