Şimdi Ara

PSP İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
17.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM JAPONALPER ben pspyi metro altından aldım.ama sizdende 2 adet orjinal oyun aldım.bana bi konuda yardımcı olmanı istiyorum.benim pspnin versiyonu 2.0 bunu 1.5 yapabilmek için bana teknik yardımda bulunabilirmisin.bende ankaradayım yanınıza gelsem yapabilirmiyiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GALATASARAY06

SLM JAPONALPER ben pspyi metro altından aldım.ama sizdende 2 adet orjinal oyun aldım.bana bi konuda yardımcı olmanı istiyorum.benim pspnin versiyonu 2.0 bunu 1.5 yapabilmek için bana teknik yardımda bulunabilirmisin.bende ankaradayım yanınıza gelsem yapabilirmiyiz.

Tam benim alanim...
    Benim PSP 1.51 deydi aldigimda yani daha yeni ciktiginda almistim... Sonra duydum ki 1.50, 1GB lik memory sticke oyun yükliye biliyormusun... Arastir... arastir ve en sonun da buldum.. Downgrader diye birsey varmis onla 1.50 indire biliyor musun.. Benden kacarmi hemen davrandim google aradim ve en sonunda buldum simdi oyun felen almiyom hepsini memory sticke yüklüyom...

Simdi sirimizi acalim bakalim...
    Lazim olanlar:
    - PSP 2.00
    - PSP 1.50 Update (EBOOT.PBP) (http://shockzone.free.fr/PSP/Tool/EBOOT_1.50.zip)
    - MPHDowngrader (http://mphwebsite.tuxfamily.org/index.php?page=1( (en asagida)

X:\ <<< PSP

X:\PSP\GAME\UPDATE (diye dosyalar acin.... 1.50 Update buraya atin...)
    X:\PSP\PHOTO\ ("overflow.tif" buraya atin)
    X:\ ("h.bin" ve "index.dat" buraya atin)

PSP ye girin ve resimlere baktigini menüye girin... resim de 3 sayi göreceksin....(6 sayniye bekle ve power 10 saniye basarak kapat)

(eger dogru yaptig saniz X:\ da "index.dat.bak" diye bir sey görceksiniz)

(PSP) GAMES -> Memory Card -> Update
    update baslat...
    99% hata cikariyor...
    PSP yeni den baslat (10saniye power)
    Bir hata gelecek bazi seylerin defekt oldugunu O basarak onaylayin...

VE PSP 1.5
    hayirli olsun...

Oyun nasil koyulur illegal oldugu icin anlatmiyorum (en azindan burda )

• Arkadaşlar bende psp alacağım yakın zamanda.Geniş bir araştırma içerisindeyim.Yukarıda japonalper normal psp lere biraz fazla fiyat söylemiş.İzmir bit pazarında 375 e; İstanbul doğubank ta 350 ye var.İzmir dekini bizzat kendim sordum doğu bankı ise arkadaştan öğrendim.
  • abiler ya cok zor durumdayım lutfen birisi yardım etsin:((
    psp imde 2.60 versiyonunu yukledim. hic bioyun calışmıyooo bu versiyonda eski versiyonuma nasıl geri donerim_?
    nooolluuuur biri yardım etsin :(
  • arkadaşlar yardım need for speed most wanted'a nasıl save game yükliyicem bi bulamadım yaardım etmicekseniz beklemiğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nfsmw savegameyardım

arkadaşlar yardım need for speed most wanted'a nasıl save game yükliyicem bi bulamadım yaardım etmicekseniz beklemiğim

google a gir sonra need for speed mw save game for psp download die arat sonra dosyayı bulup indirince içinde uls felan yazacak onları al (pspyi bilgisayara bağla tabi)psp nin hafıza kartına gir sonra oradan save game i aç onun içine at ok

• YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BU 2.50 VE ÜSTÜ PSP'LERİ NE YAPACAĞIZ ARKADAŞLAR
    DÜŞÜRÜLEBİLEN HİÇ BİR YÖNTEM YOK

FİKRİ OLAN VARMI

UMD YE PARA VER VER NEREYE KADAR

BİR ÇÖZÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM................
  • ya arkadaşlar bişi sorcam benimki 2.00 indireyim mi diye sorum 1.50 indirme dediler sizce?
  • Arkadalar 2.50'leri 1.50 yapabilecek cozum bulundu mu??
  • dostum üzgünüm daha bulunmadı herkes bu mucize olayı bekliyor. BU MART AYI İÇERİSİNDE ÇIKAR DİYE SÖYLENTİLER VAR.
  • psp de 2.60 da homebrew çalıştırma yolu bulunmuş. hangi site bilmiyorum. lakin level forumlarında okudum. bende oranın yalancısıyım walla
  • nasıl buluruz ki bu siteyi 2.50 den 2.60 a yaparız ondan sonra 2.0 çeviririz ama bilen yokmu bu sitenin istimini
  • o 2.60 için değil sadece 2.01 ve 2.50 için zaten kopya oyun çalıştırmaya da yaramıyor sadece bir kaç tane homebrew uygulamayı kapsıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Seb_gymn

psp de 2.60 da homebrew çalıştırma yolu bulunmuş. hangi site bilmiyorum. lakin level forumlarında okudum. bende oranın yalancısıyım walla
  • 2.50 upgrade ne oldu bilgisi olan arkadaşlar!!! bilgilendirelim birbirimizi.
  • YASAL DEĞİL BİLİORM ama bana birisi e-mailden 1.5 e nasıl oyun koyulduğunu anlatabilirmi?????
  • arkadaşlar bende psp aldım ve hiç bisi bilmiorum oyun nasıl yuklerim verisonu düşürttürdüm ve 2cb kartım var
  • arkadaşlar 2,xx tum versiyonları ilk once 2.71 e yukselteceksiniz sonrada direk 1,5 a düşüreceksiniz

1,5 da da devhook ve umd emilator ler le hafıza kartından oyun oynayabilirsiniz .. eyüpte dukkanım var gelebilirseniz burda da yardımcı olabilirim msn fmuratk@hotmail.com iso oyunlarını da internetten değişik sitelerden cekmek mumkun
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonalper

ORJİNAL PSP + ORJİNAL OYUN = 580 MİLYONNNNN
    ORJİNAL PSP = 500 MİLYON
    1GB HAFIZA KARTI = 160 MİLYON (ORJİNAL)
    512 MB HAFIZA KARTI = 85 MİLYON (ORJİNAL)
    NORMAL PSP= 400 + 80 = 480 MİLYON (BEYAZ VE SİYAH)

(TOPTAN FİYATLARINA PERAKENDE SİZE ÖZEL FİYATLAR) CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

JAPON ALPER

ATATÜRK BULVARI 76/4 KOÇBANK YANI ARMAĞAN PASAJI KIZILAY ANKARA
    0312 419 08 24

MSN MAİL: japonalperozen@hotmail.com

BOYLE KIMSE FIYAT WERMES CUNKU 2 CİGABAYT KART 125 MILYON VE MAKINA DAHİL 2 CİGABAYT KART 600 MİLYON BİR OYUN HEDİYELİ ORJİNAL OYUN EN PAHALISI 95 MİLYON BUNLARI9 SATAN YERLER MEVCUTTUR ONA GORE İZMİTTE ORNEK OYUNLAR İSE İSTANBULDA BU FIYATLARDA DUYURULUR

• kendisi nzapıyo zaten oyuna baslamadan once wıth save diye bi sey cıkıyo onu yes yaparsan save ıle ugrasmazsın...okay?
  • Arkadaşlar 1.5 la diğer versiyonların ne farkı var (okudugum kadarıyla 2 , 1.52 gibi)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.