Şimdi Ara

PSP İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
17.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Hadexs

Arkadaşlar 1.5 la diğer versiyonların ne farkı var (okudugum kadarıyla 2 , 1.52 gibi)

arkadaşım 1,50 iso oyun çalıştırabilio ama diğerleri çalıştıramıo
  • yardım arkadaşlar video nassı yüklicem psp'ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalpsp2

yardım arkadaşlar video nassı yüklicem psp'ye

arkadaşım. öncelikle pspye video atarken o videonun .mp4 uzantılı olduğundan emin ol çünkü psp sadece bu uzantılı videoları çalıştırabiliyo. eğer video .mp4 uzantılı değilse onu hemen bi convert (uzantı değiştiren program) programıyla .mp4 e dönüştür. bunun için benim sana önerim ImTOO PSP Video Converter v3.1 programını kullanman. bununla uzantıyı değiştirdikten sonra bunu pspye atman gerekiyo ama psp herhangi bir isimle video çalıştırmıyo. onun için isim değiştirip thumbnaillarla uğraşacağına PSP Video Manager ı kullanıp videoyu pspye at. bu kadar basit...

• galiba 2.71 de devhooksuz .iso/.cso çalıştırmayı anlattığım link çalışmıyo. onun için bi daha madde madde anlatiyim diye düşündüm...

1-)öncelikle bunu yapabilmek için pspnin v1.50 olması gerekiyo. 1.50 değilse hemen 1.50ye downgrade edin...
    2-)bu dosyayı indirin http://r*a*p*i*d*s*h*a*r*e.com/files/3876053/271_SEB2.RAR.html
    3-)bu dosyanın içinde psp adında bir klasör, Reedme ve Leeme isimli 2 .txt dosyası olması gerekiyo.
    4-)o klasördeki psp klasörünün içinde "GAME150" isimli bir dosya bulunması gerekiyo. onu resmideki gibi pspyi pcye bağladığımızdaki ekran değilde, onun içinde psp klasörüne bunu atıcaz. resim:
     PSP İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA

5-)sonra pspyi açıp bu update i çalıştırınca pspniz artık 2.71 özellikleri ve .iso/.cso çalıştırma özelliğine sahip oluyo.

pspde isoyu çalıştırma nasıl oluyo derseniz...

1-)pspyi pcye bağladığımız zaman ilk çıkan ekrana resimdeki gibi "ISO" adlı bir klasör açıyoruz. resim:
     PSP İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA

2-)sonra herhangi bir .iso/.cso dosyasını bu klasöre atıyoruz. bu kadar basit.

!!!NOT!!!: bu oyunları çalıştırmamız için pspye takılı bir oyun umdsi gerekmektedir çünkü bu sistem sanki bu isoyu, bu oyunun umdsini çalıştırdığını zannediyo...

• mad skillz aciklaman cok guzel olmus fakat 5 maddedki update nasil calistiracagimizida anlatirsan sevinir duacin oluruz
  • orda pspyi açıcaksın. pspnin içinden game sekmesine geliyoruz. ordaki memory sticknin içinde update dosyasını çalıştır. bi sorun olursa sorabilirsin...
  • arkadaslar oncelıkle herkese selamlar
    ben dubaıden Sony PSP Playstation Portable Giga Pack alıcam fakat pspden tam yararlanmak ıstıorm . yanı hem hafıza kartından oyun oynyabılıyım hem vıdeo ızlıyım hemde sorunsuz ınternete msne gırım . bunun ıcın neye dıkkat etmem gerekıo yardımcı olursanız cok sevınırım
  • yardımcı olurum da pm attım sana aldıysan konuşalım...
  • mad skillz mrba msnden görüşelm olrmu ben şükrü psp hakkında sorularım olacak eklersen dynasty_warrior_tiky@hotmail.com bende var 2.71 1.50 ye düşürdüğüm zaman umdlerimi oynayamıorum ama ben 2.71 de ikende iso oyun fln oynamak istiorum bunu belirtmişin ama msnden konuşursak daha ii olr oke
  • selam arkadaşlar.
    dün akşam heveslendim vatan computerden 11x55 ytl taksitle psp aldım. yardımlarınızı bekliorum karttan nasıl oyun oynarım kopya oyun nasıl oynanıyor nereden bulunuyor. dvd divx filmleri psp ye nasıl uyarlarım yardım ederseniz çok sevinrim. teşekkürler
  • yaw ben 271_SEB2 dosyasını psp klasörünün içine attım.ama sonra psp de game içinde update filan seçeneği çıkmıyor.
  • BİLEN YOK HERALDE
  • Arkadşlar,
    ben yeni PSP slim aldım ve PSP nin yanında verdikleri dandik oyunla kala kaldım. PSP'min versiyonu 3.60 ve kopya oyun oynayabilmek için nasıl versiyon yüklyeceğimi ya da yükleteceğimi bilmiyorum. Bu konuda Ankara'dan bana yardımcı olacak biri var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.