1-ben psp ı bilgisayara bağladım biçimlendir dedim hiç bir şey kalmadı içinde bu oyunları koyduğum dosya yok mesela bunları nasıl yapıcam
2- .cso uzantılı oyun koyuyorum resmi falan müzikleri gözüküyor ama oyun açılmıyor bunun sebebi nedir
şimdiden teşekkürler
not:ilk olarak oyunu koydum olmadı biçimlendirme yaptım sonra şu an oyunu görmüyor
Biçimlendirme yaptıktan sonra dosyalar silinir.Tekrar PSP yi açıp Settings bölümünden "Format Memory Stick" dersen ana dosyalar tekrar gelir yerine.Sende .cso uzantılı oyunu iso klasörüne atarak açabilirsin. Eğer oyun açılmıyorsa versiyonunu ve oyunun ismini yazarsan ona göre bi çözüm söyleyebilirim.Eski versiyonlar yeni oyunları açmıyor çünkü. Bir de oyunun bozuk olma ihtimali var.
quote:
Orijinalden alıntı: Chimaerane
Biçimlendirme yaptıktan sonra dosyalar silinir.Tekrar PSP yi açıp Settings bölümünden "Format Memory Stick" dersen ana dosyalar tekrar gelir yerine.Sende .cso uzantılı oyunu iso klasörüne atarak açabilirsin. Eğer oyun açılmıyorsa versiyonunu ve oyunun ismini yazarsan ona göre bi çözüm söyleyebilirim.Eski versiyonlar yeni oyunları açmıyor çünkü. Bir de oyunun bozuk olma ihtimali var.
sanırım oyun bozuk başka bir cso uzantılı oyun indirdim açıldı teşşekürler bilgilendirme için