Merhaba arkadaşlar,bu PSP lerde internete girince nasıl yazı yazılıyor ? Dokunmatik tuşlar falan mı çıkıyo ? Nasıl oluyor ?
klavye bağlaman lazım
Hee dokunmatik tuşlar çıkıyor.
bir yerden klavye açılıyordu.arkadaşın psp den bağlanmıştık.tuşlara basmayı dene,elbet birinden klavye çıkar.
klavye çıkıyor ekranda yçn tuşlarıyla üstüne gelip x tuşuna basıyorusn
İşte kafayı yiyorum böyle yazı görünce Bir kere insan düşünür alet Slide tasarım değil Mutli-Touch screen yok. O zaman ne olucak ekrana harfler gelicek x tuşuyla harfi seçiceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: Infectus
herkes doğuştan öğrenmiyor herşeyi çok bilmişlik yapmanın bir manası yok
pspnin altından bi tane klavye çıkıcak ek donanım gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Speed_Passion
quote:
Bilmek başka zeka başka. Ben de hayatımda hiç PSP ile yazı yazmadım ama dokunmatik ekranı olmayan aletin iman gücüyle dokunmatik tuşlar çıkartacak hali yok.
psp hakkında hiç bir bilgisi yok belki nerden biliyorsun dokunmatik olmadığını bilse böyle bir konu açmazdı zaten
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Speed_Passion
quote:
Bilmek başka zeka başka. Ben de hayatımda hiç PSP ile yazı yazmadım ama dokunmatik ekranı olmayan aletin iman gücüyle dokunmatik tuşlar çıkartacak hali yok.
Dokunmatik olmadığını nasıl bilmiyor ya? Konu açmış, belli ki ilgileniyor PSP ile. Hadi bilmiyor ekranın dokunmatik olmadığını. 30 saniyede açıp Google'dan bakmak varken niye buraya konu açıyor. Canı hemen görmek yerine cevap beklemek mi istiyor?
orasını ona soracaksın çoğu kişi google yerine bu forumu tercih ediyor
ukalalık taslamayın işte. adam bilmiyor sormuş. bilse sormazdı. bütün elektronik aletlerin tüm özelliklerini bilmek bir yetenek değildir.