Şimdi Ara

Psp kartı görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psp 3004 16gb orjinal hafıza kartım war daha önceki gün oynuyordum küçük bi düştü ve şimdi memory stıck ısıgı sürekli yanıyor ama hafıza kartını görmüyor arada cıkarıp takında bi boş görünüyor bi dolu görünüyor dolu görününcede içindeki dosyaları açmıyor lütfen yardım!!

• lÜTFEN YARDIMMM
  • kardesim aynı mevzu bende de olmustu . buyuk ihtimal psp kart yuvası bozulmustur bn tamir ettirdim duzeldi . sn kartı baska bir pspde dene kartı goruyosa eger buyuk ihtimal pspnın kart yuvası pert . kolay gelsin .
  • Kaç paraya yapıyorlar ben sordum 60tl dedi bildiniz daha ucuza bir yer varmış güvenilir ?
  • ben psp yi okullar kapanmadan 1 ay önce aldım modeli 1004 eski ama çok iyi oyun çalıştırıodu
    sonra ben hiç tanımadığım bir yerde oyun yükletdim ve eve geldi tam psp yi açtım kartı okumuyor (daha önce hiç böle yapmadı) direk oyun yükletdiğim yere gitdim ve kartı okumuyor dedim adam kartı basılı tutdu ve okudu sende böle yap dedi bende öle yaptım ilk 1 saat öyle oynadım sonra oyunlar donmaya başladı en sonunda da görüntü gitti bir dahada okumadı şu an 3. gündayim buna bir cevap yazarsanın çook tşk ederim

Psp kartı görmüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.