Şimdi Ara

psp mi ipod touch mı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
7.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bide şu var PSP'nin ses kalitesi iyi değil ama hoparlör kalitesi genellikle kulaklıkla dinlediğimiz için kulaklık ne kadar kaliteliyse seste o kadar iyi demektir yani sesi dışarı vermiceksen PSP İPOD'dan pekte farklı sayılmaz.Eğer illakide sesi dışardan dinlicem diyeceksenki genellikle ev ortamında dinlenilir ya da okul gibi yerlerde PSP'ye TRİPOD al ya da hoparlör güçlendirici bazı aparatlar var onlardan al 20-25 lira civarındadır GG'de vardı çünkü tabii senin kararın daha önemli biz sadece olankları söylüyoruz.
  • teşekkürler verdiğiniz seçenekler için
  • ı podtan kısa bi süre sonra bıkarsın,

psp den daha uzun bi süre sonra bıkarsın, benim kendi görüşüm ikiside uzun süreli aletler diyil ps2 xbox360 gibi konsollar gibi,

şimdi bu karşılaştırma ne alaka demeyin bi xbox360 aldım 1 sene kullandım ve satarken icim gitti resmen,
    psp aldım 2 ay takıldım, hic düşünmeden sattım, ömür boyu kullancam diyip 0 alan kuzenim bile 8 ay kullanıp sattı...

Yani diyeceğim 2.el fat bi psp al ucuza 150 ytl ye falan, kullan bıkınca satarsın... kullandığın yanına fazlasıyla kar kalır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: american_camaro

ı podtan kısa bi süre sonra bıkarsın,

psp den daha uzun bi süre sonra bıkarsın, benim kendi görüşüm ikiside uzun süreli aletler diyil ps2 xbox360 gibi konsollar gibi,

şimdi bu karşılaştırma ne alaka demeyin bi xbox360 aldım 1 sene kullandım ve satarken icim gitti resmen,
    psp aldım 2 ay takıldım, hic düşünmeden sattım, ömür boyu kullancam diyip 0 alan kuzenim bile 8 ay kullanıp sattı...

Yani diyeceğim 2.el fat bi psp al ucuza 150 ytl ye falan, kullan bıkınca satarsın... kullandığın yanına fazlasıyla kar kalır...

Arkadaşım bıkman normal sonuçta XBOX almışsın bide PSP'den bıkmıcan.Sanırım genellikle evde takılıyorsun arkadaşlar unutmayalım evde çok takılacaksak PSP almak mantıksız XBOX ya da PS3 ya da Bilgisayar alın evde takılıyorsanız eğer gezmeyi çok seviyorsanız veya okulda,üniversitede okuyorsanız yani sürekli aktif haldeyseniz hiç düşünmeden PSP alın bide bu yönden bakın olyaya.

• quote:

Orjinalden alıntı: cırık

quote:

Orjinalden alıntı: american_camaro

ı podtan kısa bi süre sonra bıkarsın,

Arkadaşım bıkman normal sonuçta XBOX almışsın bide PSP'den bıkmıcan.Sanırım genellikle evde takılıyorsun arkadaşlar unutmayalım evde çok takılacaksak PSP almak mantıksız XBOX ya da PS3 ya da Bilgisayar alın evde takılıyorsanız eğer gezmeyi çok seviyorsanız veya okulda,üniversitede okuyorsanız yani sürekli aktif haldeyseniz hiç düşünmeden PSP alın bide bu yönden bakın olyaya.

kesinlikle katılıyorum evde takılıcaksanız psp almak boşuna özellikle üniversite öğrencisiyseniz yani çok yolculuk yapıyosanız veya okul ev arası uzaksa ksinlikle psp diğer türlü alın adam akıllı konsol evde takılın rahat rahat..

• quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Başka Bi Topicde Daha Yazmıştım.

İnternet Ve Müzik İçin İpod Touch

Neden : İpod Touch Dokunmatik Ekran Olduğu için İnternette Gezinmek Forumlara Yazı Yazmak Maillere Bakmak Çok Daha Kolay Ve Hızlı. Müzik içinse İpod Zaten Söze Ne Gerek Var

Oyun Ve Film İçin PSP

Neden : PSP Oyun Konsoludur Ve Şuan Oyun Grafikleri Ve Oynanabilirlik Açısından PSP'den Daha Üstün Bir Alet Yok. Filmler İçin İse Ekranı ve Ekran Parlaklığı Çok Güzel Geniş Ekran Ve Çözünürlük Tam Bir Film Keyfi Yaşatıyor. İpod TouchLa Kıyaslanamaz Bile.

Dışardan Bi Başkası Bu Kadar Yardımcı Olabilir. Yani Kimse Sizin Yerinize Karar Verip Touch Al Yada PSP Al Dememeli...

Sizin İçin Hangi Özelliğin Daha Önemli Olduğuna Kara Verip Ona Göre Almanız Lazım.

net cevap için teşekkürler. ben de kararsız kalmıştım

• bende ikiside var internet ve müzikte psp touchın tırnağı bile olamaz özellikle müzikte ses kalitesi acayip fark ediyor ki cx300 de test ettim ikisinide ama oyun bakımından her zaman psp filmdede çok fark yok ama pspnin kavraması daha iyi ve ekranı daha büyük olduğu için daha keyifli izleniyor
  • arkadaşlar bazılarınız yanlışanlamış sanırım bende psp slim war saten diyorum ki acaba satıp üstüne para koyup ipod touch mı alsam

ama yorumlara ve katkılarınıza çok teşekkür ederim
  • Pspyi bırakma bence.Oyun insanı pek sıkmaz ne de olsa.
  • Oyun için PSP Iphone dan çok daha ileri. En azından kontroller çok daha gelişmiş. Ancak bunun dışında her şeyde Iphone (Ipod Touch arasında sadece Telefon Modülü farkı var zaten) PSP den çok daha iyi. İnternet konusunda PSP zaten çok kötü. Browser, mail, msn gibi konularda Iphone rahatça geçer PSP yi. Müzik konusunda zaten kendini kanıtlamış Iphone. Bunu tartışmaya bile gerek yok. Ekran olarakta PSP den çok daha üstün ve kaliteli bir ekranı var. Tazeleme hızı renk kalitesi kontrast ve pil dayanma süresi ile video konusunda kesinlikle Iphone. Bunun dışında da zilyon tane uygulamada yanınıza kar. Dokunmatik ekranın nimetlerinide unutmamak lazım.

Not: İki alette var bende. Bu sayede kıyaslama yapabiliyorum. Kullanmadan yada ikisinede sahip olmadan kıyaslama yapanlarla karıştırmayın.
  • çok teşekkürler kardeşim burda saten konusu olan ipod touch tı iphone deil ama saten demişin sadece telefon farkı war diye sana we herkese teşekküğr ederim yardımlarınız için artık oyun oynama isteğim azaldığını hissederek bole bi atılımda buluncam sanırım ama biraz birikim yapcaz artık bide araştırma :D

teşekkürler
  • bende senin gibiydim kararsızdım ama şimdi psp almaya karar verdim sanada alderim
  • Ben baya inceledim bu ikisini ve ikisinide aldım ama incelemek gerekirse

1-Müzik dinlemek için tartışmasız ipod tabiki
    2-Film vs seyretmek için pspnin kocaman ekranı herşeyi ifade ediyordur sanırım
    3-Wireless için kesinlikle bu iki alet arasından seçmek gerekirse ipod touch internet için kesinlikle ipod touch
  • Arkadaşın sorusuna gelince eğer oyun ve film içinse bence psp çünkü ipod ile sadece hava atarsın çevrene. En basit olarak ipod touch ile video arka arkaya oynamıyor bile. Piyasadaki en dandik mp4 player da bu özellik mevcut. Aslında sıkı bir psp kullanıcısıyım ama iki hafta önce ipod touch 8 gb aldım. Sadece kendi pc'im ile senkronize oluyor. Başka pc'ye taktığın zaman itunes herşeyi siliyor. Gerçi daha jailbrake yapmadım....
  • sadece oyun oynamak istiyorsan Psp sana yetecek bir alettir ... ama hem oyun oynayıp hemde kaliteli muzik video ve internet istiyorsan İpod Touch u tek geçerim ... ipodu jailbreak yaparsan ve paralı oyunların craklilerini bulursan ( ki çok kolay bulmak ) çok sağlam oyunları bedavaya indirebilirsin ...ve de verdiğin paraya kesinlikle değen bir alet
  • garip hadı müzik de ipod ii ola bilir ama internet de nasıl ii oluyor anlamadım _? ayrıca psp ekran daha büyük olduğu için bence film falan seyretmek daha güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

garip hadı müzik de ipod ii ola bilir ama internet de nasıl ii oluyor anlamadım _? ayrıca psp ekran daha büyük olduğu için bence film falan seyretmek daha güzel

ben pspyi internet özelliği için aldım. aldığıma pişman oldum. fazla oyun oynayan biri değilim. pspden msne girmek işkence. Zaten çoğu siteyi; yok flash var yok java var diyip açmıo geri kalanlarında da çok yavaş. keşke almasaydım diyorum şimdiye en azından n95 vs. alırdım hiç değilse işime daha çok yarardı

• Yukarıda arkadaşlar yeterince açıklamışlar zaten.
    Bana sorarsan Apple'ın hiç bi ürününe para vermem derim ama yönlendirme amaçlı tavsiyeler istiyosan alacağın şeyi hangi şartlar altında ve ne amaçla kullanacağın önemli.

Fiyatları her ne kadar ortada olsa da,
    Üstüne ağırlık yapmasın,cebinde rahatça taşınsın istiyorsan ,multimedia cihazı olsun bir de havam olsun diyosan Iphone ya da Touch her neyse işte onu al.Artık ITunes'la uğraşırsın
    Oyun oynamak öncelikli hedef ise psp al.

Eğer paran varsa hepsini al ve birbirleriyle de kıyaslama çünkü hepsi farklı işler için üretilimiş cihazlar.

Dip Not:
    Apple şirketi yaptığı bi duyuruda IpodTouch ve Iphone un online mağazasında diğer taşınabilir konsollardan DS'in 3 katı ve PSP'nin 5 katı oyun ve uygulamadan oluşan bir kütüphaneye sahip olduğunu belirtmiş.
    Sadece gülüyorum...
    Apple şirketi reklam-pazarlama yönünden bizim Turkcell'e çok benziyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 9 Mart 2009; 1:07:03 >

• bi kaç ay önce aldım bende psp300 açıkcası internet olayı biraz işkence arkadaşlarında dediği gibi ipod touch da nasıl bilmiyorum ama.... Müzik olayıda çok iyi değil pspde ses seviyesi kesmedi beni açıkcası...

Bence netbook al küçükük hafif alet onlarda atarsın çantaya götürürsün
  • ipod touch
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.