Şimdi Ara

psp mi ipod touch mı?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
7.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni psp ye aday baya güzel alete benziyor..

psp mi ipod touch mı??
  • yhaaa film izler oyun oynarsın da o psp konsolundaki zevki çıkmaz ne Iphone ne Ipod touch sn psp yle devam et blader
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.cans

yhaaa film izler oyun oynarsın da o psp konsolundaki zevki çıkmaz ne Iphone ne Ipod touch sn psp yle devam et blader

psp de baya güzel ama teklonojiyi geri çevirmeyelim ipod touch da baya güzel çok fazla özelliği var bana dokunmatik ekranı ve hassas ayarları cazip geliyor
  • iki alet bende var ikiside birbirinden gzl ikisininde kendi aralarında üstün özellikleri var
    senin kullanım amacına göre değişir
    ipodtouchta internet psp nin 100 katı daha hızlı ve forum vb sayfalarda sayfanın anasını ağlatmıo
    bence al touch ı
    interneti gayet hızlı laptoptan wireless a girmen le aynı şey hızları aynı bence çok az fark var
    oyunları gayet gzl ama jailbreak yapman gerek yoksa az sayıda ve paralılar kadar gzl olmayan free oyun var bi süre sonra sıkıo
    ya parayla oyun al yada jailbreak yaptır
    almanı öneririm çok iyi alet
  • Psp oyun ve geniş ekran olarak daha iyi bence.Sadece internette cok kullanıslı degıl.Fiyat olarakta Ipod Touch'ın yarı fıyatına.
  • PSP Touch Yapılması zor değil kanımca. Sadece yapmıyorlar. Bir başka satış stratejisi.
  • Ya şimdi psp almayı düşünüyodum bunları okuyunca hepten kafam karıştı..

Müzik performansı çok mu kötü bu aletin??

Pili kaç saat gidiyor videoda ve oyunda??
  • Ya dostum pili falan gayet iyi gidiyor. Müzikte dinlersin. iPod Touch ta bulamıcaın birçok muhteşem özelliğide bulursun PSP'de. Bence kesinlikle PSP almalısın..
  • bana kalırsa bırak psp dursun ipod touch dan vazge. sadece müzik ve interet için okadar para verilmez bi alete. eğer internet müzik filim vs için iyi bşi arıyosan ve yanında 10 inç boyunda bir çanta taşıma imkannın varsa asus eee pc 900 al. ben aldım çok ta memnunum. oyun konusunda çok fazla yüklenemiyorum ama filim müzik internet vs gibi konularda tüm cihazlardan üstün. 8.9 inçlik ekranı herşeye fazlasıyla yetiyo. pili de psp ye denk sayılır. bazen psp yi eee pc ye usb ile bağlayıp onun elkranından oynuyorum süper oluyo:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Başka Bi Topicde Daha Yazmıştım.

İnternet Ve Müzik İçin İpod Touch

Neden : İpod Touch Dokunmatik Ekran Olduğu için İnternette Gezinmek Forumlara Yazı Yazmak Maillere Bakmak Çok Daha Kolay Ve Hızlı. Müzik içinse İpod Zaten Söze Ne Gerek Var

Oyun Ve Film İçin PSP

Neden : PSP Oyun Konsoludur Ve Şuan Oyun Grafikleri Ve Oynanabilirlik Açısından PSP'den Daha Üstün Bir Alet Yok. Filmler İçin İse Ekranı ve Ekran Parlaklığı Çok Güzel Geniş Ekran Ve Çözünürlük Tam Bir Film Keyfi Yaşatıyor. İpod TouchLa Kıyaslanamaz Bile.

Dışardan Bi Başkası Bu Kadar Yardımcı Olabilir. Yani Kimse Sizin Yerinize Karar Verip Touch Al Yada PSP Al Dememeli...

Sizin İçin Hangi Özelliğin Daha Önemli Olduğuna Kara Verip Ona Göre Almanız Lazım.

Altına da imzamı atarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Başka Bi Topicde Daha Yazmıştım.

İnternet Ve Müzik İçin İpod Touch

Neden : İpod Touch Dokunmatik Ekran Olduğu için İnternette Gezinmek Forumlara Yazı Yazmak Maillere Bakmak Çok Daha Kolay Ve Hızlı. Müzik içinse İpod Zaten Söze Ne Gerek Var

Oyun Ve Film İçin PSP

Neden : PSP Oyun Konsoludur Ve Şuan Oyun Grafikleri Ve Oynanabilirlik Açısından PSP'den Daha Üstün Bir Alet Yok. Filmler İçin İse Ekranı ve Ekran Parlaklığı Çok Güzel Geniş Ekran Ve Çözünürlük Tam Bir Film Keyfi Yaşatıyor. İpod TouchLa Kıyaslanamaz Bile.

Dışardan Bi Başkası Bu Kadar Yardımcı Olabilir. Yani Kimse Sizin Yerinize Karar Verip Touch Al Yada PSP Al Dememeli...

Sizin İçin Hangi Özelliğin Daha Önemli Olduğuna Kara Verip Ona Göre Almanız Lazım.

İpod touch ve psp fat sahibi birisi olarak;

internet için kesinlikle ipod, çok pratik, notebooklardan bile pratik

film için ipod , benim psp fat olduğu için ekranı 3000lerden daha kötü, ama arada çok fark var,
    psp mi aldığımda bi ekran nasıl bundan kaliteli olabilir ki demiştim,ama daha sonra ipodu aldığımda farkettimki ben ipodun ekranı rakipsiz, ben öyle ekran görmedim, fat psplerin ekranının tepki süresi uzun, filmlerde hissediliyor,hem ipodun ufak boyutlarına rağmen ekran boyutları birbirine yakın

müzik için psp, ipodun touch modelinin ses kalitesi vasat, psp kesinlikle daha kaliteli (aynı kulaklıkla da denenmiştir), ama ipodu eline alıp menülerinde gezinmek sana o farkı unutturuyor

oyun için zaten psp, gerçi yeni ipod touchlarda oyunda var galiba, benimki ilk çıkandan, ama rahat olacağını düşünmüyorum dokunmatik ekran ve oyunun

sonuç olarak ipod touch hiçbir açıdan çok başarılı bi alet olmamasına rağmen o arayüzü, o menülerin akıcılığı, o kullanılabilirliği cihazı rakipsiz yapıyor
    çıkalı 2 yıl oldu ama hala üzerine alet yapılamadı, her insan evladının en azından birkere eline alıp "vayanasını" demesi gerekiyor

• ben internet için psp almıştım çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım. çok sinirlendim . içimden pspyi duvara fırlatmak az geçmedi. bir süre sonra maillere bile bakamaz duruma geldi psp. sonra sadece oyunlarını kullanır oldum. müzik dinlediğim sayılıdır. 3-5 kere dışarı çıktığımda kullanmışımdır. geçenlerde sattım üstümden yük kalkmış gibi oldu iyice araştırmadan almamak lazımmış sonra insanın elinde patlayınca kendine çok kızıyor... ipod touch araştırıyorum şuan sadece internet için kullanacağım için en ucuz ve en etkili ürünü arıyorum. apple shop'a filan gidicem deneceğim almada önce.buda elimde patlarsa bende duvarda patlatırım gibime geliyor. psp internet için havada kalmış. daha önceden de dediğim gibi sony psp'ye wifiyi denemek için koydu. ben bunu düşünüyorum. ne maillere bakıyor ne doğru düzgün site açıyor. hızını desen çok yavaş. ön bellek kısmı var oda max 2056 kb.

• herkes custom firmware kullandığına göre belirtmekte fayda var geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bu homebrew browser ön bellek hatasını ortadan kaldırıyor.
    Uygulama internet için psp nin flash ının bütün boş kısmını internet için önbellek olarak kullanabiliyor.bu hafıza slim modelinde (hani şu 64 MB olayından ötürü) 2 katına çıkıyor.
    ismi Netfront Internet Browser Beta 3 burdan indirilebilir:
    http://dl.qj.net/Netfront-Internet-Browser-Beta-3/pg/49/fid/26830/catid/151
    Psp/Game game klasörüne kopyalayın.

hatta programı yayınlayan arkadaşların kendi yaptığı açıklamayı da yazayım:
    ---------
    P86 Takımı'ndan Netfront Internet Gezgini Ekstra RAM Modu...
    Bu mod sayesinde PSP Slim'inizin veya Fat'inizin
    kullanılmayan RAM'ini kullanarak;
    -Flash oyun yada program açarken yaşadığınız bellek yetersiz probleminden
    kurtulacaksınız. Online Flash Oyunlar da bile problem çıkarmıyor.
    -Sayfalar daha hızlı açılacak ve internette daha hızlı surf yapabileceksiniz.
    -Arkaplanda RAMi işgal eden bir XMB artık olmayacak. Bu browser bağımsız çalışacak.
    "Slim'de 64 MB RAM ve Fat'te 32 MB RAM kullanımını sağlar..."

Unutmadan şunu da belirteyim. Netfront Internet Tarayıcısı sizin normalde de kullandığınız(Network>Internet Browser) tarayıcının resmi adıdır...
    ----------

Not:Programı yazan arkadaşların pspciyiz.biz sitesindeki P86 takımı olduğunu belirtmekte fayda var.
    Bu program, aynı takımın daha önce yayınladığı java emülatörüyle çalışan opera browserı değil.
    Psp nin kendi browser ıyla aynı arayüze ve görüntüye sahip olması nedeniyle programa bu ismi seçmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 23 Nisan 2009; 15:17:02 >

• Bu programı bende indirdim wzzik ama hiç kullanmadım. İlk başta büyük hayal kırıklığına uğrayınca bütün hevesim kaçmıştı. Bilgilendirmen için teşekkürker. Programı yayınlayanın dediğine göre PSP' de flash oyunlar oynanabiliyormuş. Bu konuda emin değilim. Orjinal browser flash ve java script desteklemiyor çünkü. Onun içinde program geliştirildimi bilmiyorum ama aramıştım zamanında baya ama bulamamıştım...
  • - İnternete girmek için en iyi mobil cihaz iPod Touch (iPhone ile beraber). Multi-Touch ekranla internete girmek çok rahat ve keyifli. PSP çok gerisinde kalıyor iPod Touch'ın. Dokunmatik ekran sayesinde sanal klavyeye sahip olması da çok iyi gerek internette gerekse MSN'de yazmak için. Ayrıca Youtube'tan video izleyip indirebilirsiniz de iPod Touch ile.
    - iPod Touch'ın kullandığı iPhone OS çok güzel bir arayüze ve zengin program desteğine sahip, cihazdan sıkılmamak için önemli bir etken. Accelerometer ve dokunmatik ekran ile keyifli uygulamalar, işe yarayan programlar kullanabiliyorsunuz... Dokunmatik ekran avantajı ile piyano, gitar, bateri çalma uygulamalarını da kullanabilirsiniz, bilgisayarınızı yönetebileceğiniz program da, kaliteli sesli sözlükler de, ofis programları da... Yapabileceğiniz şeyler çok çeşitli, sürekli yenileri çıkıyor ve onbinlerce bulabiliyorsunuz.
    - Müzik, video performansı ve taşıma rahatlığı olarak: Ses çıkışı, müzik dinleme süresinin uzunluğu olarak iPod Touch önde, albüm kapaklarını parmağınızla kaydırarak gezmek (cover flow) hoş bir duygu. Video içinse; PSP'nin ekranı iPod Touch'tan daha yüksek çözünürlüğe sahip olmasa da daha büyük (3.5" - 4.3") ama o avantajı taşıma konusunda sıkıntı yaratıyor, PSP Slim'i pantolonun cebine koyup gezdirmek pek mümkün değil ama iPod Touch cepte pek belli olmuyor bile, 8 mm kalınlığında zaten.
    - Ve tabii ki ön plana çıkan yön: Oyun... PSP, oyun konsolu olduğu için daha iyi grafikli ve daha kaliteli oyunları var tabii ki. iPod Touch'la da oyun konsolu olmamasına rağmen güzel, keyifli oyunlar oynamak mümkün, Accelerometer ve dokunmatik ekranın sağladığı avantajları fazlasıyla kullanıyor.

İki cihazı da kullandım/kullanıyorum, birini alma hakkım olsaydı iPod Touch'ı tercih ederdim. Sizin de tercihinize kalmış hangisini alacağınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 26 Nisan 2009; 18:57:55 >

• bana film felan oynatmak bide boş zamanlarımı geçirmek için bi alet lazım bu ikisinden birini düşünüyorum
    1.bataryası bunlardan hangisinin iyidir ve dayanıklıdır sürekli şarja
    2.bulunduğum yerde bilgisayar olmayacak. i touch a film atmak için illa i tunes mu lazım. bide bunların filmleri yaklaşık kaç mb dır. 16 gb a kaç film oyun uygulama atarız touch da.
    internet felan önemli değil oyun olsa fena olmaz ama taşınabilir olması daha önemli. dediğim gibi bilgisayar da yok kişisel olarak kullanabileceğim. sizce hangisini almalıyım?
  • Arkadaslar her iki aletede Sahip biri olarak sunu soyleyebilirim ipod touch cok ozel interneti abartisiz pc kadar hizli, dokunmatik ekran cok hassas ve mukemmel. Bir arkadasinda dedigi gibi her insan evladinin edinmesi gerek bu aleti paraniz yeterse kesinlikle iphone alin, amac sadece oyun performansi ise kesi likle psp, filmde cok fazla fark yok pspnin ekrani daha buyuk ama tercih sebebi kilacak kadar degil bence. Muzik kalitesi olarak tartismasiz ipod ama saglam kulaklikla cx300 gibi pspde is gorur. Yeni cikacak cok saglam oyunlar pspnin oyun konusundaki ustunlugunu belirginlestiriyor. Ama ipodun mukemmel dokunmatik ekraninda piyano calmak eglenceli oyunlar oynamakta mumkun jailbreak yapinca oynayacak pek cok basit ama keyifli oyun mevcut. Neticede bbr arkadasimiz cok iyi ozetlemis bende kendimce ozeti ve genisleterek biseyler yazmaya calistim.
  • Pspyle internete girmek iskence ama yeni psn arayuzuyle cogu oyunda kaliteli lagsiz online oyun imkani sunuyor bu cok onemli bir ozellik yeni gelecek motorstorm oyunundan umitliyim ben bu konuda. Dusuncelerinizi cok basite indirgeyerek sorun kendinize: internet ve karizmami yoksa gercek oyun zevkimi.
  • İkisini karşılaştırmak çok dogru değil aslında hepsinin +ları war kendine göre fakat dışardan bakıldıgında psp her türlü daha cazip geliyo en azından bi mcdonalds burgerking vs vs yerlere gidip pspyi cıkardıgında herkes dönüp seni izliyo bu dahi yetio insana
    Bu arada pspnin interneti çok fazla eleştirmişler pspde wiraless olmasının asıl sebebi versiyon güncellemelerini saglamak ws maillere bakmak ve msn girmek içinde bence gayet yeterli,ki bu forumada sorunsuz giriyorum ben tek kötü yanı flash ws sorunları videoları programsız izleyememek falan ama 300-400liralık alettende istenilenden fazlasını bile veriyor şu haliyle ve müzik içinde öyle çok geri bi alet değil haporlörleri biraz sessiz ama tiz ve net ses cıkıyo ki zaten haporlorden müzik dinleyen kaç kişi warki evde pc war tv war tutupta pspdenmi şarkı dinliosunuz philipsin üst kalite kulaklıklarıyla gayette güzel şarkı dinliorm ben filmde ise tekrardan tartışmasız psp 16:9 olması çok büyük bi avantaj.
    Yinede bende para bol ve oyunla filmle işim olmaz müzik dinlerim ve bana internette gönül rahatlıgıyla gezmek surf yapmak lazım gerisi hikaye diosan touchda güzel alet ama onu alıcagına n96 veya iphone almanı tavsiye ederim

• Bu konuda bende çok kafa yordum,
    Tecrübelerimi ve gözlemlediklerimi paylaşmak isterim.

OYUN;
    Oyun oynamaktan cidden bıktıysan PSP'yi sat.
    Apple'ın taşınabilir cihazlarını aldığın takdirde oyun hayatına güle güle dersin bunu unutma.
    Güzel oyunlar var. Özellikle online oyunlar cezbedici ancak PSP ile "ekranlı playstation joysticikine" sahipken bundan vazgeçip, dokunmatik bir aletle oynamaya çalıştığında zerre keyif vermeyecektir. Bu konuda şiddetle uyarıyorum seni, almadan önce aklında bulunsun.
    MÜZİK VIDEO FILM;
    Müzik keyfini PSP'de yaşayamıyorum. Apple cihazlarının ses ve menülerin kullanımı, parça geçişleri vs. hertürlü açıdan çok daha iyi ve kullanışlı.
    Film ve Video izlemek PSP'de keyifli, yolculuklarda beni çok oyaladı sağolsun.
    900$lık apple cihazlarının tek avantajı internet arayüzünün kullanılmasıyla multimedya desteğinin taze tutulması, ekstra codec yüklemeden video indirebilmek. Cihazın kendi güncellemeleriyle günümüze uyarlanabilmesi bir adım öne geçiriyor diyebiliriz.
    İNTERNET;
    Psp ile internete girmek fantaziden başka birşey değil. Yazı yazmak bir işkence.
    Iphone ise internet konusunda değil PSP, piyasadaki tüm cihazlardan daha kullanışlı.
    parmak ile sayfa kaydırma, zoom, yazı seçenekleri ile bir devrim yarattı, gerçekten hayallerinizde bile daha iyisini kurgulayamazdık dersiniz.

psp mi ipod touch mı??

psp mi ipod touch mı??

Multimedya desteği, dahili hafızanın büyüklüğü, indirlebilecek sayısız dosya, İnteraktif bir kişiliği olan bu Apple cihazlar mp4 player yada telefondan ziyade, yeni nesil cep bilgisayarlarının adıdır diyebiliriz.
    Genelleme yaparsak fiyat performans olarak PSP.
    Ancak multimedya, esneklik, geniş içeriği ile Ipod touch ve Iphone'u öne çıkıyor.

Ancak şimdi söyleyeceğime dikkat edin.
    Türkiye piyasasını düşünürsek hem bu cihazları pahalıya alıyoruz. Birde internetede astronomik paralar veriyoruz.
    bir GSM şirketinin 0-10mb arası kullanım adıyla, yani ilk bağlanır bağlanmaz 2TL ile interneti ücretlendiriyor olması, Türk insanına bir küfürdür.
    Kampanya internet paketlerine bakıyorsun uzun vadeli tahütnameler ile avantajlı oluyor.
    Sözde avantajlı.
    3G diye bağırıp duruyolar daha altyapı çalışmaları bitmedi. Yüksek ücretlerle piyasa gireceğine şaşırmamak gerek.
    şuana kadar nevardı? EDGE hızını görebiliyorduk. Dünyadan çok sonra geçtik ve daha yavaş yine daha pahalı.
    Ben EDGE'yi 1 senedir kullanıyorum istediğim verimi alamadım, dial-up günlerini yaşadığımı hissettim.
    3G'nin Türkiye içinde bir fiyasko olacağını düşünüyorum.
    Bence tüm bunlar düşünülürse iPhone 3G almak için çok erken. Ben 3G heyecanı durulduğu zaman, sistemle ilgili sorunlar kalktığında, fiyatlar düştüğünde,
    ucuz kullanmak için uzun vadeli tahütnamelerin yaptırılmadığı bir dönemde bu cihazları alın derim.
    Hem belli mi olur? O zamana belkide sony hem dokunmatik hemde psp oyunlarını (ps2 oyunalarıda çalıştıran) oynayabileceğimiz bir taşınabilir cihaz çıkarır onu alırız.
    Türkiye'de yaşıyorsak her zamanki gibi biraz daha beklemek herkesin hayrına olur diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.