Şimdi Ara

PSP Kendini kapatıyor... :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün psp imde pes 09 oynuyordum. Konami Cup yapmıştım.Knock uut şeklinde ilerledim ilerledim baya maç yaptım işte En son Final maçına geldim.

final maçınıda oynadım.maç bitti kazandım.. sevindiler kupayı falan gösterdi.Sonra siyah bi ekran çıktı bir süre öylece bekledi hiçbir tuşa basmadım sonra psp kendini kapadı.

PSP de mi sorun var acaba? yoksa oyun kopya diye mi kapattı psp yi.

saygılar

• Kupayı almışsın zaten.

(:
  • her oyunda yapıosa pil manyetiklerinde oksitlenme olduğu için olabilir.
  • yok her oyunda değil.Sadece pes 09 da bir kere yaptı bir daha kupayı aldım bu sefer yapmadı ama. ilginç Neden acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ufuk_XT

yok her oyunda değil.Sadece pes 09 da bir kere yaptı bir daha kupayı aldım bu sefer yapmadı ama. ilginç Neden acaba

Ufuk_XT selamlar,

PSP'yi bizden mi almıştın acaba? Bizimle ilgili bir konu açtığını hatırlıyorum sanki o yüzdne böyle bir şey sorma ihtiyacı hissetim. Eğer öyle ise lütfen bize ulaş kal sağlıcakla.
  • evet sizden almıştım.Yerinize bakırköye gelip ...

Psp demi bir sorun var acaba ?

quote:

Orjinalden alıntı: khalkedon

quote:

yok her oyunda değil.Sadece pes 09 da bir kere yaptı bir daha kupayı aldım bu sefer yapmadı ama. ilginç Neden acaba

Ufuk_XT selamlar,

PSP'yi bizden mi almıştın acaba? Bizimle ilgili bir konu açtığını hatırlıyorum sanki o yüzdne böyle bir şey sorma ihtiyacı hissetim. Eğer öyle ise lütfen bize ulaş kal sağlıcakla.

• quote:

evet sizden almıştım.Yerinize bakırköye gelip ...

quote:

quote:

Ufuk_XT selamlar,

Memory stick ile ilgili bir sorun gibi görünüyor, memory sticklerin en bilindik sorunudur kimi zaman belli belirsiz zamanlarda kendi kendine kapanabiliyor. Nadiren bu gbi sorunlu memory stickler olabiliyor.

İlleki de memory stickle ilgili de bir sorun olmayabiliyor, oyunla ilgili sorunlar da olabilyor. Memory stick'in de kırık çatlak ve etiketinde yırtılma vs. gibi şeyler yok ise yeni bir tanesiyle değiştirelim.

• psp full set 8 gb ne kadar???
  • Aynı sorun bende de oluyor nadiren.

Korkulacak birşey değil sanırım.

(:
  • quote:

quote:

evet sizden almıştım.Yerinize bakırköye gelip ...

quote:

quote:

Ufuk_XT selamlar,

Memory stick ile ilgili bir sorun gibi görünüyor, memory sticklerin en bilindik sorunudur kimi zaman belli belirsiz zamanlarda kendi kendine kapanabiliyor. Nadiren bu gbi sorunlu memory stickler olabiliyor.

İlleki de memory stickle ilgili de bir sorun olmayabiliyor, oyunla ilgili sorunlar da olabilyor. Memory stick'in de kırık çatlak ve etiketinde yırtılma vs. gibi şeyler yok ise yeni bir tanesiyle değiştirelim.

Yalnız ben Memory Stcik i sizden almamıştım. Orjinal almıştım.ŞU ana kadar sadece 1 kere yaptı.ama oda tekrar aynı maçı yapınca bir daha yapmadı.Arkadaşlarıma sordum Oyun dosyaları ile ilgili olabilirler dedi ama siz daha iyisini bilirisiniz tabiki...

• Head'in dediği gibi zaman zaman bu gibi durumlar yaşanabilir dert etmemeniz gerekir, bırakın taklit memory stick'i orjinal memory stick'te de yapabilir. Fakat bunu sık sık rahatsız edici boyutlarda yapıyorsa bir sorun var demektir.

Ufuk_XT eğer seninki de bu derece rahatsız edici boyutlardaysa hemen değiştir kartını, istersen bir de bize getir birliklte bakalım. VSH menü ayarlarını değiştrimiş olabilrsin belki de yanlışlıkla değiştirilebilyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 13 Ocak 2009; 0:42:31 >
  • Khalkedon (Serbülent ve levent abi İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. VSH ayarlarını burdan yazayım size bir anormal durum var mı yok mu yazarsanız memnun olurum...

M33 VHS MENU

CPU CLOCK XMB : DEFAULT
    CPU CLOCK GAME : DEFAULT
    USB DEVİCE : Memory Stick
    UMD İSO MODE : SONY NP 9660
    İSO VİDEO MOUNT : NONE

ayarlar bu şekilde.

quote:

Head'in dediği gibi zaman zaman bu gibi durumlar yaşanabilir dert etmemeniz gerekir, bırakın taklit memory stick'i orjinal memory stick'te de yapabilir. Fakat bunu sık sık rahatsız edici boyutlarda yapıyorsa bir sorun var demektir.

Ufuk_XT eğer seninki de bu derece rahatsız edici boyutlardaysa hemen değiştir kartını, istersen bir de bize getir birliklte bakalım. VSH menü ayarlarını değiştrimiş olabilrsin belki de yanlışlıkla değiştirilebilyor genelde.

• quote:

Khalkedon (Serbülent ve levent abi İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. VSH ayarlarını burdan yazayım size bir anormal durum var mı yok mu yazarsanız memnun olurum...

M33 VHS MENU

CPU CLOCK XMB : DEFAULT
    CPU CLOCK GAME : DEFAULT
    USB DEVİCE : Memory Stick
    UMD İSO MODE : SONY NP 9660
    İSO VİDEO MOUNT : NONE

ayarlar bu şekilde.

quote:

Head'in dediği gibi zaman zaman bu gibi durumlar yaşanabilir dert etmemeniz gerekir, bırakın taklit memory stick'i orjinal memory stick'te de yapabilir. Fakat bunu sık sık rahatsız edici boyutlarda yapıyorsa bir sorun var demektir.

Ne demek biz teşekkür ederiz, sağ olasın.

Ayarlar doğrudur Ufuk, bu şekilde kalsın değiştirme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 13 Ocak 2009; 1:12:21 >

• Teşekkür ederim tekrardan.

az önce psp nin formatlarına uygun bir film attım ama '' The Daha type is Not Supported '' Dedi açmadı hata verdi.

filmin simgesinin üstüne gelince ise Unsupported Data diyor..

Bunun hafıza kartıyla bir alakası yoksa Nereye yanlış yapılmış olabiirki
  • quote:

VSH menü ayarlarını değiştrimiş olabilrsin belki de yanlışlıkla değiştirilebilyor genelde.

Başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim. Benim VSH Menüm Selecte basar basmaz açılıyor. Basılı tutmaya gerek yok. Montumun cebinden çıkarırken Select'e basmışım. O anda yanlışlıkla sağ çekilmiş. CPU Speed yerlere inmiş benim. Ekran titremeye başladı. Menü öyle yavaşladı ki. Hatta takıldı sonra. Kapayamadım aleti. Pilini çıkarmak zorunda kaldım. Taktım yine aynı sorun oldu. Üçüncüye VSH menüye baktım çiftli rakamlara düşmüş CPU Speed Default yapana kadar uğraştım biraz (Aşağı 1 kez dokunsam 5 kez iniyordu ama tutturdum ) ama düzeldiğinde çok rahatladım. Bayağı yusuflamıştım. Alınalı daha 2-3 hafta olmuştu.

Eskişehirli'den selamlar abi

• khalkedon da psp full set ne kadar bilen yok mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.