Şimdi Ara

PSP'ler hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir PSP satın almak istiyorum ama bir sorunum var.
    Bu sitede ve diğerlerinde gördüm ki birçok kişi PSP sini satmak istiyor ve bunların çoğu da ya yeni alıp 1-2 hafta kullananlar ya da hiç kullanmamış olanlar. Bu cihazın bu kadar çok satılmasının sebebi yeterince verimli bir cihaz olmaması mıdır yoksa bu satışlarım amacı ticari midir ?
    Anladığım kadarıyla bu cihazda oynanabilecek oyunların ve seyredeilebilecek filmlerin sayısı oldukça kısıtlı.
    Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mıdır ?
    Tesekkurler...

• Ben bildiğim kadarıyla konuşayım. Şimdi psp'lerde kopya oyun oynayabilmek için versiyonun 1.5 olması gerekiyor. 1.5 dışında olanlar kopya isoları çalıştıramıyor. Tam emin değilim ama sanırım olay bu. Çünkü satılan psp'lerin nerdeyse tümü firmware'i 1.5 dışında olanlar. Haliyle tek bir oyun için 80-90 ytl vermek pek mantıklı olmuyor.
  • BU KONUNUN YERİ BURASI DEĞİL
  • arkadaşım bendede psp vardı cihaz bir kere yeterince tatmin ediyor seni ama şunu söyleyeyim çok seyahat eden birisiysen al yoksa cihaz hiç bir işine yaramıyor evdede haliylen bilgisayar varken psp'ylen oynamak komik geliyor benden sana tavsiye çok seyahat eden birisiysen bu cihazı al diğer türlü almanı tavsiye etmem
  • peki PSP de PS2 kadar bir oyun çeşitliliği var mı ?
    bi de her istediğim divx'i bu cihazda seyredebiliyor muyum ?
  • var ama yeri burası değil arkadaşın da dediği gibi.Sırf psp için ayrılan konu başlığı var,ordan araştırırsan sorularına cevap bulacaksın...
  • Teşekkürler,

kolay gelsin herkese...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.